Coaliția, numai de bine! Preşedinte de la PSD? ”Cu stânga nici cruce nu-ţi faci”

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi lăsată în mâna stângii populiste”.

Prezent joi seara la Palatul Cultural din Blaj la lansarea candidaturii liberalului Gheorghe Valentin Rotar pentru un nou mandat de primar, deputatul Florin Roman le-a spus colegilor săi că în ultimele două săptămâni a fost prin toate judeţele Olteniei şi prin toate judeţele Moldovei, regiuni despre care a susţinut că sunt mult în urma Transilvaniei.

„Îmi pare foarte rău s-o spun, dar parcă am venit, şi nu spun vorbe mari, parcă am venit de undeva la Las Vegas. Vă dau cuvântul meu de onoare, atât de mare este diferenţa între anumite zone şi ceea ce este la noi, şi-o spun cu durere în suflet pentru oamenii de acolo, că sunt tot români. Nu e vina lor, dar acolo, eu am o vorbă şi cred în vorba asta, acolo unde-s liberalii e dezvoltare, oameni buni! Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie cât încape şi nu au alt interes decât să-i ţină pe oameni în sărăcie”, a declarat deputatul PNL Alba.

Florin Roman le-a spus liberalilor prezenţi la eveniment că trebuie ieşit la vot pentru că în 10 iunie se va vorbi şi despre ce se întâmplă la alegerile prezidenţiale.

„Noi trebuie să adunăm de aici tot, pentru a-i ajuta pe colegii noştri din Oltenia. Tot. În Moldova o să fie o surpriză frumoasă. Până şi moldovenii s-au săturat de roşii şi o să vedeţi că va fi surpriza frumoasă a acestor alegeri. De asta, vă rog: trebuie să punem preşedintele României. Şi acel preşedinte al României nu poate fi decât de dreapta. Nu putem să lăsăm România în mâna stângii populiste, în mâna unor oameni care au dus ţara de fiecare dată în jos. Vorba unui clasic în viaţă: ‘cu stânga nici cruce nu-ţi faci’. Şi mai trebuie să mergem apoi în iarnă, să avem şi guvern”, a mai afirmat deputatul PNL Alba.

Joi seara, la Blaj, Gheorghe Valentin Rotar şi-a lansat candidatura pentru a obţine cel de-al cincilea mandat de primar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Floricel a vorbit intotdeauna la ordin. Asa era regula in partidul securist al lui Petrov. Tot la ordinul Nasilor vorbeaste si acum. La ordinul Nashilor s-a format monstruoasa coalitie PSD-PNL si tot la ordinul lor se va desface. Deja cei din PNL incep sa vorbeasca pe la colturi. Precum raspandacii de demult.

 2. Florinele, tu ca veșnic bugetar ai treabă cu dreapta doar cand o freci.

 3. Ardelenii sunt credinciosi lui Basescu voateaza in disperare oamenii lui Basescu, le-a placut si le place…licuriciul…asa ca-i tare pe plan local PD-L cu sufixul special. Au fost si vor fi cu sufix. Nu exista antidot, nici la Cluj…

 4. P’ăsta-l ajută și fața să debiteze prostii. Auzi, acolo unde-s liberalii e dezvoltare, oameni buni! Ne crede idioți parașutați local acum câteva zile. Să sperăm că până și în Moldova o să fie o surpriză frumoasă, să arunce gunoaiele la gunoi, să mai auzim de pnl cum auzim de pnțcd.

 5. S-a reanimat și țuicarul asta după ce a fost redus l-a tăcere de prostiile debitate cu capul plin în anii trecuți! Dreapta,cu care îți faci cruce,a dat 2 președinți (editat) un turnător (editat) și un autopropus (editat),suficient și infatuat) care au distrus România,au tinut-o pe loc și au aservit-o oricui,în funcție de interesele proprii și ale camarilei ! Au fost 20 de ani negri pentru România care s-a dezvoltat fiind prinsa în siajul european și mondial ! In rest cele doua panarame au frânat au pus tălpi la tot ce s-a putut pentru a îngreuna viața românilor !

 6. (editat) asta de Roman este atat de „cult” incat uita ca INIMA este in partea stanga.

 7. Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Acest proverb i se aplică psd-ului. Eu n-aș fi intrat la guvernare cu distrugătorii României ci i-aș fi lăsat să aibă soarta pnțcd-ului, alături de usr,udmr, minorități care au dus țara pe marginea prăpastiei. Mă mir cu de au și procentele astea, dar idioți utili vor fi tot timpul. Viața fără proști e anostă!

 8. Mai bine un nespălat sau un pensionar demn și onorabil decât un prost cu teancul de diplome că analfabet funcțional.

 9. cu ce mana isi fac crucea? dar oamenii care au o problema la mana dreapta? Nu crucea e importanta ci inima, sufletul, constiinta, iar unul ca tine, Florine poate sta si in post negru si in manastire ca tot este plin de lucruri „placute” Cerului, ca orice politician adevarat, incat ii vor trebuie ambele maini sa-si faca ccruce si nu-i sigur ca se va goli…

 10. Iar a prins glas (editat) asta si iar arunca cu kk in ventilator ! Ce bine era cand a fost dat deoparte si a stat ascuns , cred ca mai bine de un an ! Facuse o gainarie , nu mai stiu exact , parca ceva cu plagiat dar oricum , ramane un palavragiu de tot sictiru ! Astia ca Roman , R.Bogdan , strica mult de tot imaginea pnl-ului , numai serios nu poate fi !

 11. Ce j…..i!
  Ciuca si Ciolacu se pupa-n bot la Bucuresti, cu mareata lor „coalitie pentru stabilitatea Romaniei”, iar in tara impostorii din PSD si PNL se balacaresc ca la usa cortului!
  J……..r!!!

 12. Dacă zici tu măi Florinache …..

  Ia încercați voi ăștia “dreptacii” de la PNL să intrați în parlament fără să vă mai ascundeți sub pulpane PSD ului să vedem dacă mai intrați în parlament ori PNT-CD scrie pe voi

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.