Clubul lui Gușă și SRS se golește după ce a fost umplut din pix

Evenimentul Zilei, B1 TV și România TV resping informația că fac parte clubul de presă înființat de Cozmin Gușă și Sorin Roșca Stănescu.

Dan Andronic, reprezentantul EVZ, a lansat în acest sens ”un apel public” către Răzvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Sorin Roșca Stănescu:

”Scoateți din comunicatul Clubului Român de Presă numele Evenimentului Zilei și al Capital, sau faceți publică cererea de adeziune semnată de reprezentantul legal al societății. Nu poți adera la o asociație pe calea aerului, prin spori, ci respectând statutul legal. Noi nu am făcut-o.
Este o mascaradă care trebuie să înceteze, care face rău inclusiv organizației din a cărei conducere faceți parte, un fals nedemn de cei care se prezintă ca fiind jurnaliști.
Putem înțelege o eroare, nu suntem de acord cu perpetuarea ei. Nu suntem de acord să intrăm într-o altă organizație profesională, în ciuda amenințărilor mai mult sau mai puțin voalate transmise de cei ce se asociază cu numele voastre, respectate de mulți dintre noi, atâta timp cât tocmai ne-am înscris în Asociația Editorilor de Presă Scrisă și Online.
Vă urăm succes și fără noi!”, a transmis Andronic pe pagina de Facebook.
La rândul său, România TV a informat că ”le cere public domnilor Savaliuc, Comaroni şi Rosca Stănescu să elimine numele România TV din comunicatul public”. ”Pe 3 mai, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, a avut loc la Bucureşti, într-o sală de conferinţe a hotelului Crowne Plaza, prima convenţie a Clubului de Presă. În urma candidaturilor şi votului, structura de reprezentare a Clubului de Presă, sub denumirea de Consiliul de Onoare al Clubului de Presă, are următoarea componenţă: 1. Cozmin Guşă; 2. Sorin Roşca Stănescu; 3. Răzvan Savaliuc; 4. Bogdan Comaroni; 5. Claudiu Asimionesei.
România TV precizează încă o dată că nu face parte din Clubul de Presă, aşa cum eronat a informat Realitatea Plus, dar nici dintre membrii vreunui alt club de presă din România la momentul actual – mai 2023”, a mai transmis postul fondat de Sebastian Ghiță.
Și Antena 3 dezminte.

”Informațiile recente referitoare la apartenența Antena 3 CNN la un „club de presă” sunt integral false, a transmis postul pe site-ul său.

Folosirea frauduloasă a brand-ului Antena 3 CNN poate atrage consecințe juridice.

Solicităm celor care au inclus Antena 3 CNN într-o listă de presupuși membri ai unui club de presă să elimine această informație falsă, în regim de urgență, respectând astfel realitatea obiectivă și dreptul publicului la informații corecte și responsabile”, se arată într-un comunicat al televiziunii din grupul Intact.
B1TV s-a delimitat, sâmbătă, de acest club, infirmând că este membră, după ce Bobby Păunescu a anunțat că a înregistrat televiziunea în club ”în calitate de fondator, acționar și mandatar”.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8543 Articole
Author

13 Comentarii

 1. Presa și televiziunile sunt plătite și coruote fara ele nu deveneam o colonie in care tot s a furat și distrus, nu mai urmați astfel de canale de comunicare , informația se poate accesa azi direct. Un exemplu e muniția introdusa in parlament , un fake news

 2. Practic, trusturile de presă care pupindosesc zilnic partenerul strategic se dau singure de gol. Sluga Andronic bălmăjea la România TV acum câteva zile, că Gabi Firea e cea mai bună și onestă ministreasă din guvern, iar legea ei ocrotește și aduce tot binele din lume copiilor României. Mai tăiați din ele, băi securiștilor, dați-le dracu’!

 3. Doua jeguri,care fac de rusine media romana!Nici ei nu mai stiu ce sunt:securisti,turnatori,sereisti sau mancatori de coliva in forma continuata,unul are si puscaria in CV

 4. Mass-media = oglinda societății, dezbinată și avidă să iasă din mocirla pompos denumită ‘quality’, toți se pregătesc (înrolează) pentru multele alegeri din 2024, banul să vină !

 5. ma mir ca Savaliuc habar n-a avut ca B1 tv, rtv ,si evz , sunt abonati la banii guvernului ..!! astia fac parte din asociatia ” presa de cacat ”…!

 6. turnatorii la secu ceausista s-au unit sa faca opozitie la ce, la ceilalti turnatori ? Sa-l intrebe pe Charlie pe ce turnatori pupincureste, cand este trezit din betie la Ojdula, sa-i „racoleze” pe aceia. Csango asta e renumit pentru sustinerea presedintelui la PNT din randul membrilor CC al UTC din Romania. Din UBB Cluuuj s-au format 3 gasti de turnatori, pupincuristi la ceausescul cu 3 clase in gazeta Viata Sudenteasca, organ de propaganda comunista a ministerului comunist al tineretului comunist avand in frunte un mare comunist.

 7. Au început rechinii din presă să se sfâșie între ei, iar apa însângerată atrage și alți rechini, cei ai DNA și ai DGA. Instituții care o să-i încarcereze în închisoarea rechinilor. De unde rareori iese cineva viu.

 8. Bai Savaliuc, cum dracu poti sa te bagi in cloaca lui Gusa si Rosca Stanescu, doi ordinari ipocriti, turnatori, securisti?

 9. or fi fugit la „clubul de gandire”

  (intelectualul gusa miroase a vestiar….unisecs)

 10. probabil a fost doar o gluma
  sinistra sau bahica,
  le bagase impreuna pe iosefina pascal si sarmiza andronic:
  -nici inteligentza aia artifficiala nu poate face asemenea greseli!
  (gresheli ideologice)

  apropos:
  Dragnea tot in bucatarie sta,
  ii plac spatiile inguste????

 11. soproanele tv care se intrec in imagini de jocuri video si stiri cu asa zise informatii sosit de la chisinau si kiev cu aceleasi ineptii nu mai sint bagate in seama de populatia care beneficiaza de ,,bunastarea,, silabisita de werne si cloaca inscaunata ! oftica MARE pe cel ce a pus manuta pe aceasta foaie – model de slugarnicie, linguseli- ucenicul din Cugir !

 12. „clubul de gandire”

  -imbecilul de Gusa NU STIE
  de unde vine ” think tank ” :

  Rezervor de izolare
  Un rezervor de izolare, un rezervor de privare senzorială, un rezervor de plutire, un rezervor de plutire, o cabină de plutire, un rezervor de plutire sau un rezervor de …

  Isolation tank – Wikipedia
  en.wikipedia.org › wiki › Isolation_tank

  -ceva ca in p***** lu ma-ma lu domnia sa!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.