Coadă la țigări ca pe vremea lui Ceaușescu

Sute de persoane din Constanța stau la coadă pentru a cumpăra țigări de la magazinul bulgăresc din Vama Veche. Oamenii își aduc toată familia pentru a se încadra în limita prevăzută de lege. 

În ultimul timp, constățenii formează cozi kilometri la magazinul bulgăresc din Vama Veche pentru a cumpăra țigări care sunt mai ieftine chiar și cu 10 lei față de România, conform Replicaonline.ro.

Limita maximă a țigărilor pe care o persoană le poate avea la trecerea graniței Bulgariei cu România este de 40. Drept pentru care, oamenii își aduc toată familia pentru a putea cumpăra mai multe pachete.

Angajații s-au adaptat valului uriaș de clienți permițând accesul pe grupe. Intră câte un grup, face cumpărăturile, iese și intră un alt grup.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. asa numita ” Lume Civilizata ” a sanctionat consumul de alcool si tutun insa promoveaza Prostitutia , consumul de stupefiante , persoanele cu handicap fizic si mental si minoritatile sexuale .

 2. Tigarile de azi nu aduc nici pe departe cu cele din vremurile anterioare. Toate au acelasi gust prost si lasa o duhoare oribila in incapere. Cica sunt adaptate dupa preferintele consumatorilor, adica tigara K din Italia poate sa fie mai mult sau mai putin puturoasa decat cea din Germania sau Spania. In plus inutila si imbecila Uie au dat lege ca tigara sa se stinga singura cand e pe terminate prin adaugarea de chimicale „benefice” pentru sanatate. O mare mizerie!

 3. Coada la tigari era pt ca multi ajungeau la tutungerie in acelasi timp, inainte de a pleca la uzina. Daca mergeai pe la 10 dimineata, era pustiu. Atunci se deschidea Bar-ul, Mat-ul, si intrai repede la 50 sau 100 ml de coniac pe care il luai do zbor si fugeai la somn ca bagai tura 3-a de noapte. Sa nu credeti ca vedeai oameni in bar in miezul zilei. Erau numai cei ce bagau ture de noapte, tinerii ce asteptau sa plece la oaste, cate unul venit in conceding etc. Grosul aparea dupa 3 juma cand se umplea barul de cartier.

 4. Și acum, când imi vin amintirile, simt bine acea senzație dupa „aterizare” bățului dintr-un hărag de corn, lipit de bucă ..
  Tata..
  – Grijania mătii, -dacă te vad cu tigara în gura ai sa vezi ce bătaie primesti..!!
  Amintiri din copilărie 🤣🤣
  Românii fumează mult mai mult decât basarabenii..
  Cafeaua și tigara..
  Mda..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.