Corneliu Bichineț: ciomăgiți-l pe Ludovic (video)

Fostul deputat PMP Corneliu Bichineț nu se dezminte. În deja consacratu-i limbaj colorat, politicianul a ținut membrilor partidului Forța Dreptei un discurs care a stârnit hohote de râs.

Pus pe glume, el le-a cerut celor prezenți în sala Casei de Cultură din Vaslui să-i ciomăgească pe cei care l-au susținut pe Iohannis să ajungă președinte, inclusiv pe el și pe Ludovic Orban.

Am avut norocul în viață să interferez cu Ludovic Orban în diferite ocazii, când eram senator, când eram deputat, președinte de județ, este singurul parlamentar român care răspunde la telefon. Eu vă felicit și noi doi ar trebui să luăm și oleacă de ciomăgeală, aici, Ludovic și Bichineț, că l-am ridicat în slăvi pe Iohannis acum 8 ani de zile, mai țineți minte? Așa că să aveți uneltele pregătite. Întâi ciomăgiți-l pe Ludovic și pe urmă pe mine”, a declarat Bichineț, stârnind hohote de râs.

De asemenea, politicianul a ținut să declare că nu-i e rușine că e din Vaslui.

„Nu îmi este rușine de județul acesta, niciodată nu voi considera că județul Vaslui este al bețivilor, al leneșilor și al farsorilor, sunt mândru că sunt din județul Vaslui”, a spus Bichineț sfătuindu-i, totuși, pe candidați  să ocolească cârciumile și să meargă la Biserică.

Scandal cu „paradeală” în Parlamentul României (VIDEO)

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Acest Bichinet,o gluma proasta a vasluienilor care i-a suflat vant bun pupa lui Petrov! (editat)

  2. un golan…dupa cite se vede…
    altul..inca unul…tot la fel…
    baiii..alteceva chiar nu mai avetzi…
    de unde draq ii scoatetzi ? e concurs de prosti ?

  3. In această așa-zisă dreaptă unită s-s adunat toată pleava ce-a mai rămas din cancerul PSD și PNL, așa că mult zgomot pentru nimic,nici ei nu sunt o alternativa reală pentru popor,nici nu au cum să fie îmbrățișând doctrina globalistă, Aur și SOS singurele variante reale

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.