Coaliția ar fi stabilit două variante pentru prezidențiale

Liderii coaliţiei s-au reunit în şedinţă, joi, la Palatul Victoria, după ce cu o zi înainte nu au reușit să cadă de acord asupra datei alegerilor prezidențiale.

Coaliţia de guvernare a luat în calcul două variante pentru organizarea primului tur al alegerilor prezidenţiale, respectiv 15 sau 29 septembrie, urmând ca decizia finală să fie luată marţea viitoare, au declarat surse politice.

Sursele citate au precizat că săptămâna viitoare ar urma să fie adoptată şi Hotărârea de Guvern privind alegerile prezidenţiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. E,,,-bune-solutia .Sa avem dom,le doi presedinti,unul ciumpalac pesedist si altul bratian basist.Ca toti basistii sunt astazi bratieni.Ce nu putem noi intretine doua palate prezidentiale,doua avioane de lux,doua carduri de servitori ai alora…

  2. Daca tot iubesc comasatele, atunci de ce nu unesc alegerile parlamentare de cele pt presedinte. Ca democratia adevarata la romani este zero.

  3. Nu o sa ai doi prezidenti, cel ales intra in functie dupa ce celalalt isi termina mandatul. Asa este la orice functie. Probabil la bursuci e altfel. Vorbiti aiurea pentru ca politic nu contati, ceausismul este ingropat de 34 de ani si altul ortodox (legionar) nu apare pentru ca nu vor alegatorii romani.

  4. Bai comasatilor, pentru poporul roman cand veti lucra?

    Trageti fiecare spuza pe turta proprie, sa nu fure unul mai mult decat celalalt.

    Chiar nu va e rusine celor care ati votat asemenea nemernici?

  5. Despre ce lideri vorbiți? Despre un plagiator și unul fără bacalaureat?! Doi îngrămădiți care duc România de râpă si își cumpara funcțiile cu averea tarii? Bine, bine. Va veni ora deconturilor. Beciul Domnesc ii asteapta..

  6. S-a băgat si aur in seama vrea la Prezidentiale . Au montat corturi .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.