Crevedia –  o explozie de gaz în Piața Victoriei

Înghesuială teribilă pe micul ecran. Toți cei care  au o  cît  de mică  răspundere se dau de ceasul morții  să se spele pe mîini. Adică să își demonstreze nevinovăția și să își arate populației  solicitudinea și compasiunea. Se tem că  accidentul de la Crevedia ar putea stîrni o  mînie care să-i  măture. Le  țîțîie curul că se fac praf și trebuie să se întoarcă la un amărît de loc de muncă  pe care nu-l mai vor nici cum.

I-ați văzut pe  Marcel Ciolacu și pe  Cătălin Predoiu cum s-au fotografiat alături de Raed Arafat într-un  birou ca să muncească o decizie? Să vină fotograful și  să dea imaginile la presă. La presa noastră!  Harnici și responsabili nevoie mare. Polițaiul șef,  venit de la Justiție cu o doză de aroganță în plus, taie orice cu vîrful limbii. Ce vreți, ei se  zbat ca să arate că se interesează, că au preocupări, că sunt la pupitru. Ba că ar fi gata să îi ceară socoteală și lui Arafat. Și ca să scape. Și ca să-i vadă poporul. Așa cum pe  Marcel Ciolacu l-ați văzut la metrou, în avion, la clasa  economy, prin  piețe, peste tot unde  n-a făcut nimic și n-a  tăiat în carne vie, dar să-l vedem activ și îngrijorat ca și în cazul  Pascu de la Vama Veche și în tragedia de la Crevedia.

Și Ciolacu și  Predoiu și Klaus  Iohannis și  Raed Arafat sunt doar actorii marilor preocupări  fără efecte. Sar din pat la miez de noapte să arate poporului cît de devotați și de empatici sunt. Vor să rămînă în post, deși, fără ei am trăi la fel sau ceva mai bine.

Toată presa  geme  de indignare. Și ea joacă perfect rolul  preocupării și al îngrijorării. Rămîne de  antologat  afirmația stupidă a unei Andreea Georgescu, cea care a formulat sintetic demagogia tuturor. ”Se întreabă toți, cot la cot cu noi”, zicea acuzator Andrea Georgescu de la Digi 24, referindu-se la nemulțumirile sale și ale celor devotați din modestul 1% al audienței sale. Jurnaliștii de ne-catalogat se  consideră ”în fața poporului” și că asta le dă dreptul să gîndească mai ceva ca niște conducători și să  acuze pe cine vor, pe ce ton le vine și cu ce argumente îi ajută mintea.

Toți împing  întrebările și acuzele, ”cot la cot”, spre cîte un țap ispășitor. „Vorbim de un număr mult prea mare de victime”(Digi 24TV). Dacă erau mai puține, puteam trece cu vederea, vor să spună ei.

Mereu uităm sau trecem cu vederea. Peste  Mihăilești, peste Colectiv, peste  accidentele de la Timișoara, peste ce se întîmplă la Botoșani și la alte spitale și peste ce ne arată  accidentul de la Vama Veche, și peste drama de la Crevedia sau peste incendiile din spitalele de covid sau cele de copii.

Și procurorii sunt harnici. Și ei se agită ca să arate că muncesc și că sunt responsabili și că se grăbesc să cerceteze dosarul în ritm accelerat. Să arate poporului că sunt pe urmele vinovatului. Nu cum îi cercetează pe marii bandiți de la umbra PSD sau PNL. Sau pe cei mufați la SRI.

Orbiți de furie, ne scapă un lucru. Accidentul de la Crevedia s-a produs de fapt în Piața Victoriei. Acolo, cineva a aprins o scînteie la o scurgere de  gaz mai veche. De trei-patru decenii, în Guvernul României  sunt scurgeri de gaze și de gîndire, de responsabilitate și de corupție, de prostie și de dezordine, de nepricepere și iresponsabilitate. Acolo sunt spitalele, paturile pentru arși, incoerențele României. Și accidentul de la Vama Veche s-a produs în Poliție. Era o scurgere mai veche de interese și afaceri în materie de droguri, în Poliția de pe Litoral, în cea de la Cluj, în cea de la nivel central.De fapt, toate accidentele sunt scurgeri importante de explozibil din instituțiile statului român.

Cu așa nemernici și incompetenți nenumărate accidente  vor mai fi. Cu zeci, cu sute, cu mii de morți, cu milioane de cetățeni pagubă pentru țară. Nu din cauza unor psihopați sau a unor beizadele degenerate, ci din cauza unor conducători incompetenți și proști.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 108

91 de Comentarii

 1. vorbe goale . nimeni nu iese la nici un miting indiferent cite nenorociri vin peste guvernul cel nou . toata lumea se distreaza pe unde apuca .orasul capitală e gol si toata suflarea sta la plaja prin strainataturi . la tv bat unii cimpii la greu .

  • Ce vremuri !! Ce oameni!!!! Eeee, unde, unde,?!!!! Lăsaaați, mai sunt, uneori și.. suntem Aștept rezultatele anchetelor la evenimentele parcă comandate și executate cu precizie de chirurg de excepție….. Vedeți că nu toți” chirurgii” au luat drumul spre vest . Dar eu tot aștept rezultatele . Și încă nu am victime pe undeva, să am motiv să îmi cumpăr pistol. Vouă chiar nu vă mai e teamă de nimeni… Că de UN DUMNEZEU mereu pregătit să ierte, nu vă mai este de mult frică …AMIN….

 2. Coruptia,spaga,hotia,etc….sant bolile capitalismului amplificate în colonia numita ROMANIA….doctori si medicamente pentru bolile astea nu sant….

 3. Ce este în sufletul meu nu doresc la nimeni! La nimeni nu doresc, am sufletul ca smoala din munții Pirinei! Smoala naturală ca brânză de oaie a lu’ Vanghele! Un votant psd, votant Predoiu Buzău, a încărcat butelie cu CH4 cu țigarea în gură? Așa votat Predoiu, așa votanți psd? Și ce? Și ce? România egal psd la Putere! Păzea pazzzea, vineeee Predoiu… Faaaaceti paaartie! Viiiine psd…

 4. Voi presa cui sunteti, a cititrorilor sau a gitanilor de la Maciuca ? Ar fi bine sa aflam si noi, sa nu mai banuim, doar. La cenzura, sunteti a noastra. La articolul anterior mi-ati cenzurat, fara motiv, doua postari !

 5. Domnul Nistorescu ?Prezent.Ia infiereaza dumneata …cum faci de obicei.Bine scris…bine ganddit.Sa traiesti…multi ani fericiti.

 6. Mandatul acestui individ ajuns președinte a fost marcat de două tragedii în cei 10 ani!…..Colectiv la început de mandat și Crevedia la sfârșit de mandat!…în rest a adus țara în halul de ..”stat eșuat „…
  Fără comentarii!…

 7. „Cu așa nemernici și incompetenți … ” – Astea sunt „fructele” poporului român actual.

