Crește numărul românilor ostatici în Gaza

Alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, sunt ostatici în Fâșia Gaza anunță Ministerul Afacerilor Externe. 

„În continuarea informațiilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că, în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza”, potrivit unui comunicat de presă.

Ministerul Afacerilor Externe solicită eliberarea tuturor ostaticilor, inclusiv a celor 6 persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatice în Fâșia Gaza.

„Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene”, se arată în finalul comunicatului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Terminati cu ” romanii ” ostatici! Sunt evrei plecati din Romania, colonisti in Gaza si Cisiordania, care si-au dobandit si cetatenie romana. Nu statul roman i-a trimis acolo, asa ca n-avem nicio obligatie fata de ei.

 2. dar daca sunt romanii care apar unul cite unu sunt mercenari proPalestina angajati de vreun ONG-u infect din Romania brusseleza ??

 3. Cetatean nu inseamna etnie. Cetatean esti daca stai cu domiciliu stabil intr-o cetate. Cei care nu locuiesc 4 ani din 5 in Romania sa li se ia cetatenia dar sa li se lase drept de rezident. Si nascut in Romania daca nu locuiesti aici nu mai esti cetatean roman dar poti fi etnic roman care sta in alra tara.
  Treceti pe buletin cetatenia rezidenta si etnia.
  Doar cetatenii sa aibe drept de vot.

 4. Terminati cu romanii din israel. Sunt evrei unii plecati definitiv din Romania, altii care au primit cetatenie romana nu se stie cum (dar banuim).

 5. Ăștia demonstrează pe șleau că SUA sunt la cheremul Israelului și nu invers !
  Blinken și-a început discursul ținând să sublinieze că și el este evreu. 😎
  Dealtfel toți ăștia care conduc SUA ar trebui să-și prezinte etnia doar dacă-s de alt neam, că-n rest bănuim și noi fără să ne mai atenționeze ei, ca un fel de avertisment. Mai ales că și în România e plin de ei și nu s-ar spune că și noi o ducem bine de când am căzut sub conducerea lor politică. Adică din decembrie 89 și cu prețul uciderii ritualice în marea sărbătoare creștină a Crăciunului ( recunoașteți obiceiul satanic de care fac uz criminalii peste tot ? 😎 nu numai a dictatorilor, dar și a peste 1.000 de tineri păcăliți ca și mine de oficinele Europa Liberă și Vocea Americii, culmea, lăsate fără nici un bruiaj sau alte metode de a le limita veninoasele, uneori și mincinoasele relatări, carer au permis crearea acelei stări de spirit de ură profundă, dar și de nepăsare totală față de ce a urmat. Și azi e de zece ori mai rău ca atunci pentru milioanele de români , cam o treime plecați din țară și de sute de ori mai bine pentru o mână ( criminală ? )de beneficiari externi și o mână de interni ! 😎
  Și nu, nu l-am iubit , sau stimat atunci pe Ceaușescu,dealtfel nici n-am fost membru de partid , dar azi având atâtea de comparat cu ceea ce a fost atunci, mi-e rușine că m-am bucurat atât la executarea lor.
  Ăștia ar trebui și jupuiți complet după halul în care au adus România și se pare că n-au de gând să se oprească !

 6. Romania s=a purtat bine cu arabaraia , iar in schimb ce obtinem? scuipat in fata?
  ar trebui daca gizele nu elibereaza cetatenii romani sa ne alaturam cu tancuri si sa starpim gandaceii care au inrobit palestinienii si au rapit ,violat, etc straini!
  asa doar demonstrativ sa se inteleaga ca unde faci un bine nu trebuie sa scuipi..
  nu mai exista musculite betive ci sunt gize drogate 😀

 7. Creste? Eu aud și văd la tv, că creste bombardamentul aruncat spre convoaiele de salvări care cara răniții la spitale! Ordinul politic dat de bibi pe continuitate și în forță.

 8. Titlu manipulator și mincinos.
  Am toată compasiunea pentru respectivii, dar NU SUNT ROMÂNI !
  Hai pa, măRog…😪

 9. @ p.r.o.s.t.a.c.u.l de la 19:58
  Ce tot freci menta pe aici ?
  Sus pe trotinetă și traversează Mediterana, să stârpești TU gandăceii.
  Nu-ți uita joystick-ul, măRog…😜

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.