Comunicat pe noua pagină de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului

Ahiepiscopia Tomisului anunță că și-a creat  o nouă pagină de Facebook, după atacul de acum câteva zile.

”Având în vedere faptul că pagina Arhiepiscopiei Tomisului, precum și pagina Radio Dobrogea au fost piratate, s-a hotărât suspendarea acestor pagini de Facebook până la recuperarea controlului asupra lor.

Deoarece nu vom mai posta pe aceste conturi, rugăm beneficiarii acestora să nu ia în considerare postările falsului admin care deține acum controlul paginilor.

Ne cerem iertare pentru situația dată!

Noul cont al Arhiepiscopiei este Centrul Eparhial Tomis.

Rugăm susținătorii să urmărească această nouă pagină a Arhiepiscopiei Tomisului”.

Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului 

„Pentru că ieri paginile de Facebook „Arhiepiscopia Tomisului” și „Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont „de afacere” intitulat „US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație.

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel. Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre. Vom reveni cu informații. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

 1. Clar se vrea altă biserică ortodoxă (?).. Clar se bazează pe o minciună cum că ar fi fot ortodocși de 2000 de ani de cînd Andrei s-o fi pititi in vre-o peșteră prinn Dobrogea , care de fapt nu e romînească, nici azi..Deci e sătul și el huritu de fanarioții cu epoleți din BOR..și se rupe.. La fel ca și cel al ardealului, care incă n-a ieșit in public..

 2. @IPS Teodosie:
  Da, te lupti inca in razboiul din Vietnam?
  Bine faci! Toti hipiotii au incetat de mult, numai tu unul continui.
  Ia uite unul cum trece si miroase a iarba de la el! 🤣

 3. corectie: tu singur continui
  Stii cum li se zice… blocati, capsomani (cu capsa pusa), butoi de pulbere gata sa faca Boom!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.