 8. Jim Jones cu butoiul cu otravă de 209 litri cu „heroina manipularii” Templul Popoarelor, versus Frontului Salvării Naționale cu „nu ne vindem țara”, Mircea Dinescu fă-te că muncești, apa e otrăvita la robinete, Adrian Năstase multimiliardar in Euro, Truica sex pe Saltea cu apă cu Patricia Kaas pe banii de la Tractorul Brașov și Steagul Roșu Brașov etc, etc! Deci? Prostia și corupția ucid? Ucid, ucid, ucid….

 9. Lăcătuș Mecanic pus manager la Spitalul din Botoșani din partea PSD, acolo unde o gravidă a murit în chinurile Iadului, a zis citez: ce atâta panică! Ce atâta panică! Morsa Competenta Slinoasa si Adormită, transpirata, a zis plictisit la Latrina3 Cnn citez: România are o oportunitate istorică cu Ciolacu! Băiatul de general de securitate ce a vrut să zică? Ce oportunitate? Morți multe sute de miii cu zile în România? Morsa Slinoasa e cu „poante” la purtător?

 10. Sus dl Predoiu! Sus dl Savaliuc de la Lumea Injustitiei, ăla cu desființarea DNA si cu desființarea abuzului în serviciu! Sus Drag de România trol pzd, trol care vrea desființarea luării și darii de Mită! Sus Nemunca, Sus vânzarea de țară!

 11. Totuși pe Arafat nu l-aș pune la grămadă cu ceilalți. Mie îmi pare competent. Omul e profesionist nu politician.

 12. Bla,bla,bla! Nimeni nu va păți nimic! Ce criminalii de la „colectiv” au pățit ceva? Morții sunt vinovați! Succesuri!

 13. Pelticul bâlbâit din Buzău tine de șase ca hoții Romaniei să fie liberi, să se bucure de „uzufructul” hoției lor, cum zicea analfabetul total de Pie’keany la Latrina3. Proștii, idioții in Justitie, Servicii, Guvern! O masă fetida,infecta din care scapă cine poate….

 14. Sunt suta la suta de acord cu ce spune domnul Nistorescu.
  Poate ca aceasta tragedie le va oferi gyvernabtilor sansa sa faca curat in administratie – de la nivel local la cel central.
  Sa speram ca scuza cu „am notificat;a nivel superior”, nivelul superior spune „am notificat la nivel superior” si uite Asa notificam la vreo sapte nivele si nimeni nu ia nici o masura si, in concluize, nimeni nu e vinovat.
  Daca acum nu se face curatenie sa nu va mirati ca o luam de la capat.

  Daca as fi jurnalist as face o ancheta despre sectia de arsi. De ce nici azi, la 8 ani de la Colectiv ea nu functioneaza….nici macar la nivelul din 2015…

 15. Ca sa dai organizarea unei interventii in care sunt implicati oameni ce pot fi ucisi din incompetemta deciziei unuia ca Arafat,om instruit in catacombele mintilor de nebuni care agata bombe de copii si femei si ii detoneaza de vii,depaseste limitele unui popor normal la cap.Ca sa nu mai spun de supararea covrigarului de Buzau scos de la partida de poker saptamanal cu Tudose.agariciul ala defect de Grindeanu si Pahotu ca trebuie sa se fotografieze cu -terioristul arab conducator de -pomperi-,cand el e specializat in foto cu Hayssam.Auzi imbecilitate maxima-cica el ditamai Ciumpalacul de Buzau nu va mai tolera nici o greseala avand langa el pe araboi si pe basistul bratian Pledoiu.Bai prostule,pai mai mare toleranta decat asta care ar mai putea fi…
  Oricum e si o parte buna.A disparut din vorbaraia idotilor ce bantuie ecranele -Slava Ucraina-.
  Oricum eu nu am vazut nici urma de satean de pe acolo urland la ei,la potentatii astia,si strigandu-le mascari.Deci isi merita soarta de oi mioritice.

 16. A-i judeca pe altii a devenit sport national. Ca ne pricepem sau nu, stim ce trebuiau sa faca politicienii, politistii, procurorii, pompierii, ziaristii, popii, somerii, mamele, cersetorii… Daca ar fi unii in locul altora, politicieni si ziaristi, ar face aceleasi lucruri. Asa ca „mucles” si lasati ziaristii sa se faca de ras.

 17. Un sofer a omorat si „sectionat” in doua victimele, soferul beat nu in coma alcoolica nu era departe masina s-a oprit rasturnata la peste 200m intr-un sant, martori zic sa fi avut 200km/h.

  Tutiera cvasi-absenta si inexistenta. Trebuie camere multr ca-n China, peste tot, claxoneaza unu’ ca bøu’, ii taie militia amenda.
  Militia romana stie si ea sa ia spagi.

 18. Capitalismul a învins la orașe și sate.
  Babuinii trăitori pe meleagurile feudelor politico-interlope sunt fericiți că l-au băgat pe Dracnia la pușcărie.
  Dincolo de feuda în care ei viețuiesc e tot România? Să trăiască, atunci, că nu trăiește pe banii lor.

 19. bha ca acum zic de voi pa prima pagina ca ciorditi cabluri din gips de la gunoaie, dar ei cred cai de la oameni pan casa, cu masina anregistrata an Polonia, dar poate ca nus nici romani, ca de Polonia nu are voie sa zica, care trebe ajutata.

  https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2023-08-26-anholdt-med-mulige-tyvekoster-politiet-leder-efter-gerningssted
  På det sociale medie X har Fyns Politi offentliggjort et billede af bilens bagagerum med de mange afklippede kabler. De to rumænske mænd, der er henholdsvis 42 og 47 år, blev pågrebet klokken 05. De befinder sig nu begge på politistationen, lyder det.
  https://twitter.com/FynsPoliti/status/1695345827105915336?ref_src=twsrc%5Etfw

  ardevar aburu chachatului, siacum an mijlocu razboiului furati cabluri de la gunoaie, cati fost sclavi an europa 500 de ani, si daia aia tre sa fiti voi si nu Polonia sau Ukraina, care trebe ajutata. Nu dejaba va da neamtu iohannu sai tineti okelarii pa la spate, cati fost sclavi 500 de ani.

  https://www.information.dk/indland/2023/08/danske-romastrategi-mest-uambitioese-ukonkrete-eu
  »Ingen skoleelever ved, at romaerne var slaver i Europa igennem 500 år. Hvis ikke vi ved det, er vores forståelse af romaernes nuværende situation også begrænset,« siger Camilla Ida Ravnbøl og påpeger, at der er mange måder at styrke danskernes viden om romaerne på og dermed mindske fordommene om Europas største etniske minoritet.

  ca sunteti de alta rasa

  »Det skyldes til dels racisme, men også angst for, at andre romaer vil komme til landet, hvis de gør noget for romaerne,« skriver Iulius Rostas i et mailsvar til Information.

 20. Harafat, e cu epoleti, pai cum altfel! Se schimba ceva in tara asta? Caracatita e prea intinsa. Citeam azi un art. In Revista Romania Mare despre aceste lucruri. Informatiile voastre sunt scrise de altii inca din anii 2020-2022.

