Comedie totală: Rușii au deschis dosar penal CPI

Comitetul de anchetă din Rusia a anunţat luni că a deschis un dosar penal împotriva procurorului şi judecătorilor Curţii Penale Internaţionale (CPI), instanţă care vineri a emis un mandat de arestare pe numele preşedintelui rus Vladimir Putin pentru crime de război, transmit Reuters şi AFP.

Potrivit Comitetului, ce are atribuţii în investigarea infracţiunilor grave, ”urmărirea penală este evident ilegală, întrucât nu există niciun motiv de responsabilitate penală”.

Acţiunile procurorului CPI, Karim Khan – acuzarea intenţionată a unei persoane nevinovate şi ”pregătirea unui atac asupra unui reprezentant al unui stat străin care se bucură de protecţie internaţională, în scopul complicării relaţiilor internaţionale” – intră sub incidenţa legii penale ruse, a explicat Comitetul de anchetă rus.

Măsura luată de Moscova este un gest simbolic de sfidare ca răspuns la mandatul de arestare emis vineri de CPI pe numele preşedintelui Federaţiei Ruse.

Curtea Penală Internaţională a emis vineri mandate de arestare pe numele preşedintelui rus Vladimir Putin şi al comisarului prezidenţial rus pentru drepturile copilului, Maria Lvova-Belova, pentru deportarea a mii de minori ucraineni în Rusia.

Rusia nu este parte a Statutului de la Roma, textul fondator al CPI, ceea ce înseamnă că mandatele nu au forţă juridică pe teritoriul său. Cu toate acestea, decizia CPI ar putea împiedica deplasarea preşedintelui rus în oricare din cele 123 de state care recunosc jurisdicţia Curţii.

Rusia nu a negat că a luat mii de copii din Ucraina de la începutul a ceea ce ea numeşte o ”operaţiune militară specială”, dar susţine că scopul a fost de a-i proteja.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

45 de Comentarii

 1. Bagati CPI in duba ! … Cu alte cuvinte, cum ar spune francezu’, „La réponse du berger à la bergère” !

 2. Bucuria nebunilor antagonizati cu mijloace primitive de manipulare. Intre timp, in fundal se unge funia cu sapun. Dar nu pentru sceleratii Biden, Putin sau Jalenski.

 3. Ha Ha Ha … și unde-i comedia? Care este diferența între mandatul de arestare al lui Putin și probabil alea care vor veni pentru **lele de la CPI? Cum mai spuneam, „lumea civilizată” cum le place să se autointituleze a distrus totul, urmează căderea economică (băncile din USA au luat-o la vale) Succesuri genurilor care sunteți !!!!

 4. V-am spus eu ca-i doare pe rusi.Lovitura colosala de imagine.Si meritata.Cum va explica Simonian,Soloviov mujicilor inapoiati chestia ca tatucul este acuzat de crime contra umanitatii?

 5. In primul rand rusii vor contesta ca sunt in razboi cu Ucraina, asadar dl Putin nu are cum sa fie criminal de RAZBOI.
  Ce razboi draga, daca Rusia nu este in razboi cu Ucraina?

 6. Vreti sa vedeti cum arata Razboiul adevarat in Ucraina? Veti vedea daca Rusia decide sa omoare 10.000 de civili la un singur bombardament…Pana azi Rusia a tras cu rachete in transformatoare electrice, Ucraiana raporteaza doar 3 civili omorati dupa un atac rusesc cu 100 de rachete….Nu ma astept ca rusofobul sa priceapa ce scriu eu aici, este prea imbecil.

 7. Leopold,ai picat de fazan.Cum nu te-ai prins de comedie?E la mintea cocosului trol al lui Putin.Ha,ha,ha

 8. Acum bratul lung al Fsb o sa-i gaseasca pe procurorii de la Haga…tik tak…o sa auzim ba ca unul a sarit de la etajul 10,altul s-a sinucis sub un tren…ceva judecator si-a tras singut vreo 5 gloante-n ceafa….tik tak

 9. La Moscali prostia nu este, nu poate fi un defect. La ei, la Moscali, prostia este o noțiune mult mai complexa decât simpla cu injurie sau pretinsa sfidare. La ce le folosește cotcodăceala stupida? Vezi-doamne, este vorba de Fuhrer-ul lor și invincibil, candidat sigur la spânzurătoare. Se fac de râs, cainosii moscali! Râd și ratele mute, și iepele sirepe in grajd, și mucul de pe deget.

