Confundat de anchetatori. ”Se ferește lumea de mine. Nu am nici de pâine”

Confundat cu unul dintre suspecții crimei de la Sibiu,  Laurențiu Lăcătușu are probleme. A rămas fără loc de muncă, după ce a apărut la TV, nu are bani nici de pâine, iar oamenii îl ocolesc.

“Da, nici de lucru nu mai am, nici bani de pâine, să-mi iau pâine în casă. Nu mai lucrez, că nu mă ia nimeni la lucru, că dacă eu am fost dat la televiziune, acum se ferește toată lumea de mine, eu nevinovat, a spus bârbatul la B1Tv.

Trăiesc doar din banii copilului

„Am ajuns să trăim dintr-o alocație a copilului, de 250 de lei, și din bursa care i se dă la 2 luni, de 600 de lei.

Nu avem de unde. Merg pe stradă, strigă după mine, ‘uitați, e soția criminalului’. Deci nu se poate așa ceva. Nu mai putem să trăim, nu putem să ieșim din curte. Cum ieșim, strigă după noi.

Soțul lucra la Craiova, nu se mai poate duce, fiindcă toată lumea oprește mașina, pe unde-l vede, oprește și întreabă ‘ești băiatul de la televizor, băiatul nevinovat sau criminalul, care ești dintre cei doi?’, s-a plâns Laurențiu Lăcătușu.

Confuzia anchetatorilor în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. „oamenii îl ocolesc”
    -dă-le blesteme,
    blesteme grele de copii si nepotzi!

  2. Sa ceara despagubiri consistente dobi tocilor care i-au stricat imaginea confundandu-l.

  3. Cine-i piperează avocat care îl învață să spună asemenea bancuri ? Omul are dreptate sar mârlănia avocaților limite n-are .

  4. omul vrea niste bani,dar si invitatiile media conteaza,mult zgomot pentru nimic cu un recidivist care pozeaza in victima

  5. Sa-i dea Politia Sibiu salariu, ca ea a facut gresala, sau sa-l angajeze portar, pe undeva..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.