CRBL, fără plasă de siguranță

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena au anunțat că vor divorța. Cei doi  s-au întâlnit pe platourile de filmare ale emisiunii „Dansez pentru tine”, unde CRBL era concurent, iar ea coregrafă, informează Spynews.

Artisul a anunțat că se va despărți de Elena într-o postare pe Instagram.

Fanii și prietenii celor doi au fost luați  prin surprindere de vestea divorțului.

”Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță”, a comentat un fan dezamăgit de decizia celor doi.

„Cred că e o glumă… Dacă e adevărat, mare păcat. Superbi împreună”, „ce aveți, măi oameni buni? Toți divorțați?, „Cred că e o glumă… ”, au mai comentat fanii celor doi artiști. 

Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă.

Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Unde nu e iubire curata, intelepciune, smerenie, altruism…nu e casnicie. Ci un anume interes egoist

  2. Mare artist ! Sper ca puterea crreatoare să nu i se diminueze și nici tatuajele să nu – i pălească .

  3. chiar ca cerebel…rufele se spala in familie, jeane… sau ai nevoie de atentie si va trebuie putina agitatie ?

  4. „doamna va fi promovată ca directoare la fabrica de drone” CARE DOAMNĂ ȘI CARE FABRICĂ!? SAU AI DESCIFRAT CEVA TĂBLIȚE VIA Wa.DC!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.