 10. Joc de glezne pentru naivi. Tarile mari nu au semnat sa existe CPI, nu au recunoscut-o dar isi fac plangeri reciproc!

 11. Cui pe cui se scoate! CPI îl arestează le Putin și Putin îi arestează(îi aruncă în aer) pe parchetarii CPI! Succesuri guys!

 12. E perfect legal sa dai in judecata un Tribunal care isi depaseste atributiile.

 13. Xi Jinping a la Moscova.
  Rușii toacă urcacii la BahmutZ.
  Restul e vrajă pentru GENII…, Rușii fac mișto de CPI.

 14. Tuasu Oprea a fost acuzat de crima de pe locul din spate al masinii care-l deplasa, asa ca ce sa ne miram ca un „european” aresteaza pe unul care n-a iesit afara din birou. Parca clamati tuturor tocidobilor ca „armele ucid”, acum ucid birocratii ?

 15. @ clona Ileana 15:27
  Copiii respectivi sunt RUȘI, clonache.
  Tot n-ai aflat că luptele se duc în regiunile locuite de Ruși ?
  Deci Rușii își salvează copiii de urcacii EROI, care se ascund printre blocuri și folosesc civilii ca scuturi umane.
  Clonezi degeaba, mirosi de la o poștă a GENIALITATE…?

 16. Ciocu’ mic, vitejilor!
  Bă, băieți nătăfleți, „C.P.I.” este ILEGALĂ! …o gașcă dă state oarecare, împinsă dă la spate dă masonii dă la Washington, a decis că creează o mascaradă birocratică ce să pună în aplicare INTERESELE SUBTERANE ale S.U.A. (ce NU-I RECUNOSC jurisdicția internațională!). Voi vă dați-seama ce komèdie-i aiastă „C.P.I.”?!
  Nu vă dați-seama, că nu știți ce-i aia Juridică!
  Scri’ți voi: „este un gest simbolic de sfidare ca răspuns la …” ?
  În momentu’ în care un commando (fie el șî „Wagner”) îi împachetează-‘n Haga în întunericime pă măgarii ăia dă aceeași coloare întunericită, dă la „C.P.I.”,
  https://www.youtube.com/watch?v=VWPY8H7KEAg
  cu pungi dă hîrtie Krafft pă cap (dupe moda amerlocă „Guantanamo”&”Abu-Ghraib” consacrată ILEGAL zeci dă ani), și-i duc la Stalingrad, par igzamplu (acuma-i spune Volgograd, nu contează!), și-i JUDECĂ pă baza acestui „gest simbolic de sfidare”, și-i condamnă la 30 dă ani dă muncă silnică în Siberia (papițoii ăia ziși „judecători”, slugi ale amerlocilor dă la Vașin’ton, n-au lucrat o zi, în viața lor!), atunci să vă văz io ce mai debitați pă cioc……[Rumburak, fanu’ gulagului inventat dă tikiați în perioada stalinizdă]

 17. Daca ar fi sa ne gindim la acuzatia acestei Curţii Penale Internaţionale,in lista celor acuzati ar trebuii inclusi si cei care trimit in Ukraina armament si munitie de razboi pt. omorit oameni si distrugeri facute.Cum se poate acuza de crime ,atita timp cit exista acest razboi in care se trage din ambele parti si mai sint si alimentati din exterior ,cu armament si munitie.A auzit cineva de vreun razboi in care sa nu se faca crime ,sau au aparut acum alte reguli noi ?

 18. Interesant este că chinezul Xi nu s-a răstit la CPI ci a zis doar ceva de dubla măsură adică ” fiți corecți că mai sunt și alți criminali de război”. Asta nu înseamnă că Putin nu e.

