Copii, agresați sexual de propriul educator

Revoltă printre părinții unei grădinițe din București după ce s-a aflat că doi copii ar fi fost agresați sexual de propriul educator.

Directoarea instituției școlare  a sesizat deja autoritățile. Părinții celor doi copii au mers la Poliție pentru audieri. Investigațiile arată, până acum, că „există presupunerea rezonabilă” că educatorul, aflat în exercitarea atribuțiilor, i-a agresat sexual pe cei doi copii.

La data de 10 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 17.00, de către o femeie, în calitate de director al unei unități de învățământ, cu privire la faptul că doi minori, în vârstă de 5 ani, ar fi fost agresați sexual, bănuit de comiterea faptelor fiind educatorul acestora.

Educatorul i-ar fi agresat pe cei doi copii în curtea școlii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Sa fie ars pe rug sau spanzurat in curtea scolii. Nu exista pedeapsa prea grea pentru asemenea bestie cu chip de om. Parintii, copiii, rudele celor distrusi fizic si mental sa se mobilizeze si sa forteze arderea lui pe rug sau spanzurarea in curtea scolii.

 2. Bine ca nu i-a agresat sexual in fata Primariei sau Politiei!
  Indoi-m-as!……[Rumburak]

 3. @[Rumburik]
  -cica lu unu i-a bagat un deget in fund
  poate il cauta de viermishori
  IN CURTEA SCOLII,
  ca sa nu iasa vorbe.

 4. @Rumburak
  -printre avocatzii din oficiu
  i-ar putea si doamna Flavia,
  aia care (nu) l-a scapat pe Dragnea….

 5. Si eu am o presupunere rezonabila ca stiulimea e pregatita sa-i ,,arda” pe infractorii sexuali care fac parte din stiulime si sa-i idolatrizeze in continuare pe pedofilii sociopati din crème de la crème

 6. Dupa 30 de ani de invatatura ongista sorosista , romanii vad limpede rezultatele.Noul electorat tanar progresist vrea sa acapareze primariile pentru a-si subordona ‘educatia’ din scolile care numai traditionale nu vor mai fi. Iar guvernele tradatoare (ale MELE) le usureaza calea.

 7. Am înțeles dacă așa este prezentată această știre intr-un mod atât de trunchiat înseamnă ca monstrul este ca și scăpat. Grădinița este parte a Deutsche Schule Bukarest unitate de învățământ patronată de statul German cu plan de învățământ exact cum este în Landul Baden – Württenberg iar Individul este cetățean german cei doi copii agresați au ambii vârsta de 5 ani. Dar se va mușamaliza din moment ce presa prezintă așa în bătaie de joc această știre. Cred ca scriu degeaba cenzura este deja din ce în ce mai prezentă. Cum sună lozinca aia : informați-vă din surse sigure. Dar defapt informarea este dezinformare. CD M ( numai in presa Romana mai vezi in locul numelui celui care scrie articolul niste litere ) asa faci tu presa ? De ce nu prezinți adevarul ? Voi fi cenzurat ?

 8. Barbat = educator la gradinita?Suntem o tara de bolnavi votam cu cei care dau ajutoare sociale,nu cu cei care infiinteaza locuri de munca

 9. Snobismul pupatorilor de dosuri straine isi primeste plata. Nu mai pot saracii bogati sa-si dea copiii la scoala americana, asa ca au gasit un QR mai larg de pupat, ala nemtesc. Nu mai poti sa-ti trimiti copiii la gradinita, e musai sa-i duci la Kindergarten!
  Le mai pui si nume straine, sa nu cumva sa te faci de ras cu nume romanesti…Patrick, Anais, Albertina, Ianis, Edward, Carletta, Roger, Mario…
  Boala grea snobismul asta…

 10. Ma uit la gradinita nemteasca pe site,educatori barbati(!) la care scrie la competente exact asa”Personal didactic pentru incluziune”,gradinita pentru tefelisti,nu ma mai mira nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.