Conferință – Workshop pentru antreprenori

Prima Conferință – Workshop pentru antreprenori cu tema Finanțe pentru NonFinantisti va fi organizată de SWAN EQUITY. Evenimentul are loc în perioada 21-22 mai 2024 în cadrul HotSpot WorkHub.

Conferința – Workshop va fi susținută de Alexandra Dinuț și Luminița Daneti, speakeri care vor aduce în discuție aspectele esențiale ale finanțelor pentru companii și vor sublinia rolul lor crucial în atingerea obiectivelor și elaborarea strategiilor de dezvoltare.

În cadrul celor două zile, se vor atinge subiecte de la etică și management financiar (funcțiuni, tipuri de decizii, nevoie de finanțare, surse de finanțare) la analiză financiară (instrumente, analiza pe bază de indicatori, limitări și potențiale capcane în procesul de analiză). În același timp, cei doi speakeri vor trece în revistă și deciziile de finanțare,
deciziile de investiții și distribuția de dividende.

Editura Niculescu, partener important în cadrul evenimentului, a pregătit câteva surprize participanților înscriși.

Mai multe informații despre eveniment, dar și formularul de înscriere pot fi găsite aici –

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.