 19. Perfect. Era singura solutie. Nu pricep cum dracu’ de s-o fi sesizat o „Curte” nerecunoscuta de nici unul din protagonisti, la fel cum nu pricep cum de-a-ndraznit Ucraina, nemembra, sa sesizeze CPI. Decizia legala din Rusia are toate sansele de-a fi recunoscuta international: 1. Sefii de stat au imunitate TOTALA în tot ce fac sau spun. Tembelii din CPI au deschis calea inculparii tuturor sefilor de stat din lume, în ciuda imunitatilor lor diplomatice totale, legalmente recunoscute. Mascarada nu poate continua. 2. Putin personal a fost saptamâna trecuta la Mariupol si Donetzk, in chiar republica Donetzk, de unde ar fi „rapit” copiii. S-a întâlnit, acolo, cu oamenii, cu care-a avut discutii calduroase. A fost extrem de bine primit. Nu m-as mira sa fi luat legatura si cu familiile copiilor „rapiti” si scolarizati acolo. Faptul ca Rusia urmareste penal o jurisdictie penala nu-i nou (CEDO face la fel, privind tarile componente, când le anuleaza decizii si le mai si condamna sa plateasca despagubiri). 4. Argumentele Comitetului de Ancheta Rus privindu-l pe Karim Khan sunt irefutabile. Ramâne de vazut cetateanul carei tari e numitul Khan. Pe care individul o discrediteaza. Khan si ceilalti 3 (ultimii, „judecatori”) nu-si pot justifica locul în justitie. Sunt sigura ca tipii au primit mite colosale din partea lui Jale-nsky si complicilor, si Rusia va dovedi asta. Sistemul legal rus (= sistemul legal francez) fiind international recunoscut, cu oameni excelent pregatiti. CPI s-ar putea sa-si traiasca ultimele zile. NIMENI nu va invalida decizia rusa, date fiind repercusiunile incalculabile, devastatoare, ale „mandatului” tembelilor corupti din CPI. Z!

 20. @ Ileana Rollason 20 MARTIE 2023 LA 15:28 : nu pricepi sa te potolesti? nu pricepi c-am depus plângere-mpotriva ta si c-ai s-aibi de-a face cu politia, pentru uzurpare de identitate? ca esti usor de descoperit, fiindca n-avem aceleasi adrese electronice? chiar asa de tâmpit(a) esti?

 21. Eduard M?tZ ot CZernowitZ-pacat ca esti inteligent.Daca erai prost rama era mai potrivita(e vorba de asortare).Rusii insisi nu-si mai doresc Rusia, clonache de doi bani.Somaj scrie pe voi troli.De nu cumva se va sesiza si TPI.Asa ca sa aveti somnul linistit mesageri besmetici.

 22. Cepeiuul este o adunatura de codrute, macoveici, danileti , prune, guseti ,proloage si alti vanduti eratei – pe statul de plata a lu tataie soros Pardon, am uitat sa il citez pe portocala , recent albit de justitia noastra vanduta independenta, care recunoaste acest cpi, -ca faptele lui ( a lu portocala, nu a putinului!) …nu exista!

 23. China nu cred ca este pregatita sa riste mai mult acum alaturi de Rusia. Mai mult ar insemna livrarea de armament greu, drone de atac mai performante decat cele iraniene si, mai ales, sprijin pentru influentarea alegerilor americane de la anul. Spre deosebire de rusi, chinezilor nu prea le-ar conveni sa vada in republican in biroul oval(cu atat mai mult daca ar fi Trump). Pentru Rusia alegerile americane din 2024 vor fi momentul hotarator pentru soarta conflictului ucrainean pe care nu il pot castiga pe campul de lupta.

 24. 16;40-Rollanson spalatoareasa-Degeaba doamna,v-ati compromis deja.Mai bine la bucatarie decat sa vomitati pe forum.Am auzit ca aveti o opera vasta despre viata sexuala a cercopitecilor.Cine o citeste?

 25. 16;40-Rollanson spalatoareasa-Degeaba doamna,v-ati compromis deja.Mai bine la bucatarie decat sa vomitati pe forum.Am auzit ca aveti o opera vasta despre viata sexuala a cercopitecilor.Se preda la marile universitati?

