Coldea a scos banii

Foştii generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă şi complicii lor au plătit cauţiunea, cu o valoare totală de 1.650.000 de lei.

Avocatii suspecților au venit la DNA să depună extrasul că au plătit în contul DNA cauțiunea.

Cei patru acuzati rămân cu măsura controlului judiciar. O măsură pe care, spun avocaţii acestora, nu o vor contesta dat fiind faptul că o consideră corectă şi temeinică.

Zilele viitoare e de aşteptat ca atât generalii Coldea şi Dumbravă, cât şi ceilalţi doi complici ai lor, avocatul Doru Trăilă şi Dan Tocaci să ajungă din nou la audieri. În faţa procurorilor DNA vor fi citate mai multe persoane, care apar menţionate în ordonanţa de începere a urmăririi penale.

Sursele Observator spun că urmează să fie audiat şi Bogdan Neidoni, un om de afaceri pe numele căruia Florian Coldea are trecută o locuinţă pe Coasta de Azur, dar şi fostul general SRI, Dumitru Cocoru, cel care are deschisă o firmă cu Coldea, firmă care era, de altfel, şi destinaţia finală a banilor pe care cei patru i-au încasat de la omul de afaceri Cătălin Hideg.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

11 Comentarii

 1. Intrebarea intrebatoare si la care n-a raspuns nimeni pana azi si probabil nu va raspunde nimeni, e al cui e „revolutionarul”?

 2. Au plătit cauțiunea? Cum? In ce cont? Întreb pentru că, practica capilor obișnuiți cu escrocheriile, e diferită de practică cetățeanului obișnuit. Adică, deschid un cont, livrează banii, scot factura și după câteva ore sau zile, retrag banii din acel cont și rămân pe zero achitare. Nimeni nu controlează contul lunar sa vadă dacă există acoperire! Asta e practică în străinătate!

 3. are bani baietzii…are bani multzi bujetarii astia…si impozitati corect banuiesc…
  mai ales ca sunt bani muncitzi corect si cinstit…
  pampers nu alta
  mi se pare totusi ca bugetul lor nu e si bujetul romanicai…e bujet special asta al lor
  alta lumeee…alta lumee…de bujetari

 4. @cib…
  vad ca continuii defetismul asta … nu ajungi nicaieri…sau poate ca acolo vrei sa si ajungi
  sunt sigur ca exista judecatori cinstitzi si cu MORALA care sa termine bilciul asta generat tocmai de oamenii fara caracter…ca prin SRI si politzie numai destia sunt….e criteriu de angajare si promovabilitate LIPSA DE CARATCTER
  daca esti om cinstit…nu te faci politzist, securist sau popa… 🙂
  si astia de prin primarii…cam tot pe acolo se incadreaza

 5. @gigel
  „daca esti om cinstit…nu te faci politzist, securist sau popa…”. Ti-ai raspuns singur. Deci ramane cum am stabilit. Cat despre „judecatori cinstiti si cu MORALA”, pot sa (ma) rad si eu 5 minute?

 6. @Cib…exista judecatori cu MORALA…
  aici este cheia existentei statului…la ora asta…
  daca nu revenim la criteriile de baza…Romania se dezintegreaza

 7. stai ca nu inteleg… de ce au depus cautiunea in contul DNA-ului? de ce nu se depune intr-un cont al trezoreriei statului sau al judecatoriei?

 8. Si cand a fost acuzat de Ghita ca i-a platit excursiile in strainatate a dus niste chitante pe care nu le-a verificat nimeni daca se regaseau si in contabilitatea firmei de turism ! „Praf in ochi ” sa treaca timpul ! ” DNA fa-te ca lucrezi !” !

 9. DACA Romania nu se afla in UE si NATO …
  … atunci aceasta tara nu mai exista , se dezintegra , la cita mizerie morala si colosala coruptie se gasesc pe aici.

  Dupa 14 ani de distrugeri si vinzari si dupa 20 ani de intense ticalosii politice si economice – Romania = cea mai corupta tara din Emisfera Nordica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.