 21. Gata! Romania e pe duca! Revenirea la o viata normala demult nu mai tine de vot.Este vorba de educatie,spirit de raspundere,constiinta civica.NU LE AVEM,NU LE-AM AVUT.COMUNISMUL SECURIST NE-A OTRAVIT,PARCA NU NE MAI REVENIM.Daca acceptam sa fim tratati ca vitele securistii actuali nu vor ezita o clipa sa ne trateze ca atare.Mi-e teama ca sunt multi romani care isi pling viata mizerabila,dar in acelasi timp asteapta ziua alegerilor pentru portia de sarmale,cizmele de cauciuc sau halba cu bere date cadou de catre hoti.Un singur exemplu de bataie de joc din aceiasi categorie si in stil securist (aparent n-are legatura cu tema in discutie):unui amarit care a muncit din greu i se da 100 de lei pensie iar unui gunoi care pretinde ca a muncit 30.000 de lei.Este umilinta cu,care ne-am/ne-au obisnuit. In ziua de azi nici in europa,nici in lume nu se intimpla asa ceva.

 22. Dumnrzeu sa ii ierte pe cei disaruti! …Daca e sa vorbim despre Catastrofe, Incendii si Explozii, se zice ca numarul victimelor slave in Ucraina a ajund ls nivelul Primului razboi mondial in totalitate…..Politica Revizionista romana dupa 1990 este vinovata integimentarea in NATO cu aducerea Armatei Americane la granitele Rusiei, la summitul NATO din 2008 s – a prommis Ucrainei intrarea in NATO, Ucraina se si vedea cu Armata Americana la Kiev si s – a pus pe macelarit de rusi, fiind convinsa ca NATO o ajuta sa invinga Rusia…Ucraina a aruncat la cos Referendumurile din Crimeea, Lugansk, Donetk care cereau lipirea la Rusia….Conflictul actual e montat de SUA / NATO cu sprijin total al Romaniei, etc… Ca si in 1940 Romania de azi este provocatoare de Razboi Mondial….Ca si in 1940, si azi majoritatea romanilor nu pricepe nimic, bea si haleste…si se indigneaza ipocrit la fapte curente si inevitabile ale Capitalismului….Eu zic ca Rusia nu e tampita sa nu isi dea seama de rolul jucat de Romania, Polonia ca pitbuli amerloci de baza…Si nu cred ca Rusia e tampita sa loveasca nuclear SUA, in caz de necesitate…Inainte de SUA vinovata e Romania, Polonia, ele au adus Armata Americana pe teritoriile lor la granita Ucrainei si Rusiei. Fara Armata Americana NU exista razboi in Ucraina. Rusia nu facusr nici un pas la Vest, se deschidese total Capitalului si firmelor occidentale, facuse Nord Stream 1 si 2…in acest timp Occidentul se pregatea sa o lichideze prin intermediul nazismului ucrainian in complicitate cu Romania, Polonia, etc. …Acesta e adevarul pe care il stiu deja multi romani care nu pot intelege de ce Politica tarii romanesti este atat de chioara…

 23. Faptele catastrofale curente din Romania sunt efecte inevitabile ale Capitalismului, nu pot fi deslusite nici daca 10.000 de posturi TV o tzin langa in tocsoaie de 24 de ore…De aceea nu le prea discut, fiecare trebuie sa ne sparam individual cum putem mai bine…Cretinismul cu… politicianul in slujba cetateanului… e un cretinism si basta. Nu putea fi in slujba cetateanului nici in Comunism, cand nu umbla dupa imbogatire ca il lua mama dracu….Azi in capitalism imbogatirea e obligatorie mai ales pentru politicieni…vezi SUA, farul calauzitor al cretinilor…nu exista politician nemilionar, nemiliardar…Azi daca nu esti milionar esti luat de zdreanta….nu te baga nimeni in seama, decat face pe milostivul cu tine ca sa mai adune voturi si bani in plus.

 24. profitul prin orice mijloc este paradigma si scopul ( asociat, evident, „economiei de piata”) in sistemul socio-politic al Romaniei post „revolutionare”…stiti cun este: siguranta minima spre deloc cu profit maxim fata de siguranta maxima cu profit minim spre deloc…rezultatele sunt clare si fara echivoc: dezastre! …asa cum ne-am „obisnuit” in loc sa tratam cauzele „noi” ne ocupam de efecte (cum bine ati constatat in aglomeratia media a responsabilior !)…mi-a ramas o intrebare (retorica!) : daca prea ” competentele” si preocupatele organe de control (sper sa nu fi fost si astea private!) au constatat incalcarea flagranta a normelor legale de functionare si au dispus incetarea activitatii inca din anul 2020 de ce in 2023 nu era arat terenul locatiei respective?

 25. Atenție cum vă purtați! Arafat e agent CIA în post. Toți pot fi sancționați în afară de el. Punem pariu?

 26. Te intrebi mereu de ce a ajuns Romania in acest hal! De ce? Pentru ca:
  – Politicienii si-au foarte scurtat programul de lucru pentru a se implica in afaceri proprii si de grup,
  – Afacerile proprii ale politicienilor le ucide placerea de a reforma pozitiv statul roman si il lasa la voia intamplarii,
  – Complicitatea politicienilor cu alte entitati in afaceri, vulnerabilizeaza si santajeaza functia ocupata incat devin executanti in loc de executiv,
  – Mentalitatea de boier avar, lacom, etern in functie prin rotire si luxos a politicianului, asta e in capul statului pe care il avem, ii distruge creativitatea, perspectiva de mai bine pentru ceilalti compatrioti,
  – Semneaza acte si contracte pe spunarea tarii si compatriotilor romani, apoi dupa ceva timp cand ajung la termenul limita de pus in practica, urla minciunile gen „suntem obligati sa…” vezi PNRR-ul semnat de 99% din politicieni pentru 50 ani, vezi actele semnate cu omv cu ani in urma si acum nu mai poate fi schimbat mai nimic, vezi angajamentele pe spitale si armata sau politie, vhiar shengen o farsa actiune din care toti au furat si mintit convinsi fiind ca totul curge de la sine, vezi toate angajamentele semnate cu ani in urma de politicieni, angajamente care la ora actuala duc la dezastru in Romania pe orice palier si putem continua cu exemple.

 27. Statuia regeluu Ungariei de Oradea a fost sarbatorita cu foc adevarat si artificii (financiare si administrative) la Crevedia. Marele Patriot Bolojan , poate fi mandru de politica tarii , facuta in tandem cu dusmanii din PSD , care asigura focul . Daca prin fostul PDL , in Romania sunt asigurate drogurile pentru soferi de tip Vlad Pascu si exproprierea statului roman, prin PNLPSD este asigurata o forma arzanda de saracie si un mod de viata fara perspectiva . Sunteti demni de a fi toti impreuna PSDPNLpdlUDMR , iar la dezvelirea statuii de la Naghi Oradea o sa fiti toti impreuna .