 26. @Eduard M?tZ ot CZernowitZ 20 MARTIE 2023 LA 16:05 : îti multumesc. Am depus, ieri, prin mail, o plângere-n regula, pe lânga Ministerul public sector 1, împotriva clonei de la 15:28 pe care ai reperat-o si tu. Ce spune astazi, însa, la 15:28, se sustine dpdv juridic. Am impresia ca unul din avatarii clonei este Elena Popa. Compara-i stilul interventiilor tipei sub numele ei si sub numele meu. @Elena Popa 16:30: Putin în nici un fel nu-i criminal de razboi. Din pacate, în România nu sunt juristi si nu se discuta public despre situatia din Ucraina, însa Rusia a actionat acolo perfect legal si legitim. Interventia ei e codificata în Charta ONU: R2P, RESPONSABILITY TO PROTECT populatii sau minoritati nationale oprimate de tara ai carei cetateni sunt: nu cred ca ti-ar fi convenit sa mori arsa de vie (cf. Teatrul din Odessa, 2015), ori crucificata de vie (Donetzk, 2022). Ori sa fii bombardata ani de zile, sa ti se fi distrus casa, sa sezi sub pamânt. Sa nu-ti fi fost înregistrata nasterea la Starea civila. Sa ti se fi distrus magistralele de apa potabila. Fiindca ASTA le-a facut regimul de la Kiev rusofonilor, si-n general, locuitorilor din Estul tarii, din 2015. Plus scolile-nchise (românesti, inclusiv, emisiuni TV, ziare, reviste… du-te-n Ucraina, sa vezi cum e: tipii au reusit sa-si distruga, din 2015 si pâna la interventia rusa, tara. Saracie crunta, drumuri pline de noroi, bordeie. Plus c-aflu ca soldatii rusi/rusofoni care lupta-mpotriva nazistilor din SS Azov (tipii au swastika pe drapelul regimentului), sunt torturati la sânge si dupa, împuscati. Ori, ce comit UCRAINIENII SUNT, într-adevar, crime de razboi. Xi : a luat o atitudine pro-rusa LIMPEDE. Ziarele din România omit parti din ce spune, atitudinea tipului fiind, însa, LIMPEDE.

 27. Ucraina NU recunoaște CPI, nu a semnat tratatul internațional de aderare, DECI CUM LOGIC CPI poate acționa în acest caz? Și ăștia de la CPI si-au pierdut credibilitatea!

 28. Rusia – ultima frontiera a jegului, mizeriei si primitivismului. Rusii sunt niste alcolisti violenti, brute primitive care-si bat familiile, indivizi subdezvoltati si mincinosi care nu au stiut sa-si dezvolte localitatile care arata ca cele din lumea a treia. Dupa ce se face tranzitia la era de masini electrice si se trece la industrie pe resurse regenerabile, Rusia o va lua in bot rau de tot si va fi subjugata economic de catre pactul Americano-Chinez. China si USA vor domina lumea, prin intermediul puterilor Europene si anglo-saxone ce detin 60% din puterea globala prin cei „5 ochi” – Regatul Unit, USA, Canada, Noua Zeelanda, Australia. S-a investit masiv in China pentru a se crea o punte de dezvoltare comuna si pentru a se slabi economic Rusia, care este un bat in roata dezvoltarii si civilizatiei globale. Rusia va ramane izolata, cu aliati subdezvoltati ca Siria, Iran, Cuba. Cand va pierde si acesti „prieteni” Rusia va deveni piata de desfacere subordonata a UE si SUA.

 29. „Curtea Penală Internațională (numită uneori și Tribunalul Penal Internațional) este o instanță de justiție internațională permanentă, cu sediul la Haga, în Olanda.[2][3] Menirea și scopul acestei instituții juridice internaționale este de a judeca persoane care au comis genocide, crime de război, crime împotriva umanității și crima de agresiune.
  Curtea este compusă din 18 magistrați, care au fost învestiți în funcție pe 11 martie 2003, dintre care în rangul cel mai înalt este canadianul Philippe Kirsh.
  Până în mai 2004, 94 de țări au ratificat statutul tribunalului, printre care și România. Tratatul nu a fost nici semnat nici ratificat de câteva țări importante precum Statele Unite, Rusia, China, Israel și Irak. De fapt, Statele Unite și Israelul au semnat inițial tratatul însă au anunțat ulterior că își retrag semnătura.”

  ATUNCI DESPRE CE DRACU VORBIM,”Curtea Penală Internaţională a emis vineri mandate de arestare pe numele preşedintelui rus Vladimir Putin şi al comisarului prezidenţial rus pentru drepturile copilului, Maria Lvova-Belova, pentru deportarea a mii de minori ucraineni în Rusia.Rusia nu este parte a Statutului de la Roma, textul fondator al CPI, ceea ce înseamnă că mandatele nu au forţă juridică pe teritoriul său. Cu toate acestea, decizia CPI ar putea împiedica deplasarea preşedintelui rus în oricare din cele 123 de state care recunosc jurisdicţia Curţii.CPI, recunoscut de 123 de țări, nu face parte din Organizația Națiunilor Unite și nici nu dispune de o forță de poliție proprie, ceea ce o face dependentă de statele membre ale Curții pentru a pune în aplicare mandatele pe care le emite.”

