Cornel Nistorescu: CE vrea să gestioneze tot

Politica nu mai e preocupată să răspundă nevoilor cetățenilor, ci este preocupată să răspundă doar nevoilor partidelor și ale celor care ocupă pozițiile de vârf, afirmă jurnalistul Cornel Nistorescu.

Invitat la emisiunea „Fără mască“ de la Tomis Tv, directorul cotidianul.ro atrage însă atenția și asupra comportamentului unor organisme europene. Comisia Europeană, spre exemplu, „se poartă ca o grupare care vrea să devină guvern european și care să gestioneze totul în Europa. De la bani, taxe, comportament, limbaj, cum să vorbim, cum să ne si culcăm, cum să facem sex, până la urmă, probabil. Comisia Europeană se vrea un guvern exclusiv care îngroapă sau minimalizează rolul guvernelor locale“.

Urmăriți întreaga emisiune:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 15
Author

15 Comentarii

 1. Atunci, daca îngroapă guvernele care sunt deja la picioarele c.e. de ce să mai existe guvern în România? Doar pentru sfidare, lux nesimtit, minciuni, hoții și escrocherii la nivelul Romaniei? Nu cred că se vor prezenta la vot mai mult de 32-33% din cetățeni și procentul e rotunjit confirm hotărârii politice din România.

 2. Pai?
  Exact asta a vrut si facut si regimul comunist.
  Acuma se vrea acelasi lucru, serivrea noii nomenclaturi in paguba cetateanului. Chiar daca asta inseamna restauratie comunistoida cu toate restrictiile privind drepturile si libertatiile cetatenesti care sunt inlocuite cu noi si noi cu obligatii cetatenesti care „reglementari” se numesc in POSTdemocratia actuala si in „noua limba” orweliana.
  Ca pe vremea lui Ceasca.

 3. să gestioneze tot?
  -nu au bagat contoarele secsuale!
  (nici Youval Hariri nu pomeneste de alea….)

 4. visul lui Hitler tot mai aproape cu ajutorul UE în frunte cu nemtoaica Ursula….

 5. Are dreptate dl Nistorescu. Doar ca nu le spune pe nume. Astia care conduc UE sunt BOLSEVICI, dar, spre deosebire de bolsevicii lui Stalin, astia sunt si leghebetisti.

 6. După căderea comunismului s-a terminat cu democrația în europa. Comunismul era spaima lor. Acum nu mai dau 2 bani pe nevoile cetățenilor. Nu trebuie sa fii prea deștept sa vezi cine conduce Europa. Numai habarniști, fara o meserie sigura. Nu mai vorbim de România😂Pentru ce sa mai mergi la vot? Pe cine sa votez? Ciuca, Ciolacul, Sica mandolina, drula, sosoaca,semeon🤪Cum sa mergi la vot pentru ăștia?!Ferească Dumnezeu!

 7. Femeia a plecat de acasa. Unde isi crestea copiii (cu dragoste, cu intelegere,) ce deveneau UMANI (respect fata de parinti, fata de animale, fata de natura). Umanitatea se cultiva! Acum ei copilul si ii faci vant la cresa, camin, etc. unde este limitat in interactiunea (mama nu este egala educatoarei niciodata ) cu:animale, plante, natura, mama, tata, frati, bunici, rude,. Creste un OM echilibrat fara aceste interactiuni (sentimente, principii, valoare lucrului, faptei)???
  Femeia plecand de acasa la lucru, nu mai are timp pentru casa dar au dublat forta de munca, PIB-ul e la cer si au ramas fara copiii… Era sa strig :Bingo!
  Rezolvare:Sa redam femeii timpul! Sa lucreze din 8h doar 4h, (indiferent de domeniu) si sa fie platita de stat pentru diferenta de 4h INTEGRAL(pensie, sanatate,)!!! Aduceti VIATA pe fagasul ei normal!!! Nu mai fiti nebuni…

 8. Și nu e mai bine să gestioneze CE decât CIolacu? S-au făcut atâtea reforme doar la presiunea UE, fără UE eram cu statul de drept tot la nivel de Don Tase, nașul mafiei pesediste până prin 2003, care hotăra el care dosar primește NUP și care nu. Azi așa ceva nu mai e posibil datorită UE. Iar dacă mai punem în balanță că am cotizat la UE cu 26 mld și am primit 80…
  Ar fi și mai bine pentru români dacă UE ar evolua spre…SUE.

 9. Oare cat de obiectiv mai poți fi la ora actuala după atâta bătaie de joc 😉😉? Corecte concluzii, no cooment! Asta înseamnă adevărat jurnalism! Îl felicit pe acel jurnalist care v-a invitat, a lăsat jurnalistul invitat să spună lucrurilor pe nume fara contondente și fără a-l interupe din comunicare idei și opinii reale.
  P.s. Comisia europeană nu poate interveni la televiziuni cum nici CNA privind înregistrările cu violenta și crime furnizate, cred, de poliție în desfășurătorul emisiunilor de știri! Profesia se invata și de la tv prin tot ce se da live și înregistrați plus metodele de practică a violenței extreme=crime și omoruri cu intenție!

 10. La un moment dat v-ați înțeles ca Gheorghe cu tac-su, el zicea că degeaba transmite presa către un politician nevoile cetățenilor că ăla zice da, da, promit și apoi uită iar dumneata îi spuneai ceva de echipă, de prieteni etc. În rest a fost OK. Mi-a plăcut rama icoanei sau oglinzii de pe peretele camerei dvs. Foarte faină.

 11. Asa-i in DEMOCRATIE @Cornele
  ce-i alesi sunt doar papusi in geam
  cei care conduc sunt CEI NUMITI 😛

  de cine (this is the great question!) 😐

  🤣🤣🤣
  [celor mai cititi dintre voi … nu spunea PLATON ca DEMOCRATIA e o FARSA …inca de-acum mii de ani !] IQ=?

 12. Nimic nu s-ar fi putut realiza din toate nebuniile ăstea,fără obedienta și slugărnicia unei clase politice corupttesi trădătoare,girate de o mass-media acaparata și ea tot politic pentru interesele unor grupuri meschine

 13. Intre …”CE vrea să gestioneze tot” si noi suntem … „originali” : tre’sa ne gasim echilibrul .
  Si … mai ales : inainte de a vedea gunoaia din ochiul altcuiva, sa ne vedem barna din ochi !

 14. Citesc tot felul de comentarii care ma ingrozesc !Compari UE cu comunismul ? Pe ce lume traiesti bre ? Dreptul de proprietate, de constiinta/religie, de asociere, piata libera, iata la iuteala niste chestii la care nu va ganditi ? Sau n-ati trait in comunism si vorbiti sa va aflati in treaba !? De saracia impinsa pana la mizerie ce sa mai spun ?
  Pe de alta perte sunt si hibe, recunosc. Eu am ramas un admirator al lui De Gaulle care era pentru o Europa a natiunilor !
  Fiecara tara-popor are datini, obiceiuri, o cultura specifica si interese care trebuie aparate.
  Apel pentru partide, trimiteti in Parlamentul European oameni activi, profesionisti in diverse domenii, vorbitori de limbi straine, capabili sa ne apere – argumentat, credibil-interesele. Nu mai trimiteti momai analfabete (Grapini, Falca, Blaga,etc) sau expirati – buni candva dar …- ca Stolojan,s.\…

 15. Pre…cand o vad pe’aista Mutra/Jebeleanu din trecut … parc’s mort de viu !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.