 28. Domnule Nistorescu, la varsta dumneavoastra va multumim ca „riscati” prin jurnalism!!!… Dar nu mai putem!!! Se rupe inima in mine si nu stiu ce sa fac…Tinerii sunt corupti de droguri si sex. Nu au mandrie. Parintii le dau bani si masini pe mana ca sa omoare alti tineri. Fetele isi pun c… pe ecrane sa faca bani ca sa „rupa gura” cumintelelor care invata… invatatele pleaca din tara si sfarsesc si ele la fel…Suntem corupti de impostura!!! Daca Ciolacu ar avea creier de banipentru el, ar cauta toate geniile romane din occident si le-ar da tot ca sa reuseasca, in acelasi timp ar curata „sistemul” de cumetre imbecile chiar si de fisu’….Suntem disperati!! Suntem umiliti de mediocritate ca Johannis…Ce facem?

 29. Cică pestele de la cap se impute dar se curata de la coada! La noi pestele e împuțit complet și nimeni nu încearcă să-l curețe fiindcă nu știe de unde sa inceapa! O mana spala pe alta și amândouă fata. Atât timp cât conducătorii se bazează pe primarii hoți rezultă că și conducătorii din vârf sunt hoți! Un stat putred, mafiot și eșuat! Patronii hoți români sunt fiii politicienilor care pentru bani nu au respectat nicio lege! O țară plină de reguli pe care nu le respecta nimeni!

 30. Romania e paradisul infractional de toate tipurile. Pestele de la cap se impute rau, nu se mai poate curata decat peste 50-100 ani cand, o vom lua de la capat la fel, actele semnate sunt valabile si peste 1.000 ani, arhivele din strainatate nu pot fi distruse, doar in Romania totul e posibil. Atentionez doar: nu e ultimul act de groaza, inca nu e finalizat 2023, dar continuarea e in 2024.
  P.s. Fiecare sa isi apere pielea cum se pricepe si cat se poate mai bine, nu intrati in panica aiurea.

 31. Intreb direct : de ce pascu junior nu-i condamnat ? Are cineva dubii privind grozavia produsa ?

 32. @parere…TOATE SE POT SHIMBA!!! Intr-o clipita si cu voia lui DUMNEZEU!!!!! CE DORMITI??? ASA NE-A LASAT DUMNEZEU??? ASA NE-AU CRESCUT BUNICII??? NU VA MAI VAITATI!!! SI HAI SA-i DAM JOS PE TRADATORI!

 33. @gmbplay: Sunt de acord cu comentariul tau si propun o greva a comentacilor, sa-ti repetam mesajul fara nici un alt adaos: grozavia produsa cere condamnarea pe viata a lui pascu junior!!!! Este timpul ca „sistemul” sa functioneze!!

 34. Ciolacu si-a intrat in mana. A profitat de aceste nenorociri indelung mediatizate pentru a da jos militaria din pod. Era si timpul. Nici un roman nu a vazut in acesti peste 30 de ani capeteniile securiste din politie, din procuratura si din alte institutii parazitare atat de active si speriate. Unde este aroganta si tupeul lor de altadata etalate ostentativ in fata trecutilor premieri paagali? Este dovada ca Ciolacu nu glumeste. Era foarte tanar pe timpul cand nimeni nu misca in fata lui Ceausescu, dar face dovada ca vrea sa-i calce pe urme. Milioane de romani il vor sustine si admira. O opinie personala totusi: prezenta alaturi de Arafat il compromite in fata multor romani.

 35. Cei care delireaza despre terorismul arab sunt idioti spalati pe creier de proapaganda americana. Nici nu inteleg cum reusesc sa respire, la cat de prosti sunt.

 36. Nea Cornel nu se dezminte strecurand cu candoare o multime de „soparle” care mai de care mai veninoase…Aia cu „Alogenul care se face ca munceste si inca cot la cot cu Ciuciu Olacul si Pre Doiul” e de epopee, stiind ca Alogenul e la Neptun, la DOI pasi de Vama Veche! Dintr-un foc Colectivul devine din CRIMA PREMEDITATA un simplu accident si a uitat sa-l pomeneasca pe COMINTERNISTUL Del Ponte caruia I S-A OFERIT PRILEJUL sa TRADEZE TARA, POPORUL si PARTIDUL demisionand telefonic din Imperiul Otoman pentru a putea fi instalata administratia Ciocolosh, ADEVARATA NOUA LOVITURA DE STAT care A ANULAT REZULTATUL ALEGERILOR!!! Cititorii care sunt nespecializati in soparle strecurate subliminal nu aveau cum sa le sesizeze prezenta…TRAGEDIA la care e supus POPORUL in MOD INTENTIONAT de 34 de ani si am insirat repetat CRIMELE CU PREMEDITARE e transformata de Nea Cornel in produsul FLITULUI cu „prostocratia”, un FLIT filosofard implementat de PROFI Marga, ideologul noii miscari, miscare ce speculeaza CRIMELE la care au stat spectatori impasibili…

 37. ‘ O pâine de mâncat …’ pentru media (cu deosebire televiziuni), este vorba despre corupție generalizată, la 8 ani de la Colectiv nu există spitale pentru marii arși, Ciolacu este încă unul care se face că lucrează ‘imens, intens, dar … fără sens) anunțând că ‘de luni’ (astăzi) urmează control general la stațiile GPL din țară, deja-vu, parcă așa s-a întâmplat și cu ‘azilele groazei’, apoi … tăcere.

 38. Cornele , te învârtește in jurul cozii si iti este frica sa pui punctul pe ,,i” . Cu un prost si incult ca Ciolan , România nu nu va putea sa progreseze ca țările din jur , in afara de colonia Bulgaria . Problemele sunt clare. Declarația primarului PSD din Caracal , Doldurea spune tot: ,,fiul meu , proprietarul stației GPL , ( cat si a companiei) a muncit ,,corect si cinstit” 20 de ani in branșa “, eu m- am retras de 5 ani din branșa , sa nu mai spună lumea de beizadele , ca nu e așa”, nu erau cisterne îngropate , nu era niciun depozit , era un loc de parcare”. Iar pe Google Maps imaginile din 2021 arată ca ,,pompa” mergea in plin transbordand gaz dintr-o autocisterne in cisternele din depozit fixate in beton . Ciolan știe ce apăra: caietelul lui Stanescu , mogulul de județ ,deschis acum 20 de ani , de când afacerea a început sa ,,producă” bani pentru PSD. Ciolan minte.Ca sef de partid are si el o astfel de agenda dar pentru toate județele. Singura solutie pentru Ciolan este DEMISIA. Romanii si- au pierdut încrederea in FSN ,adică in ,,ramurelele “ FSN = partidele. SUA si UE trebuie sa decidă in privința României: vrea sa fim ca Polonia un ,,colț” periculos in coastele Rusiei , sa nu.

 39. Renunță la ajutorul social și publicitatea electorală și treci la munca! Fă și tu ceva util sociatătii!

 40. Ești un Trol cu ghinion, prost declari că ești, proști copii vei avea. Cine să-i învețe să respire ?

 41. care a fost prima solutie a lui pohta, il consilierri lu’ ciolanis? INTARIREA MILITIEI! ha! inasprirea legilor! ha! legea exista dar NU se aplica. exista CERCETAREA PROCURARII DROGURILOR: SE TRECE PESTE – pentru caaaa…ce sa vezi, ajunge la „ei”! aceste incendii, brusc si dintr-o data, la fel ca si mediatizarea drogalailor, desi astea se intampla de foarte ult timp, au un singur scop: eradicarea drepturilor. ce obtin prin incendiile cu sacrificii umane: controlul pe cetateanul independent! ai butelie de gaz? nu plateai taxe si nu erai inregimentat anre, ca sa-ti dea ei „acordul” de incalzire? ei bube, asta se va „reglementa”. asa cum se va „reglementa” toata viata ta OMULE pentru a deveni o slu g a fara de scapare…in rest, sufar pentru suferinta celor angrenati in acest plan s a ta nic. acste explozii NU sunt accidentale. si o stiti cu totii. pohta a fost prabusit pentru ca inca nu era luat de sistem. acum este, de aceea latra la inaintare. statutul de s cu r s ura politruca, ca si a „pretinilor”, nu s-a schimbat. saracu’…asa s-a nascut.

