Costel Alexe a scăpat de controlul judiciar

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis revocarea controlului judiciar pentru fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Măsura a fost impusă la sfârșitul lunii aprilie, când lui Costel Alexe i-a fost schimbată calitatea de suspect în cea de inculpat.

Alexe este acuzat că ar fi primit 22 de tone de tablă în valoare de 103.000 lei de la combinatul siderurgic Liberty Galați.

Procurorii DNA susțin că, în calitate de ministru al Mediului, Alexe a cerut mită ca să deblocheze alocarea de certificate de carbon pentru combinatul gălățean, certificate evaluate la 180 de milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. 22 de Tone de Tabla si 103.000 Mii Lei reprezinta Praful de pe Toba pentru Regimul Fanariot Criminal Iohannis.
  Il Rog pe Vasilica Cocaina sa-l reInstaleze pe Costel ca Salariat Governamental in Costum Ministerial la Ministerul Adevarului.
  BOBORU O CERE…

 2. Asta e practica justitiei in Romania! Mai dospeste ceva timp in sertare si dupa, clasare pe motiv ca nu exista infractiunea! Oare de unde au importat si copiat acest model de practica legislativa? Ghici ghicitoarea mea! Si cica nu e complicitate pa nivel inalt!

 3. Deci desfintati SIJ si rezolvati si restul dosarelor! Cine nu sare, ia condamnare!
  Ieste astia de driapta curati toti. Au un penal cu doua zile facute si ajuns pm, gata cu dosarele penale pentru gasca lui.
  Acum pe ei, pe mama lor, a celorlalti care nu-s ai nostri.
  Ati vrut o tara ca afara, o aveti. Sariti cu toții să nu ajungeți ghiocei.

 4. Pentru justitia LUI (oarba, molfaita si dusa de capastru de scrasnitul din deal), vinovati (chiar si bahuiti), fapte si lege sunt la cei care le deranjeaza patronul (cu pixul in avansari si banuti), cei din gasca si de teapa imobiliarului sunt modele de legalitate si morala – fiind facuti scapati indiferent de infractiuni si buleli comise. Astfel, se demonstreza cum si aceasta justitie „independenta” este coparticipanta (constienta si activa) alaturi de SRI, la devalizarea tari.

 5. Ce panarame..Stie toata Moldova ce hot este,numai ,,justitia miea,,a vazut altceva.Mie scarba.Dar,nah,penalii nostrii sunt mai buni decat penalii vostrii.Niste neterminati.Hei Siktir.Rominia euriopeana,Rominia norr-maa-laaa,Rominia lucului binee fecut.

 6. Fie binecuvantat acest DNA slujbas al borfasilor penali pedelepriste!

 7. Nemernicul asta, hotul, este ca si hoata Clotilde din Sect,1! O tara vede cum fura si procurorii nu „au suficiente probe”! Asta-i „statul de drept” proslavit de politrucul hot de case de la Cotroceni! Si daca stati in continuare in case fara a umple Piata Victoriei, sa va fie de bine!

 8. Acest prostănac este copie fidela a ,,specialiștilor” PSD si ALDE care nu știau sa lege doua vorbe la interviuri ca miniștrii , dar in schimb le aveau cu furatul si ilegalitățile la drumul mare. Se vorbește ca in mandatul la Mediu băiatul a deschis efectiv vămile la deșeurile din UE si nu numai pentru 25o € / tona fata de 1000€ in țările civilizate care le prelucrează . Iar motivul debarcării este dupa model Bombonel Buci : grosier ca in clanurile mafiote.

 9. Costica scape de tot si de toate. Il scapa nasul Werner de toate acuzatiile si de procurorii ca e nu e justitia la PSD, e Justiția Mea. O sa fie spalat si curatzat revine la viitorul la mediu in guvern Orban sau Cîțu la defrisari austriece.

  Toti din PNL sunt la fel de corupti, ce-au furat in 2020 si anul aceasta cuCîțu P.M.
  PNL/PDL acelasi rahat reambalat in staniol galben. Fei ca e guvern PDL Boc, PNL Cîțu, PNL Orban e in celee din urma acelasi jaf de zeci de miliarde euro. Sau mai mult Cîțu gradul de indatorare bate PIB-ul. Furturile PNL trecute la datorie externa la banci si organizatii straine. Bravo lui Radu Bogdan ca inca mai gasesc fraieri sa-i creada.

 10. Ba fraierilor justitea este a noastra asa ca ciocul mic, voi polimea aveti dreptul sa va platiti impozitele la timp, sa taceti din gura si sa va vaxinati. Drepturile omului sunt un lux si voi polimea tre’ sa munciti pe 1 euro, hai marsh la munca

 11. TERGIVERSAREA UNOR PROCESE PANA SE ASTERNE PRAFUL SI UITAREA SAU PANA LA PRESCRIEREA FAPTELOR ESTE SPECIALITATEA SAU MAI BINE SPUS
  BOALA CRONICA A JUSTITIEI ROMANESTI.DE 31 DE ANI JUSTITIA MIMEAZA: MUNCA ,RESPECTAREA LEGII.
  CAT TIMP TREBUIE SA TREACA PENTRU A FI CONDAMNAT UN DERBEDEU PRINS ASUPRA FAPTULUI PENTRU CARE DOVEZILE SUNT CLARE ?,CE TARGURI MAI TREBUIE SA SE FACA ?,CA IN FINAL SA VEDEM VRO CONDAMNARE CU SUSPENDARE PENTRU BOLOVANUL FOST MINISTRU LA MEDIU !!,UN EXCROC NOTORIU .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.