Conflict cu vecinul. L-a ucis, acum e reținut de procurori

Un bărbat din localitatea Horia a fost reţinut de procurorii criminalişti după ce şi-ar fi ucis vecinul, în urma unui conflict care a izbucnit între cei doi, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„La data de 6 decembrie, în jurul orei 7.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 53 ani, cu privire la faptul că a identificat un bărbat decedat, la imobilul acestuia din localitatea Horia. A fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, fiind constituită echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma investigaţiilor efectuate a fost reţinut un bărbat, vecinul victimei, suspect în acest caz.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de omor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Mutatul gardului este un sport la care speciala justiție se uită cu multă indulgență,ba chiar îl încurajează de parcă nici n-ar fi furt pe față. De aici și povești cu morți ca cea de față.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.