 42. Un dezastru care are drept cauză tot corupția mafiei psdnl și securistii care de 33 de ani ne distrug.

 43. Dintr-o analiza CREDIBILA nu putea sa lipseasca o detaliere atat a conditiilor in care a fost provocata catastrofa de la Crevedia si mai ales MODUL CRIMINAL cum a fost organizata „interventia” soldata cu peste 50 de victime dintre pompieri!!!Cum adica, il vad
  pe feciorul/nepotul „inNOBELatului Yasser Ararat intr-un birou, dar NU-L VAD pe campul de lupta DAND ORDINE CRIMINALE? In birou s-a aflat ulterior, dupa ce Alogenul a dispus din statiune sa se taie in „carne vie” pentru impresia artistica…Geaca rosie a ramas la muzeu pentru ca a fost de unica folosinta, de atunci totul curgand uns, precum sangele romanilor!!! Azi peeseedee e de-al nostru asa ca „taierile” sunt recomandate la baza…Deci, Ararat a pozat in „responsabil” la fatza locului, nu in biroul unde
  a fost filmat impreuna cu Ciuciu Olacul si ministrul pdnl care deja dupa Vama Veche TREBUIA DEMIS!!!

 44. Astfel de intimplari si altele asemenea exista de cind lumea si pamintul .Politicul nu poate fi paznicul „oilor ” .Daca vreti sa nu stiti nimic despre ceea ce se intimpla in lume mergeti acum in Rusia si binecuvintati comunismul atunci cind habar nu aveati de nimic din ceea ce se intimpla in jurul vostru .Acum stiti dar tot „ neispraviti ” sunteti dorind sa aruncati vina pe cei care nu au nici o vina .Singurii vinovati sunt cetatenii ce aflati fiind in comunitatile lor tac din gura si beneficiaza cu totii de fel de fel de sinecuri incercind sa eludeze legile tarii .Nu trebuie decit sa va priviti in oglinda .

 45. „strecurand cu candoare o multime de „soparle” care mai de care mai veninoase…” [Charlici]

  Nu el l-a votat de 2x pe alogen, desi stia bine ce fals si uz de fals a facut ala ? Stia bine cui a redat ala casele confiscate nazistilor din Sibiu. Acum plange dejaba, in schimb tace ca pstele in acvariu de crima nazistilor ukrani asupra unui ziarist, femeie ! Isi merita soarta, plangi la mormant strain.

 46. Dupa cit se lasa de inteles, „nepalezii” ne-au dat foc. Astia era mari specialisti in petrol si gaze, au invatat in Himalaia zapezilor vesnice! Ma mir ca Klaunus n-a cerut demisia guvernului PSD! PS. Cine era la guvernare in 2020,(cind s-a anulat functionarea statiei GPL) 2021 si 2022? Nu erau labarali si usereii? De ce nu au luat masuri, ca de altfel si la azilele de batrani? Au astepta sa-i pocneasca pe pesedei!!

 47. Vai, vai, ce mai zumzet, ce mai freamăt! Toți arată cu degetul, toți se cred judecători, știu ei cauzele. Pesede, penele sunt doar păpusile din vitrina societății românești. Ele sunt animate de dorința generala a românului de a avea. A avea el! Lăcomia ne-a adus aici și o vezi la popi, judecători, milițieni, doctori, profesori, doctorii în științe, diasporeni. Astia sunt bazinul social din care au ieșit curvele astea de politicieni. Ipocriților, îl vreți pe criminalul ăla din 2 Mai condamnat și, după ce votați asta pe site-uri, din racoarea casei, vă dați cu mașinile cu viteză, peste cea legala, faceti depășiri riscante, înjurați și zbierați la cei care vă apostrofează. Nu vă mai victimizați, spuneți ce e de făcut, vorba unuia ce umbla cu stafia comunismului prin lume. După care, FACEȚI!

 48. @un Trol prost Cred ca mi se rupe despre profetiile tale stupide cu copii.. N-am copii desteptu’ satului si nici nu o aduc in lumea asta muribunda nici un copil. Sa iti grijesti tu copii si nu te…a grija de ai altuia, corect? Probabil esti unul din nataraii cu propaganda americano-sionista in gura despre islamul fundamentalist, cel pe care puterile occidentale il alimenteaza de peste un secol pregatindu-si crizele de succes intre pelicanii obositi de atata gandit. Rotschild modus operandi, ne facem ca ne luptam, noi intre noi. Acum, du-te si culca-te de amiaza ca esti obosit.

 49. Am înțeles, toată lumea „câr câr cotește” , la dreapta și la stânga. Dar cornel Nistorescu? Un cârcotaș cu diplomă de ziatist? , Ce a făcut în atâția ani de la revoluție, care a fost rolul său in societate ? A fost doar un scrib de procese verbale, plângăcios si Contestatar , specializat în critici la adresa PSD, ce are el la bază, a condus el vreodată, oameni?
  Poate raspunde cretinoidul care semnează cu nume furate, pentru cate persoane a donat sânge pentru victimele de la Crevedia ?

 50. Programul de guwernare Romania Explodata, productia specialistilor formati de Romania Educata, copii celor 15.000 de speicialisti CDR din anii 90, de dreapta.

 51. Cine.i incurajeaza si sustin pe aparatnicii din partide,securisti si beizadelele lor SA fie deasupra legilor ,SA obtina autorizatii si SA nu fie controlati de institutiile de competenta care sant aservite partidelor si pline de fii de securisti toti competenti unu si unu.MAFIA NEOCOMUNISTILOR SECURISTI ,poate ucide cetatenii fara aparare si o face de 33 de ani incoace.Acesti paraziti cu fii, elemente degradate ,drogate si interlope au parazitat toate institutiile statului Roman,defapt ei sant STATUL in acest moment si nu au scrupule sa trimita la moarte cu incompetenta si aroganza lor insolenta dand ordine criminale servitorilor statului precum pompierilor.Ganditi.va voi ce merita aceste elemente parazitare.

 52. TIV mmm: retorica din vremurile pe-ce-re mmuci…? du-te in coreea de nord mah nene! uitat-te la oglinda si vezi cat de „bun” esti…dar nu prea poti…? nu?

