CNN: Zelenski își anulează vizita în Peninsula Iberică

 Președintele ucrainean Vladimir Zelensky și-a anulat călătoria în Spania și Portugalia „din cauza situației interne grave din Ucraina”, scrie CNN Portugalia.

 

Potrivit sursei citate, Kievul se confruntă cu o situație dificilă în mai multe secțiuni ale liniei frontului, în special în regiunea Harkov, ceea ce face nepotrivit ca delegația ucraineană să călătorească în străinătate.

Curtea Regală a Spaniei, la rândul său, a informat despre anularea întâlnirii dintre monarhul Filip al VI-lea și Zelensky programată pentru 17 mai.

Pe 13 mai, postul de televiziune SIC Notícias a raportat intenția lui Zelensky de a vizita Portugalia în zilele următoare pentru o posibilă semnare a unui acord de securitate între țări. Ziarul El País, citând surse guvernamentale, a relatat că liderul ucrainean va vizita și Madridul, unde el și premierul spaniol Pedro Sanchez vor semna un acord similar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

22 de Comentarii

 1. Hopa mitica! Voi credeați că cantecul lui Blinken la mandolina ii va opri pe ruși? Până nu plecați în Israel, nu scăpați! Ați luat țeapă,jigodiilor naziste!

 2. Ha, ha, ha! Ii e frica ca sa nu fie spanzurat chiar de ai lui si de aceea sta acasa? Dupa 21 Mai acestui bufon al mortii, Zdrelycoco i se termine mandatul prezidential. Slava Z.

 3. Mai bine „Curtea Penibila Internationala” (internationala pana la jidovi… ei „#nusepune#”) emitea mandat de arestare pentru criminalul Zelenski, pentru a putea fi arestat in diktatura amerloca numita #lumealibera# … in rest, mai raman ucrainienii sa aiba grija de jidov, la ei in tara…
  Apropo, cand se vor tine alegeri libere in Ucraina ? Niciodata !
  Slava Z !

 4. Zilele nazistului Zelenski sunt numarate.
  Intelep ar fi, sa puna in miscare diplomatia, ca sa mai salveze ce se mai poate salva din Ucraina.

 5. Piticul na##st, Zelenski, mai are 6 zile si va mai fii presedinte legal al Ucrainei…
  Ce va face din momentul acela?

 6. nu-i mai tine nici cu cersitul.Il curata rusii.O sa aibe arme dar n-o sa mai aibe cu cine.S-au saturat si ai lui de morti si razboi. Abia se curata tara de nazisti si de mercenarii straini care-l ajuta. Daca n-a vrut sa dea ce e al Rusiei, Rusia o sa-i ia toata tara acum.Si bine face.

 7. Piticul na##st, Zelenski, mai are 6 zile si nu va mai fii presedinte legal al Ucrainei…
  Ce va face din momentul acela?

 8. Nu pleaca de teama ca nu o sa mai aiba unde se intoarce, ca il mazilesc ai lui intre timp.

 9. Cu cât mai rău e în preajma Harcovului cu atât mai absurde sunt balivernele din mas media ucraineană..
  CNN a arătat cum rușii au trecut frontiera ucraineană în coloane fără să întâlnească vreun obstacol unde, după spusele lui Zelencchyi, trebuiau să fie fortificații de milioane..

 10. Cineva pe la un post tv spunea că lui Putin ii convine de minune cu Zele în viața!

 11. Spania are sute de tancuri functionale,dar nu vrea sa le doneze Ucrainei,pentru ca e condusa de un guvern semicomunist ;
  NATO se intreaba la ce serveste Spaniei acele tancuri,cine ataca Spania?

 12. @ 14:14
  Și cu Abramșii ce au făcut Urcacii, buey ingropatule ?
  Sunt la expoziția din Moscova, măR🤣g …
  ●}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK{●

 13. Voi cersiti patrioate la spani si romani in conditiile in care nu aveti o ofensiva montata.Defensiva e buna doare pana ce treci la atac. Altfele degeaba. A sau cat te retragi in fortificatie tactic.
  Atata.
  Au întrat o parte de arme in Ukraina ieri in 2~3 zile sa va folositi de ele. Azi a deblocat si Anglia 3 miliarde de euro. Deci aveți sprijin, arme, bani 114 mld{Us61, Ue50, Uk3} basini nu aveti si sange in cohones…

 14. @Prostia ingroapa rusia: „Cine ataca Spania?” Spre exemplu Marocul, care este inarmat „pana-n dinti” cu cea mai moderna tehnica militara, iar in ultimul timp si-a indesit manevrele militare in apropierea insulelor Canare…

 15. Acum pricep de ce a plecat Olena la sarbi, in „vizita oficiala”. Ar fi pacat sa aiba si ea soarta circarului cu care s-a maritat. In orice caz, viitoarea vaduva inca arata bine si se va fi o partida buna cand va intra pe piata de resort. Din sutele de miliarde trimise de fraierii occidentului, sigur a pus si ea deoparte ceva de zile negre. Bineinteles ca se vor intoarce cea mai mare parte la mos Bideu si ai sai papusari, dar tot ii raman si ei de un vilisoare pe Coasta de Azur.

 16. Aceasta razgindire a balerinului Zelenski de a pleca in Spania si Portugalia ,demonstreaza ca sfirsitul lui i se apropie ,el fiind destul de constient cam ce il asteapta.

 17. @Litiu
  In momentul in care haholii vor pierde razboiul si asta 100% sigur primii dusmani ai sinistrului cuplu zelycoco si olena gucci vor fi tocmai stapanii de acum. Praful si pulberea se va alege de ei mai ales ca nu trebuie sa vorbeasca despre ce stiu si stiu multe despre bideu si hunter.

 18. Asa a început si cu diliu sarb in 1914.Tot asa. Astia cu S sunt dilii la cap. Slovacia, Serbia,Suceava, Cluji, Sorosi, Soso, Boc, Sisisaioimping, Soigu, Bibi, Putin cutare

 19. Saracu Volodimir isi programase ore la Madrid la Scoala regala de chitaristi , ca sa poata face duet cu Blinken
  Dar dupa ultimele evolutii a decis ca trebuie sa reviba la balalaika
  PS Daca vizitele la Madrid si Lisboa sunt indecente pe timp de infrangeri, cat de sobru e totusi gestul aluia cu chitara ?

 20. @ prostia ingroapa Rusia – cred ca te ingroapa pe tine . Prostia. Guvernul spaniol a cheltuit bani publici pentru fieratanii , deci vor fi raspunzatori in fata tarii pentru instrainare. tu esti invatat cu ce s-a facut in Romania in ultimii 34 de ani. S-a dat totul pe nimic.Dar stii , dupa nick name @ prostia . Da prostia nu doare , dar o etalezi.

 21. Ciolacu ne spune că rusii n-au curaj să lovească Romania de teama! De teama că ce, panarama? Ați dat vreo drona rusească jos in Delta Dunării? Spațiul aerian al României e ciur,cu cel aperi? Cu declarații sforăitoare? Capra răioasă tine coada sus!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.