Corvinul, din liga secundă, în turul preliminar Europa League

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României la fotbal, va înfrunta vicecampioana Ungariei, Paksi FC, în primul tur preliminar al Europa League, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Nyon (Elveţia).

Corvinul, care evoluează în liga secundă, va juca primul meci în deplasare, pe 11 iunie, revanşa fiind programată în România, în data de 18 iulie.

Paksi FC a câştigat anul acesta şi Cupa Ungariei (2-0 cu Ferencvaros, după prelungiri), o premieră.

Partidele din turul secund preliminar vor fi trase la sorţi miercuri, tot la Nyon.

Programul meciurilor din primul tur preliminar al Europa League:
PFC Botev Plovdiv (Bulgaria) – NK Maribor (Slovenia)
IF Elfsborg (Suedia) – Pafos FC (Cipru)
Paksi FC (Ungaria) – FC Corvinul Hunedoara (România)
FC Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) – PFC Zira (Azerbaidjan)
KF Llapi 1932 (Kosovo) – Wisla Cracovia (Polonia)
MFK Ruzomberok (Slovacia) – FC Tobol Kostanai (Kazahstan)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.