 53. „Le țîțîie Editat că se fac praf și trebuie să se întoarcă la un amărît de loc de muncă”

  Munca-i pentru negri si tractoare ! Nu vezi cate statii de GPL sunt in RO ? Putem arunca in aer toata Romania profilor turnatori dovediti la secu ceausista, pentru cariera, si a profilor corupti condamnati cu puscaria la zi. Ati infrant, uasereilor, ati ajuns la groapa cu gunoi a societatii. Iar trecerea de la ceausisti la legionari este o iluzie. E timpul sa-ti revii sau sa te lasi. Intotdeauna este o alegere, „soarta depinde de destin” spuse nemuritorul Van Ghelie.

 54. Legile economice sunt proaste la noi. Legea ke permite hotilor si coruptilor sa detina 4-5 firme la o adresa. Iar pe o firma sa detina 3- 4 activitati. In alte tari oe o adresa ai o firma si o singura activitatw. Hotii isi muta afacerile de la o firma la alta si de la o adresa la alta. Si justitia si Anaful nu ii prinde pana se prescrie hotia.

 55. @ rammstein – justinianus —- Vedeti tataie , ca marile nenorociri COLECTIV, AZILELE MORTII, CREVEDIA , au in spate numai primari psd si gastile lor . Sunt realitati . Sa fie o coincidenta ? Ciocu mai mic cu propaganda si minciuna … dar daca asta ati facut toata viata … ! Asta nu inseamna ca pnl este mai breaz , dar este doar sluga jalnica !

 56. @ rammstein… Eu zic ca esti un votant de penelepre dezamagit, dupa ce ai votat cu feseneul, pesedeul initial. Acu te orientezi, probabil, catre aur sau usr in speranta ca o sa fie mai bine. adica un gugustiuc antagonizat din exterior si plimbat cu ursu de la ana lui caiafa pana la pastele cailor. Desi sper ca n-am dreptate, o majoritate comfy sunt exact aceasta tipologie de om rational, preocupat de problemele cetatii, speculand formal posibilitatea infinitezimala ca unul din lupii in blana de oaie sa fie cel putin amical in raport cu prada sa.

 57. „Le țîțîie Editat că se fac praf și trebuie să se întoarcă la un amărît de loc de muncă”

  hahaha, moderatorul l-a cenzurat pe Cornel Nistorescul citat de mine ! Asta este semn de final, sunteti pe drumul cel bun.

 58. inainte de toate astea, analistii-istoricii-valorile tarisoarei vorbeau ca le e frica ca vine razboiul peste romania. hahahaha pai cu romanasii actuali, ce razboi sa vina peste romania? romania explodeaza singura, nu are nevoie de bombe. are bomba-valorilor! are arafati, iohanisi, budeni, toate bombele.

 59. BIROUL OPERATIV al HAITELOR reunite ale Sekukuritatii dislocate pe forum a creat DOUA CLONE cu misiunea de a ma GARDA, pentru a le
  usura situatia restului camarazilor, „Je NE suis Charlie” si „NU sunt deloc Charlie…Discursul nu difera de cel clasic Tica-los, de RASTALMACIRE grobiana, stilul rene/marius/hemoroid…Cei doi magraoni care NU SUNT DELOC DOI, inventeaza cu Tica-losie ca l-as
  fi votat pe Alogenul Seku-i, eu NEPARTICIPAND la FARSA care o copia fidel pe aceea din anul 2.000 cu „duelul” Ilici GENOCID cu BARDUL patron de GOARNA a Sekukuritatii ceausiste!!! Ne noroc Itule, pune-l pe trans vestitul Cpt core sa umble la arhiva sa vada
  si sa vedeti dupa ce posteaza in numele meu comentarii vechi ce-mi apartin, cum AM FOST SINGURUL care a abordat tematica GEG sub toate aspectele si modul CRIMINAL cum injustitia l-a absolvit pe feciorul de fruntas Waffen-SS, ca si modul cum FAMIGLIA natzi
  a RAPTUIT mai multe case cu acte false, UNA DINTRE ACESTEA fiindu-i indicata de COMINTERNISTUL Schwein pentru PARANDARATUL PRIN INCHIRIERE!!!

 60. Domnul Nistorescu se opreste la jumatate, nu sapa ! Toate tragediile din ultima vreme se datoreaza dispretului fata de ordine, disciplina, rigoare in meserie, onoare, toate considerate valori comuniste de catre propaganda si educatia sorosista la care ne-am inhamat dupa ’89. Toti ce sunt acum in functii, inclusiv patronii, privatii, sunt cei ce aveau cca.10 ani in 89 si au fost macelariti cu educatia si propaganda sorosisto-anarhista: „este democratie putem sa facem ce vrem”

 61. @ Charlie – dejaba ti dai cu „curul „de pamant.Te stim cine esti. Tu esti : „Dai in mine ,dai in fabrici si uzine”. Da lasind comentariul pe tema articolului poti sa-mi raspunzi la o intrebare ? Te-a recunoscut „taticul „sau mai plingi pe la portile Templului Coral sa te recunoasca ? Vezi nu uita sa dai cu „antisemitul care uraste evvreii”…..Mare sturlubatic tampitel poti fi, mare.Vorba marelui Creanga aka Nica a lu’Stefan a Petrii : „Chele ra si rapanoasa ,ori o bate ,ori o lasa”!Coco iar s-a stricat radarul ? Pune IA-ul sa numere comentariile mele .

 62. Charlie, l-ai uitat pe „pas”…

  „nicu olahus”, da-mi voie sa repet un adevar pe care l-ai enuntat si care nu mai are nevoie de demonstratie:

  Toate tragediile din ultima vreme se datoreaza dispretului fata de ordine, disciplina, rigoare in meserie, onoare, toate considerate valori perimate. Toti cei ce sunt acum in functii, inclusiv patronii, privatii, sunt cei ce aveau cca. 10 ani in 89 si au fost macelariti cu educatia: „este democratie putem sa facem ce vrem”

  Vedem casele din Crevedia, distruse si avem imaginea a ce dezastru lasa in urma un razboi.

  Deja, se pare, ca toate complicitatile mafiote, politice, au inceput sa-si arate efectele.
  „Statul” care a inchis ochii complice si interesat… Victime cu totul inocente.

 63. O explozie de gaz în Piața Victoriei! S-a Editat Ciolacu! Pompierii, repede! Arafat, pe poziții!

 64. @ Au ”corupt” afaceriștii de dreapta social democrația de stânga, ?