  Le asteptam pe Kovesi,Macovei si Scutea sa puna in „aplicare „mandatul, tot iubesc ele razboiul,pe Zelenski ,UE ,Ursula si URASC ROAMNIA !

 30. Teatru absurd. Ionescu at fi fost maestru in acest registru. Unor idioti, slugi ale americanilor, li se răspunde intr-un registru absurd. Războiul e absurd fiindcă nu poluează??? Luptam impotriva incalzirii globale tăind pădurile. Ne impacientam privind poluarea mediului, dar nu suntem interesați de poluarea sufletului și a spiritului, asta pentru ca un suflet poluat e ușor de manipulat și redus la tăcere. Luptam pentru salvarea planetei dar nu vrem ca sa înlocuim preturile cu sticle din siliciu , pungile din material sintetic cu cele din hârtie. Ne e teama de încălzire, când răcirea relațiilor interumane a atins paroxismul, alergam după egalitate de gen în timp ce mii de copii mor zilnic de malnutriție, comentam despre bulimie în timp ce impotenta fizica și inlectaala face ravagii, vrem un regim inclusiv pentru retardații care desconsidera normalitatea și sexul, ne tărâm printre viermi ca să dovedim ca nu suntem șopârle, alergam după imoralitate ca să exemplificat impotenta, plângem când sunt îngropate valorile democrației ca să suspinam după dictatura. O lume nebuna, nebuna de legat. Și ce e cel mai trist. Avem impresia ca America și Europa, cu cei 700 de locuitori reprezinta esență, când de fapt ei nu sunt decât o minoritate care încearcă ca să ne convingă ca sunt o majoritate. Omule, trezeste-te. E dreptul tău ca să gândești si ca să te exprimi.

 31. Articol scris la comandă -RUSINE Comedia e in uncraina unde comedianul țării cântă la pian unor dobitoci că tine autorule. Se pare că și cotidianul devine pe zi ce trece ziar de comedie.

 32. @ clona Ileana 17:05
  Știi tu ca Rușii nu-si mai doresc Rusia…ti-a spus Radu Tudor și l-ai crezut instant.?
  Și-or dori cele 150 miliarde coco datorie ale României, pe Ciordilda, Fritz, Trabucel și măCiucă…
  Ești DEOSEBIT DE DEȘTEPT, d-aia furi nick-uri străine…?

 33. @ $oro$ Dinu 17:50
  În mod evident n-ai fost prin Rusia, debitezi ce ti-au spus Prelipceanu și CTP. Sunt „n” orășele Rusești de provincie care arată mult mai curat și mai aerisit decât Prelungirea Ghencea, Militari Residence, Zimnicea sau Vaslui. Iar pe șoselele rusești, practic vezi aceleași autoturisme sau camioane ca în Europa…
  Bați câmpii îmbibat de ură, bietul de tine.
  Ești un trol urcac, din „poporul superior” ? Fugi la BahmutZ !?

 34. Situația arată urît pt rusi si nu știu zău cum de mai suportă atîtea sicane …au nervii tari, sau un plan nevăzut dar bine pus la punct. Pînă una alta eu vad ca sunt și futxx și cu banii luați ! Da pînă cînd ❓?

 35. @Ileana Rollason
  Nu intelegeti sa va potoliti deoarece am depus o sesizare la SRI impotriva dv ca faceti propaganda pro rusa, pro invazia in Ucraina, anti SUA, anti NATO, anti Biden si Macron si anti UE?
  Au raspuns ca sunteti in evidenta lor demult si ca sunt iritati de un astfel de comportament din partea unui posibil cetatean roman si ca va suspecteaza ca faceti propaganda pro-rusa la ordinul Moscovei. S-ar parea ca acum sunteti in proces de verificare daca sunteti cu adevarat cetateana a Romaniei, ca nu sunteti spioana a rusilor. La fel ca spioana din Grecia arestata acum o saptamana. Au mai amintit ca va cunosc foarte bine inca de pe vremea cand postati tampenii, sub alt nume, pe timpul lui Basescu in ziarul EvZ.
  Cu stima deosebita.

 36. Cică in Irak nu s-au găsit arme chimice cum susținea președintele american care a invadat Irak-ul și l-a omorât pe Sadam! De ce nu a fost pus sub acuzație de către cpi președintele american?

