Conducerea ANI și legăturile politice

Cititorul care semnează Walter von Grappendorf comentează articolul Cu dr. Cîrstoiu, cam scârțâie. ”Dacă-l retragi, cine candidează?” 

De ce este asa sigur pe el si mai ales de ANI ? DE ASTA : `”Conducerea ANI și legăturile politice. Dar și cu ASF
Din 2021, ANI este condusă de Florin Ionel Moise, președinte, și Sorin Popa, secretar general. Din decembrie 2022, agenția are și un vicepreședinte, în persoana lui Bogdan Sticlosu.

Președintele ANI – tatăl și fratele sunt membrii PSD, soția e angajată la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară).Vicepreședintele ANI – fost colaborator al președintelui ASF și fost consilier al lui Mihai Tudose .Secretarul general – fiu de fost parlamentar , Tatăl lui Silviu Ioan Popa este Aron Ioan Popa, fost parlamentar PDSR între 1996 – 2000 și PNL între 2004 și 2008.

Sursa: Europa Libera 4.10.2023

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

  1. E ordin de la Inutil sa-l protejeze pe doftoru Chelie Ortopedica

  2. Europa libera sunt aia care ziceau ca in Romania era comunism, nu? Da, astia sunt de mare incredere. E adevarat ca in Romania NU A FOST NICIODATA COMUNISM, dar ce conteaza cand strigi lozinci si esti platit pentru asta? Strigi ce ti se comanda. Se stia ca romanii vor inghiti orice lozinca. Ceea ce s-a si adeverit.

  3. Dar ce de romani in agentia asta, Moise, Aron…

  4. Cele mai mari si importante partide din Romania n-au gasit un candidat valabil la Primaria Capitalei !!! O tara de picoli, ospatati si bucatari care umbla prin piete alimentare, sa mai manance ceva, sa nu scada sub 200 kg in viu.

  5. DOAR INCOPETENTI,GASCA MAFIOTA CARE SANCTIONEAZA DOAR LA ORDIN,O INSTITUTIE EMBLEMATICA A „STATULUI ESUAT”!AFERIM JOHANIS!

  6. De 4 ani aceasta ANI verifica incompatibilitatile lui Cirstoiu, care sunt clare si pentru analfabeti (s-au adus si dovezi de necontestat in precampanie). Deci este clar ca noua nomenclatura care l-a protejat toata viata pe Cirstoiu, il protejeaza si la ANI. 4 ani! ANI nu raspunde in fata nimanui? Conducerea ANI nu este supusa controlului si nu este pasibila de a fi schimbata? Ba da, dar Cirstoiu are pile si relatii in nomenclatura, incepand cu tatal sau, politrucul, cel care l-a bagat la Municipal. Asa si-a permis toata lista lunga de ilegalitati, abuzuri, smenuri (direct sau prin interpusi), incompatibilitati. Asa isi permite sa duca o viata in care cand i se pun intrebari concrete el raspunde pe langa subiect sau nu raspunde, si totul merge mai departe sau se uita, el nu pateste nimic.

  7. Scoateti bre mutra astuia din pagina, ca a putrezit deja si pute! Era mort inca din clipa in care l-au pus sa candideze.

  8. Da, asa e, dar nu se schimba nimic indiferent cat se scrie pe tema. Romanii ies la vot si ii voteaza tot pe astia, care ii pun la ANI si peste tot, de pilda la CCR, tot pe astia, si nu se schimba nimic. Pana cand romanul nu va schimba macazul cu sine sa aiba spirit civic si sa iasa mereu in strada de unde sa nu mai intre in casa decat dupa ce se iau masuri concrete, nu se va schimba nimic. E suficient sa ii vezi si sa ii urmaresti pe Iohannis, Ciuca, Rares Bogdan, Ciolacu etc. ca sa iti fie clar.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.