 65. De citiva ani buni, acest (editat) pe nume Arafat, un animal fara familie, fara copii, fara nici un Dzeu in general, a fost bagat/infiltrat cu sila in aparatul dr stat „pt situatii de urgenta”…buget alocat enorm, scop al acestui animal, de toate: salvare, pandemii, incendii, catastrofe naturale…se pare ca nimeni nu poate sa-l elimine pe acest porc sinistru…nu-mi fac griji in privinta asta, a fost inlaturat el Ceausescu d-apai un paduche ca asta..nici macar roman nu e (editat) asta…

 66. Digi 24 – o hazna progresista plina de excremente care-si zic ziaristi, o scursura marca USR, o generatie spalata pe creier de orice valoare, care zilnic maninca c_a_c_a_t pe orice subiect…fatuce cretinoide de 18-20 de ani vorbesc cu un zimbet tîmp pe fata despre orice nenorocire, caci numai asta prezinta..si la capul imputit al acestei organizatii mass-media propagandiste sta un bozgor imputit de prin Oradea, care a facut avere intinzind cabluri prin toata tara…pai sa nu le futzi muma in cur de nenorociti, cam cum a fost de curind cu pulifricii UDMR?… ba da, sigur ca da…

 67. Ca sa-mi fie spulberat orice dubiu ca Je NE suis pas Charlie este chiar Tica-losul Yahwe Yasser Yoram Haram Harem Hassan Hayssam Bairam Ramadan Ararat Efendi a reinviat in fortza cu limbajul Fe Caloid al lui marius…A reinviat de mana cu Hmmm care e frate cu nicu olahus justinianus Anonimus si mai e un Hipo Chimen ce-si zice tot „nicu…”…Satanistul nicu olahus Hmmm e in ton cu Ciuciu Olacul, cu dejectia pe care i-a servit-o cu zahar pudra Del Ponte, „fiecare suntem fiii cuiva”…Cica, FIII sekukuristilor ceausisti carora li s-a transmis STAFETA CRIMELOR si MILIARDELE nu sunt responsabili de CRIMELE si MILIARDELE Taticilor!?

 68. Va rog sa nu mai comparati animalele cu acest sociopat sinistru si incompetent. Am avut nenumarati porci in batatura, dar nici unul nu se compara cu acest rahat.

 69. Charlie, ce treaba au tăticii? Tăticii erau oameni de bază in societatea multi lateral dezvoltata. Aștia au iesit din spuma marii, i-a luat omul negru, i-a educat in valorile democratiei si uite ce-a iesit!

 70. Charlie e specialist în tătici care se iubesc singuri.
  O zi sunt fătălăi, in alta, neterminate.
  Charlie are tocuri de 18 cm, zulufi si gene false, ochi albaștri si urechile clapauge. Are burta mare, vinde castraveți la bulgari și lubenite de la turci si bigudiuri chinezești care maschează antene prin care primește ordine de la extratereștri din galaxia Alfa Centauri, de la Iosip Broz Tito si Gadafi.

 71. Sekukuristoidul Tica-los Hmmm concentreaza in DEJECTIA sa intreaga mizerie moral-caracteriala A NEGARII CONTINUITATII Partidului si Sekuku promovate in toti acesti ani si mii de dejectii identice de HAITELE reunite ale Sekukuritatii ceausiste resovietizate!
  Nici nu a dejectat bine si s-a prezentat TRANSvestit in Tica-losul marius zis rene/Cpt core hemo roidul, adica tot pocitania asta
  secsist-dez axon nata Ileana/Diana Rollasonata STALINISTA abjecta cu discurs schiop…Asta a facut Cpt core cu HAITA, s-au iubit singuri pentru a nu le dispare specia stiind ca la noi nu s-au legiferat inca adoptiile lgbt…Tica-losilor, LEGITIMATI-VA…Fiti demni, verticali si nu GIGEI limbrici ascunsi prin colonuri…

 72. Lasati dnu Nistorescu, cu niste demisii si o declaratie a lui Ciolacu ca „vom avea toleranta zero pentru orice” si vom face curatenie „de sus si pana jos” se rezolva totul. Dupa care se reintra in cotidian si fiecare isi vede de treaba lui si traficantii de droguri si cei cu gazul lichefiat neacreditat si promisiunile cu spitalele de arsi etc. Avem la nivel de conducere UE cei mai incompetenti leaderi reflectati perfect la nivel national prin cei mai demagogi si incompetenti indivizi pe care i-a produs natia romana.

 73. Charlie, mămică, ești în sevraj, copile1? Ai rămas fără baterii, ai gura uscată de la slujba de duminică de la Patriarhie?
  Se aude că te-ai spovedit, ai grijă,mămică, cred că ai fost la camera ascunsă si te vedem pe tvr, la viața satului, rostogolind spre casă ditai lubenița de Dăbuleni spre Bucuresti, via Iași, Piatra Neamț, Cluj, Blaj, Sibiu, Orăștie, (să duci o damigeană de zaibăr lu ‘ Șefu Nistorescu…

 74. Romania a devenit esecul funebru al unei generatii de UASCR-isti ! Opriti globul sa se mai invarte, vreau sa ma dau jos !
  Va las cu toti Vasile, cu toti Ionii, cu toti Andreii, sa va inmormantati unul pe altul. Sper sa aveti toti loc la Bellu, sa ramanenit grupati. Iar Cornel sa le scrie necroloagele. Auguri …

 75. Cornel Nistorescu,citeste asta (daca ai reporter disponibil acum,trimite la Pod Grant str.Chiscani,spate blocuri, benzinarie,sector 1).
  La ora 17,30 o avarie de apa se produce in zona mentionata cu scurgere de apa din asfaltul strazii,la ora 19,00 apare echipa Apa Nova cu tractor cu picamer si se apuca de sapat,la ora 21,30 echipa sapa si TAIE cablul electric de mare tensiune din cartier,TOTUL INTRA IN BEZNA. Acum la ora 22,00 NU mai avem APA RECE,APA CALDA SI ELECTRICITATE in tot CARTIERUL….cei de la Apa Nova au FUGIT !!. ESTE CA LA BALAMUC !.

 76. Emmanuel Macron in cadrul unui discurs facut in fata ambasadorilor reuniti azi la Palatul Elysee,cu privire la cererea Consiliului National din Niger(CNSP) ca Ambasadorul Frantei sa paraseasca Nigerul in 24 de ore,a spus printre altele:…”Dar,daca un astfel de puci ar avea loc ori in Romania ori in Bulgaria,nu ar trebui sa reactionam…”(se intreaba el) !?.

 77. Colonelul Dmitri Bakaev,Seful Adjunct al Departamentului de Comunicării Speciale al Spionajului ucrainean,SBU,s-a SINUCIS !? la locul sau de munca din Kiev !. (sursa Strană.ua). HAI ca e TARE !.

 78. Domnul Cornel Nistorescu se apropie tot mai mult de cauza cauzelor diferitelor dezastre care se înmulțesc in Romania. Cand este intrebat, la un interviu, domnul Nistorescu zice că nu stie ce este de facut, dar vedem ca stie de ce se intampla dezastrele.De acici si pana la solutia raspunsul la intrebarea ce se va repeta mereu de acum incole: Ce-i de făcut ? , nu mai este mult. La un moment dat, nu peste mult domnul Nistorescu va fi obligat de propria sa logică să ne spună și ce este de făcut.
  Aștept acest moment și acest raspuns.