 37. @clona Paulian Ionescu 20 MARTIE 2023 LA 21:07 (I): stiu ca-s în evidentele SRI, nu-mi spui nimic nou. În rest, însa, inventezi: nimeni de la SRI n-ar fi facut referire la mine drept „un posibil cetatean român”: ar fi stiu exact daca sunt sau nu cetetean român. De EVZ nu-mi amintesc, însa-n mod sigur n-am postat sub alt nume, daca oi fi postat ceva. Si daca ar fi fost „tâmpenii”, ziarul m-ar fi cenzurat. ps câti sunteti, de v-a apucat clonatul? Tu si „Ileana Rollason” : amândoi (ori unul singur) în disperare de cauza.Fiindca, însa, m-ai bine-dispus, m-abtin sa-ti calific restul postarii. Scrii corect româneste, adica ai meritul sa te fi ocupat de gramatica, la scoala, si sa gândesti: stii care-s partile de vorbire, nu le amesteci. „Anti-UE” : la vremea lui Basescu nu eram anti-UE. Anti-Basescu, da, anti-UE, nu. Si ca sa te racoresti, am citit astazi într-un ziar din România despre interventia ambasadorului (si mai multe, nu!) polonez în Franta, care, prometeist, avertizeaza – la LCI, post TV francez la care nu ma uit: e de foarte proasta calitate -, ca tara lui vrea sa intervina direct în Ucraina. Ori, asta-nseamna razboi mondial. Tipul shantajeaza. Citeste si despre relatiile criminale dintre Ucraina si Polonia-n WW2. Si apropo de polonezi, CPI: ori sheful CPI, ori al completului de judecatori care l-a inculpat pe Putin – fiindca rusii EVACUASERA POPULATIA CIVILA din regiunile care puteau fi bombardate. Sursa vestica.

 38. @clona Paulian Ionescu 20 MARTIE 2023 LA 21:07 (II): Pentru polonezi, însa, „evacuare” si „deportare” fiind … totuna! -, ori sheful CPI, ori al completului care voia sa-l aresteze pe Putin era … POLONEZ. Tipii ocupând Moscova, dar la 1612, adica la vremuri tulburi si pentru Rusia moscovita, cât si pentru Republica celor Doua Natiuni. Ultima fiind, pâna la urma, batuta mar de rusi. Revansarzi, însa (si asta, SRI stie deja), tipii de la Varsovia vor sa recucereasca Moscova folosindu-se de NATO, de Democratii americani, la care cotizeaza, si dintotdeuna : Obama si Robinette, fara ei, n-ar fi fost alesi -, si cu victime ne-poloneze. Tipii nu mai au decât vreo 9 luni ca sa declanseze WW3: anul viitor fiind electoral în SUA.

 39. Actiune corecta ! Acel Tribunal e o farsa. Tarile independente se vor delimita de acea hazna a dreptului international.

 40. @ „clona X”, 20 martie 2023 la 21:07
  „…spioana din Grecia arestata acum o saptamana”?
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  Analfabeții „funcționali” mioritici a’ lu’ Doftoru’ Yelektricean Bode, în funcțiune!
  N-A FOST ARESTATĂ NICI O ȘPIOANĂ în Greția, bre! …mai cetește, ca să pricepi o frază simplă……[Rumburak, fanu’ Doftorilor șpețialijdi în relațîi ‘ksuale ioropenise]

 41. ULUITOR !

  Act de DUBLU Tenbelism politic sa pui potera pe Putin.

  Tembelism IMPLICIT, obraznicie pe fondul disperarii.
  NU se face ASA la asemenea nivel.

  Tenbelismul asta nu va face decat sa ii UNEASCA pe Rusi.

  SECOLE de constructie subterana, se vor pierde in vant …

  II credeam MAI destepti …

  Da’ se pare ca SI Dreacuu’ i-a parasit …

  Ii plac acum Ochii Oblici
  .
  🙂

 42. TeMbelism, evident.

  Tastatura telefonului reclama sabotaje obscure.
  Repetate …

 43. De la atata gaz ramas cu el in stoc au ajuns sa-l inhaleze.Poftim si efectul.Cred ca genul asta de atitudine l-am vazut si la unii rromanasi verzi -daci liberi si hauristi.Atitudine golaneasca si mistocara.Doar un sut in dos merita.Sa se duca in negura istoriei si sa se intoarca cand invata ceva .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.