Cornel Nistorescu: S-au pus cu șenila pe populație (video)

Nu avem altă soluție decât împrumuturile externe, fiindcă statul toacă bani cu nemiluita și continuă să susțină același sistem bugetar elefantin. Prostocrația s-a instalat în tot felul de instituții. Deciziile cretine vin la această clasă prostocratică“. Sunt câteva dintre afirmațiile dure făcute de Cornel Nistorescu în emisiunea Mădălin Ionescu Show de la Metropola TV. Directorul Cotidianul.ro taie în carne vie când radiografiază politica românească. „La vârful partidelor s-a instalat o clasă de mediocri și pe cale de consecință angajează neamuri, prieteni, colegi etc“. (…) În șase luni de zile, s-au pus cu șenila pe populație. Cine decide toate tâmpeniile?“

Urmăriți alte declarații făcute de directorul cotidianul.ro dar și intervențiile realizatorului Mădălin Ionescu:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

18 Comentarii

 1. D-le Cornel Nistorescu, eu va propun pentru functia de prim-ministru. Ca prea le stiti pe toate. E timpul sa valorificati vastele d-voastre cunostiinte in folosul romanilor, nu numai ptr mici ghesefturi in avantajul ziarului d-voastre.
  Va bagati sau ramaneti sa carcotiti ca babele?

 2. Păi, și de nu e dispus nimeni la o adică să te mai imprumute ?? La nici o dobîndă, căci oricum nu o poți retroceda ?? Atunci ce puii mei faci bre ?? Ai un preten bre, pielea- nu-i roșește, care minte de fiecqre dată pe sticlă.. Acu vezi că frica lui se va indeplini.. De altfel de ce ți-e mai teama, de aia nu scapi..

 3. Da, am ascultat cel de al doilea video. De ce evreii nu si-au revendicat proprietatile? Presupun numai din cele citite din istoria vremurilor, probabil ca au avut grija germanii care le-au confiscat sa-i elimine cu totul.

  Nimeni nu va mai poate reda linistea celor sase ani dar poate „adevarul va va face liber” de toate supararile.
  Nedreptate facuta si Dlui Scurtu.
  Felicitari pentru tenacitate si poate cineva isi va pleca fruntea de rusine. Dar nu cred. Vorba lui Mircea Badea, omul este intruchiparea relaxarii totale.

 4. O emisiune pe înțelesul tuturor, mulțumesc! Așa trebuie sa fie un jurnalist care se respecta, care își respectă meseria! Felicitări, tine-o tot așa! Baga tare la justiție sa vedem ce grohaie Alinuta.

 5. Papusarul…. este explicatia perfecta a vremurilor pe care le traim. nu ca sunt mediocri nealesii. SUNT SPECIAL ALESI: PAIATZE CORUPTE SI SANTAJATE CARE SA EXECUTE ORDINELE! uitati-va la ei! Nu stiu sa vorbeasca! Nu stiu sa citeasca! sunt alesi pentru a distruge Natia Romana si pentru a sfasia Tara asta. asta fac, stapanii acestor prostalai asezati in functii! nu ei conduc, ci cei din spatele lor – „statul profund”.

 6. Madalin Ionescu,tipul jurnalistului roman actual:cu vata la popou.Participa dar nu se implica,ocoleste cartoful fierbinte,mai bine sa se friga altul.E plin de asemenea exemplare in toate televiziunile.

 7. „Organizaţie de drept public în România parafată prin decret al Conducătorului Statului, grupul etnic german devine rapid o structură suprastatală, cu dorinţa de autoguvernare şi în viitor în funcţie de succesele militare ale Reichului de impunere a unui statut special şi creare a unei regiuni complet desprinse de statul român.

  Administraţia, şcolile, Biserica din zonele cu populaţie germană din România ascultau de Grupul Etnic German, în ciuda unei opoziţii din partea burgheziei liberale săseşti.

  În decursul acţiunilor de românizare – confiscare a proprietăţilor evreieşti – Grupul Etnic German a cerut o cotă-parte mult mai mare decât s-a convenit… ” radio romania actualitati, discutie cu dr. Ottman Trașcă

 8. „Grupul Etnic German a preluat toate revistele și ziarele în limba germană, transformându-le în organe fasciste. A mai preluat și teatrul german de la Sibiu, cât și diferite instituții de cultură și știință germană din Ardeal și Banat. Totodată Grupul Etnic German a preluat întreaga rețea de școli germane, ceea ce a dus la fascizarea totală a învățământului în limba germană.