 79. Romania este ceea ce sintem noi. Uitati mereu un lucru fundamental: iohannis, ciolacu, ciuca, userisit, psdisti, pnlisti sint VOTATI!!!

  iar astia se mai afla inca printre favoriti in sondaje. ce spune asta despre noi???????

  incetati sa aratati spre altii. ei exista pentru ca noi i-am creat! de fapt ne-am creat pe noi in ei proiectindu-ne tot ce e nevindecat in noi.

  vreti curatenie? campanii anti polticieni de acum pina la alegeri: impotriva psd, pnl, usr, etc. geoana, kovesi, hellvig, etc. gunoiul trebuie inlaturat. si va fi inlaturat cind schimbarile vor fi in primul rind in noi, in fiecare dintre noi.

  e mami usor sa ne uitam inspre altii decit spre noi insine… e al dracului de greu… pentru cine mai are constiinta…

 80. O sa ma autodenunt la SRI , in mod special lui Rog ca propria mea constiinta ma obliga sa fac tot ce-mi sta in putere sa ma conving pe mine insumi de…nimic. E alegerea mea! Ce bine e atunci cind intre urechi e liniste…si dispare si sri-ul si politica si orice alta iluzie intretinuta de un cadru organizational de toata jena… viata este dincolo de aceasta cortina care fura privirea… deh cele 5 simturi. cind totul e plin de ele greu sa vezi mai departe… de aceea e liniste intre urechi… pot sa-mi imaginez o minte cu un milion de ginduri simultan. am trecut prin asa ceva. va puteti imagina o minte fara niciun gind? am ajuns aici… linistea aduce din adincuri cea mai frumoasa lume… atunci gindurile noastre vor avea valoarea lor reala, atunci fiecare vorba va fi la locul ei iar fiecare intentie va fi cea potrivita sa se manifeste. in vacarmul cotidian, orice decizie s-ar lua, nu ajuta la nimic. pina ce in interirorul nostru nu e pace si armonie ceea ce se manifesta este opus umanului si este doar de conjunctura, fara temeinicie.

 81. Iohanis,Caucaz,Ciolacu,Predoiu,Arătat și toate gunoaiele cu ochi din administrație,guvern și parlament,nu merită decât să fie aruncați cu toți în foc!

 82. scurgeri de gaze și de ne-gândire, de iresponsabilitate și de corupție, de prostie , de nepricepere și de dezordine din Guvernul României -1

  Guvernul Românie de mult nu mai e responsabil pentru România.
  Nu mai e responsabil deoarece nu așa are scurgeri : “scurgeri de gaze și de ne-gândire, de iresponsabilitate și de corupție, de prostie , de nepricepere și de dezordine”

  Nemților care sunt doar o semicolonie sub ocupație străină a fost nevoie să li se arunce în aer Nord Streamul ca sa înțelegă să nu mai cumpere gaz de la ruși pentru că așa a decis USA, ca nemții să nu mai faca prosperitate si co-prosperitate cu Rusia.

  Românii care se visează umed o colonie si l-au aruncat singuri în aer decizând cu acordul TUTUROR guvernelor să cumpere gaz rusesc doar printr-un intermediar la preț dublu sau triplu față de cel la care îl cumpăra Germania scurcircuitându-și astfel singuri industria chimica (îngrășăminte si mase plastice care dintotdeauna s-au făcut si întotdeauna se vor face exclusiv plecând de la gaz natural) si toate dependențele sale : agricultură plus producția de bunuri de larg consum.

  Toate, da TOATE guvernele României au sabotat economia României cu complicitatea voastră a presei.

  Si acu vă dați loviți în aripă de scăpări de gazi si explozibili , ….hahaha.

  România de mult nu mai e o țară că într-o țara guvernul se zbate să crească devărul afacerilor românilor, a TUTUROR românilor nu doar a hahaha românilor din gașca noastră.
  Dacă România ar fi o țara guvernul ei ar urmări ca : “tot românul să prospere” si nu doar gasca care latră în corul mișto.

 83. scurgeri de gaze și de ne-gândire, de iresponsabilitate și de corupție, de prostie , de nepricepere și de dezordine din Guvernul României -2

  România nu mai e e o țara, România e o colonie care ca orice e colonie e exploatată prin mecanismul clasic de exploatare a coloniilor adică are voie să facă business exclusiv cu metropola în condițiile spoliatoare ale metropolei adică într-un fel de nescris, daaaaa extrem de strict ranforsat de “navigation act” care spune ca ai voie să cumperi ce vrei si să vinzi ce poți cu condiția de a o face exclusiv cu mine, cu metropola ta. Pentru ca prin acesta exclusivitate comercială o să îți bag eu pe gât forfeca prețurilor prin care o să te belesc de viu.

  Asa i-a facut României lui Cuza si Imperiul Otoman si de aceea 1877, ca să putem vinde si cumpăra ce vrem cui vrem la cel mai bun preț pe care îl putem.
  Asa a vrut să-i facă Românie planul Valev împotriva căruia s-a ridicat Ceusescu pe bani de le FMI bani care mai apoi ne-au ieșit pe ochi da orișicât.

  Si pentru ca să se ajungă din nou la această exclusivitate comercială, România a fost belită de tot ce nu se încadra în aceste noi constrângeri politice.
  România a fost reformată prin belire de tot ce nu-i făcea trebuință noilor săi stăpâni coloniali.
  România a fost belită până la moartea majorității orașelor mici industriale.
  România a fost belită până la moartea bankingului industrial si agricol a rămas doar creditul de consum.
  România a fost belită de distribuția de utilități.
  România a fost belită până la moartea majorității retailului autohton.
  România a fost belită pentru a face lor Metropolei.
  Pentru că ăsta e rolul colonie, statul capră la belit.
  Iar într-o colonie scoasă la belit singura răspundere e aceea a lui : “cine o belește mai mult”
  Căăă cine nu o belește e fraier si trebui schimbat .

 84. scurgeri de gaze și de ne-gândire, de iresponsabilitate și de corupție, de prostie , de nepricepere și de dezordine din Guvernul României -3

  Nu vă convine țara degeaba lătrați la lacheii ce o belesc, că stăpânul lor, cel care îi schimbă ca pe ciorapi nici n-o să bage de seamă.
  Nu vă convine , duceți-vă si lătrați pe la porțile ambasadelor că de acolo vine puterea.
  Ciucă- ciolacu – orban-câțu-dăncilă-tudose-grindeanu-ciolos-ponta-boc &co sunt doar niște măști care înainte sa fie înșurubați în scaun (că la putere nu sunt) jură loialitate la înalta poartă la viceregii de la ambasade.

  Nu vă place “buna guvernare” cu parafă de la Bruxeles plângeți-vă la PNRR-ul Bruxelesului.
  Asa ca hai sictir si multa …. UE.

  Si da asta suntem un Niger european al metropolei.
  “Emmanuel Macron in cadrul unui discurs facut in fata ambasadorilor reuniti azi la Palatul Elysee,cu privire la cererea Consiliului National din Niger (CNSP) ca Ambasadorul Frantei sa paraseasca Nigerul in 24 de ore,a spus printre altele:…”Dar, daca un astfel de puci ar avea loc ori in Romania ori in Bulgaria, nu ar trebui sa reacționam…”(se întreabă el) !?.”

  Gura păcătosului adevăr grăiește . Freudian slip nu-i așa ?
  Si nu conducătorii noștri nu sunt prosti sunt doar niște trădători, niște trădători-belitori care se înghesuie cu brișca-n mână la proțapul de care e atârnată la belit România. Sunt niște mici belitori de mâna a doua a țarii, grăbind-se și dându-și coate doar, doar or apuca prin iuțeală de mână și nebăgare de seamă si ei o ciosvârtă mai grasă la marele ospăț al belirii României.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.