Crimă cu sânge rece: Şi-a înjunghiat soția în plină stradă

Scene de groază în orașul Drăgănești-Olt unde un bărbat şi-a scos cu forța soția în stradă şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit.

Femeia de 37 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

Bărbatul a fost prins de polițiştin şi dus la audieri.

De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Honor killing ar zice un londonez obișnuit cu de-astea.

  2. Valul acesta inexplicabil de violente gratuite n-are cum sa aiba legatura cu prajirea creierelor via tehnologia 5G. A locui intr-un cuptor cu microunde este de fapt ceva cat se poate de benefic…

  3. In aceste cazuri, cand autorul este clar, tr imediat pus la zid, fara drept de apel! Asta nu se mai face bine, e un pericol social!

  4. Inginerie sociala, daca nu ai trimis mesajul asta prin porumbel tu esti urmatoarea victima 5G.

  5. N-o fi vrut sa-i faca oua rosii si drob de Paste!
    Crimele sunt incurajate de legislatia noastra favorizanta ptr criminali. Aici se afla tot secretul valului de crime si agresiuni din ultimii ani, la care se aduga si lipsa educatiei……[Rumburak]

  6. 5 G n-o fi numai pe acolo dar în zonă mai e ceva, o mentalitate de import, inculcată acu câteva sute de ani de ocupanți veniți din aceeași zonă că cei din Londonistan.De asta ai d-alde dincă și d-alde ăsta într-o zonă specifică unde portul popular masculin seamână cu cel albanez iar cel feminin include un soi de feregea.Și nu e numai portul ci și mentalitatea, că femeia ar fi un fel de proprietate personală .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.