Cozmin Guşă se victimizează. „Au vrut să mă omoare”

Precum Liviu Dragnea şi Gabriela Firea pe vremuri, controversatul Cozmin Guşă sustine că ar fi atentat cineva la viata lui. 

El a povestit la Realitatea Plus cum motorul masinii i s-ar fi oprit brusc.

„Motorul mașinii mele, care este un motor în V (nu trebuie să dau marca), este o mașină foarte bună, nouă. S-a blocat. Am reușit să o redresez cu greu, deși și volanul s-a blocat. Am rămas pe dreapta, pe acostament, fără să intru în șanț. Sperietura a fost mare. Toate injectoarele au fost distruse; paguba este de câteva mii de euro, deoarece în rezervorul mașinii mele au fost introduse substanțe care încă se văd. Băieții de la service n-au mai văzut niciodată așa ceva. Probabil că ei n-au vrut să mă sperie; au vrut să mă omoare. Pentru că, dacă îi pui unui om substanțe în rezervorul mașinii ca să se oprească la viteză mare dintr-o dată, să se blocheze tot. Noroc că eram pe centură și urma un sens giratoriu și am încetinit”, a zis Guşă.

Site-ul aktual24.ro scrie că n-ar fi vorba de niciun „atentat”, ci de obiceiul prost la unele benzinarii de a „boteza” combustibilul cu apa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Dar la partea electrónica s-a gindit?Nu m-ar mira sa existe la indemina criminalilor de la securitate vreo posibilitate de a intra in sistemul electronic al masinii,telematic.Condrea de la Hexifarma cum a intrat in pom cu viteza máxima?

 2. Lupta umanistului UBB cu „axa cu came”. Masina a luat-o de la I.Rus ?

 3. Acest atac nedemn la adresa fostului Meu (editat) Cozmin care m-a plasat fostului Presedinte si Capitan Comandante Traian ma mahneste chiar enorm!

 4. iar bagatzi idiotul asta in seama..?
  cum draq a facut prostanu bani…un escroc
  chiar nu se intreaba nimeni…

 5. „cum draq a facut prostanu bani” ?

  Cum a facut si nasul lui Sim-Ion, prin santaj la televiziune. Doar ca ala a suparat pe cineva si a facut puscarie la zi. Asta inca fuge bine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.