Copii, în vizită. Ministerul de Interne a deschis porțile

Cea de-a XIV-a ediţie a evenimentului „Ziua Porţilor Deschise pentru Copii” a avut loc, vineri, la sediul Ministerului de Interne, organizat în contextul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copiilor. Anul acesta, aproape 7.000 de copii, cadre didactice, părinţi şi bunici au vizitat sediul Ministerului Afacerilor Interne. Ei au avut ocazia să vadă biroul ministrului şi să îşi facă poze din celebrul balcon al clădirii MAI.

„A fost o zi plină de surprize şi foarte interactivă! În exteriorul clădirii, copiii au găsit autospeciale de stingere a incendiilor, motociclete, elicopter, maşini de poliţie, iar lângă acestea, au fost aşteptaţi de oamenii în uniformă care au povestit despre fiecare obiect pe care îl au asupra lor, cum se foloseşte şi ce reprezintă. În interior, copiii au vizitat standurile expoziţionale cu tehnică, documente de epocă şi înscrisuri referitoare la istoria instituţiei”, arată comunicatul de presă al instituţiei.

 

Recomanda

2 Comentarii

  1. @parere,

    Domnule, nu masinile Politiei trebuie sa asigure interventii rapide „la locul faptei”. Problema e ca Politia nu-i ubicua. Ce-nseamna”ubicuu”? Inseamna calitatile lui Mos Craciun, Sf. Nicolae, Sf. Duh si orice entitate care poate fi oricand, oriunde in acelasi timp. Daca ai idee despre cum s-ar putea rezolva situatia si Politia sa devina ubicua, sa ne zici. Pana atunci…???

  2. Dacă nu au rezultate pozitive, se lauda cu mașini din cu ce pot atrage copii! Așa minister, așa ministru, mai bine…anulate ambele entități: ministerul și ministrul. P.s. cu aceste mașini au fost sa o salveze pe Alexandra din ghearele criminalului sexual, cu aceleași mașini au fost sa salveze decedatul din Arad căruia i-a explodat masina? Cu aceste mașini se deplasează sa salveze(canci) cetățenii când e urgenta prin noroaie? Și pot continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.