Copil de 13 ani, decedat în urma unui antrenament de fotbal

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea Maieru a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit datelor furnizate joi AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Tragedia s-a produs miercuri seara, iar la caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardiorespirator.

Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fără succes, astfel că echipajele medicale au declarat decesul copilului la locul solicitării.

În cauză a fost dispusă şi necropsia, pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. A decedat în urma unui:
  antrenament de fotbal?
  in urma unui vaccin bun pt copii?
  in urma unui vaccin covid?

 2. Dar cine este ucigasul? si de unde se stie ca deja a fost din culpa? uite asa deschid astia dosare, sa le creasca activitatea

 3. este o exprimare standard, dar care poate fi si cauzat de ceva ce inca nu se stie, o bataie, o neglijenta a antrenorului, etc. din pacate un copil nu mai e restul sunt doar ”carje”…

 4. (editat) antivaxeri au poluat si murdarit multe comentarii.
  (editat) , la cuca-macaii, in comuna Maierii, nu s-au vaccinat copiii cu mARN anti-covid.
  Ci s-au infectat cu SARS-CoV-2, de 2, 3, 4 sau 5 ori pana acum. Asa cum (editat) antivaxeri argumentau ca este BINE.
  SARS-CoV-2 a provocat miocardita care l-a ucis pe baietel. Asta sa stiti (editat) anti-vaxeri.

 5. Imi cer scuze pentru speculatiile fanteziste de mai sus, devine din ce in ce mai clar pe masura ce se ridica ceata ca i-a dat antrenorul un pumn in inima.

 6. Probabil cauza fiind un infarct miocardic. Semnele sunt greu de depistat. Au fost destui fotbalisti care au murit pe tern din acesta cauza, iar varsta frageda nu este o garantie.
  Este normal sa se deschida un dosar penal, pana la elucidarea cauzelor decesului nefiresc……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.