Consultări pe nepusă masă – Kelemen Hunor nu a putut ajunge

Vicepremierul Kelemen Hunor, preşedinte al UDMR, nu poate ajunge, miercuri, la consultările de la Cotroceni pe tema grevei din Educaţie pentru că se află în teritoriu şi a primit invitaţia în cursul dimineţii.

Surse politice au declarat pentru Agerpres, că liderul UDMR a primit invitaţia de a participa la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis miercuri dimineaţă, în jurul orei 9,00, şi nu are cu ce să se deplaseze într-un timp atât de scurt din teritoriu.

În vederea rezolvării grevei generale din învăţământ, Kelemen Hunor va susţine propunerea comună care se va discuta miercuri, la întâlnirea organizată de preşedintele Iohannis, au menţionat sursele citate.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a chemat, miercuri, la Cotroceni, pe liderii coaliţiei de guvernare pentru consultări pe tema grevei din învăţământ, potrivit unor surse politice.

Marţi, Iohannis s-a întâlnit cu o delegaţie a liderilor sindicatelor din Educaţie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Domnul Kelemen Hunor “nu a ajuns” la convorbiri fiindcă nu-i interesează învățământul românesc din România. Maghiarii au școli proprii laice sau confesionale cu curicula și cărți de școală primită de la Ungaria, pe coridoarele școlilor tablouri numai cu unguri care au oropsit secole pe români sau iredentiști. Și se temea că va fi întrebat câde tare a strigat și el “Isten ia-le românilor majoritari Ardealul și dă-l Ungariei”. Se temea degeaba, mutălăii de la PSD și PNL nu-s nu înțeleg nimic nici din românism nici cât de periculos e iredentismul maghiarilor.

    • Da, așa e, precum scrie în așazisă a vostră istorie, cârpită în bodegi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.