  Grupul a dus o politică de integrare a întregii populații germane în politica și în acțiunile sale. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial Grupul etnic german s-a pronunțat pentru crearea unui nou stat, denumit Donauland („Țara Dunării”), din care urmau să facă parte Transilvania și Banatul.” wikipedia

 9. Domnu Nistorecu eu chiar ma revolt.Adica in tara asta cu câti eminenti care exceleaza in toate domeniile si care vor si pot sa faca Romania o tara puternica si prospera nu se coaguleaza un partid ,o formatiune care sa nu aibe legatura cu neocomunistii si fosta nomenclatura si varii veneticii,vânduti inteteselor straine.Ce e asa greu sa gasesti,sa contactezi si sa selectezi niste specialisti toti romani patrioti asumati si sa le propui sa participe la reconstructia tarii???Hai ba fratilor la fiecare alegeri aceiasi neosecuristii comunisti,fii ,ficele,amantele ,hotii,halogenii si vanduti,suveranisti,huseristi si dracu sa.i ia.Exista un moment pentru dormito si unul pentru lucru di treburi serioase.Cred Ca E Momentul potrivit.

 10. In 1941 se daduse decretul:

  LEGE nr. 254 din 27 martie 1941
  pentru trecerea proprietăţilor urbane evreesti în patrimoniul Statului şi pentru oprirea evreilor de a dobândi proprietăţi imobiliare urbane sau anumite drepturi reale asupra acestor imobile
  EMITENT
  PARLAMENTUL
  Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 74 din 28 martie 1941

  Capitolul 1 Trecerea imobilelor urbane evreesti în patrimoniul Statului
  Articolul 1
  Imobilele urbane care sînt proprietatea evreilor, persoane fizice sau societăţilor evreesti, intra de plin drept în patrimoniul Statului, dela data publicării decretului-lege de faţa. Tot astfel trec în patrimoniul Statului drepturile de superficie aparţinînd persoanelor fizice sau societăţilor prevăzute mai sus, asupra imobilelor urbane.
  Articolul 2
  Sînt socotite imobile urbane, în înţelesul legii de faţa, imobilele situate înlăuntrul perimetrului municipiilor, comunelor urbane sau suburbane…

 11. Toți vor să contracteze niște patrioți Români să faceți ce ? comunismul ?A fost și nu a funcționat . adică să luați patrioți să faceți bine cu Forța …uite mie imi plac Unguroaicele și Ucrainincele asta este naționalism ? Propagandă comunistă a fost mai buna decât cea democrată că Daia urla și acum naționalismul in voi mândrii că sunteți români …eu sunt mândru ca sunt om este de condamnat ?

 12. Tot se baga in fata falsa problema a bugetarilor care storc bugetul tarii prin salarii nesimtite si a saracilor privati care abia castiga de o paine! Nu asta e marea problema a tarii! Romania e acum ca betivanul care traieste prost si vinde tot din casa in loc sa munceasca, amanand doar inevitabilul! 33 de ani s-au distrus si instrainat mijloacele de productie, fabricile si uzinele care produceau si pentru export, aducand astfel valuta in tara, pamantul tarii este fie instrainat, fie lasat in paragina spre beneficiul importatorilor de hrana, in loc sa hranim 80 mil de oameni noi importam 80% din hrana! Normal, eliminand concurenta romaneasca, strainii pun ce preturi vor, sa nu ne miram ca mancarea este excesiv de sccumpa! Si tot strainii externalizeaza profitul inainte de taxare, deci de unde bani la buget daca nu-i taxezi!? Asa cum 90% din bugetari castiga maxim 7000 lei, tinand statul in functiune, doar 10% fiind pile si neamuri de la partid care castiga mult su produc putin, la fel sunt multi privati cu firme in faliment sau insolventa, dar cu averi mari dosite pe spatele nefericitilor de pe care trag pielea! Romania se va vindeca doar prin eliminarea tradatorilor romani si impunerea la decizii a profesionistilor patrioti! Pentru inceput ar trebui reabilitat Ceausescu!

 13. ‘ Dacă se verifică și chestia că bărbații cu burta mare , care nu au ”casieri” în condițiile în care femeile țin casa, sunt mai expuși să adune bani în condiții diverse, existând probabil și spețe când funcționează și sisteme cu ”casierie dublă”, ?

 14. Domnule Nistorescu Mafia Sistemului conduce Romania! Nu misca nimeni in fata Sistemului. Iar foarte multi romani colaboreaza la ordin chiar si pentru distrugerea aproapelui lor. Romanii isi merita soarta. Din plin! Romanii tradeaza chiar si cand isi fac rau lor si alor alor! Asa ceva pe Terra nu mai exista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.