Copiii lui Trump vor acces la informaţii strict secrete

Echipa preşedintelui american ales Donald Trump a cerut Casei Albe să examineze posibilitatea ca fiii şi cel puţin una dintre fiicele sale să primească acces la informaţii top secrete, au declarat surse citate sub acoperirea anonimatului de CBS News, potrivit news.ro.

Ivanka, Eric şi Donald Junior, precum şi ginerele lui Trump, Jared Kushner, au fost consilieri apropiaţi ai lui Trump în cursul campaniei şi fac parte din echipa de tranziţie anunţată vineri.

Update: Echipa lui Trump neagă

Echipa de tranziţie a lui Donald Trump a negat informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar fi cerut acces la informaţii strict secrete pentru copiii preşedintelui ales, relatează ABC News.

„Nici nu mă aştept la aşa ceva acum”, a spus un oficial din echipa republicanului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.