Controale la toţi operatorii de distribuţie

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a demarat acţiuni de control la toţi operatorii de distribuţie a energiei electrice, inspectorii autorităţii verificând executarea lucrărilor de investiţii, informează ANRE printr-un comunicat.

„Având în vedere că ANRE este în plin proces de analiză a datelor, informaţiilor şi documentelor transmise de operatorii de distribuţie pentru aprobarea noilor tarife de distribuţie a energiei electrice, am dispus acţiuni de control inopinate la toţi operatorii de distribuţie. Inspectorii ANRE vor verifica executarea lucrărilor de investiţii în reţelele de distribuţie a energiei electrice prevăzute în programele de investiţii şi raportate la ANRE, aferente anului 2021, precum şi includerea acestora în informaţiile sistemului naţional de coordonate stereografic 1970 din domeniul energiei electrice” a declarat preşedintele ANRE, Dumitru Chiriţă.

Operatorii de distribuţie verificaţi sunt E-Distribuţie Muntenia, E-Distribuţie Banat, E-Distribuţie Dobrogea, Distribuţie Energie Electrică România, Delgaz Grid şi Distribuţie Energie Oltenia

„Menţionez că verificarea şi monitorizarea realizării planurilor de investiţii în reţelele de distribuţie reprezintă un obiectiv major şi o preocupare constantă a Autorităţii”, a punctat Chiriţă.

Foto: Arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

5 Comentarii

 1. Sunteti penibili!
  Poza daca este corecta trebuia ca articolul sa se refere la operatorii de cable:TV!
  Multa prostie si incompetenta!

 2. Ala de pe stalp fara casca, manusi de protectie si cu centura de siguranta nelegata de stalp. Chiar si dupa intreruperea curentului pe stalp, nu are voie sa lucreze astfel. Halal meserias!……[Rumburak]

 3. @Foarte interesanta pozaș La care se adauga ca stalpul este cu cabluri de date, fibra optica , iar angjatul este de la o firma de telefonie. Astia vorbesc depsre prune si pun poze cu mere,. Nu e o noutate. Vorbeau despre bastroe si puneau poze cu canalul Dunare- Marea Neagra facut de ceausescu. Da, da, omul din poza lucreaza pe un stalp cu fibra optica. Rasu – plansu

 4. Dar domnul Chiriță urmărind cu atenție deosebită unele aspecte, le-a scăpat pe cele cu tunurile date de Electrica cetățenilor cu contoare expirate. Nici presa nu a dat în brânci cu subiectul, deci probabil de aia atenția domnului Chiriță nu va fi suprasolicitată vreodată. Electrica a luat bani in mod abuziv oamenilor deși era obligația lor legală să schimbe contoarele la timp! În țara noastră nu se aplică legea. Domnul Chiriță doarme liniștit.

 5. @multaprostiesiincompetenta spune:
  Felicitari ati schimbat poza=toata stima!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.