Consilierul acuzat de înjurături o scaldă

Acuzat de Clotilde Armand că a înjurat-o în timpul unei ședințe, consilierul local PNL Dinu Gheorghe o cam dă la întors. El a trimis pe adresa redacției un drept la replică prin care lasă să se înțeleagă că discuția cu pricina nu se referea la Clotilde Armand. Ba, mai mult, susține că de fapt, primărița „caută orice motiv pentru a se victimiza și a justifica dezastrul administrativ din Sectorul 1.“

Iată dreptul la replica, așa cum a venit el pe adresa redacției:

„Referitor la înregistrarea care circula astăzi (n.red-ieri) în spațiul public, din cadrul ședinței de Consiliu Local la Primăria Sectorului 1, doresc sa transmit următoarele:

Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit. Nu mă caracterizează și nu ar fi trebuit să recurg la un asemenea limbaj. În nici o discuție publică sau privată, nu încurajez o astfel de escaladare a limbajului din partea nimănui. Astăzi, am învățat o lecție.

Discuția între mine și colegul meu consilier local nu se refera la Clotilde Armand. Ca in alte contexte anterioare, aceasta caută orice motiv pentru a se victimiza și a justifica dezastrul administrativ din Sectorul 1.

Așa cum am susținut în toți cei patru ani de mandat Armand, îmi doresc să discutăm despre proiecte pentru cetățeni, despre stadiul proiectelor asumate acum 4 ani, despre soluții pentru Sectorul 1. Primarul Sectorului 1 știe să creeze scandal din orice și încearcă să ascundă adevăratele probleme ale administrației cu astfel de subiecte“.
 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Votați DOTTORE măCiucă…ăăă, EROUL de la Nassyriah !
    Și PeNeLeprele EDUkkATe, că au dat bani la 7.5 milioane de cetățeni.
    Din buZunarul lor,…măRog…😜
    {● RăuPorKKaK-Investitoru’-RăuPorKKaK ●}

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.