Crimă îngrozitoare comisă de un român în Italia

Angelina Cristiane De Souza Soarez, o femeie italo-braziliană în vârstă de 46 de ani care tocmai fusese achitată la Ascoli Piceno într-un proces pentru trafic de droguri, a fost găsită moartă în fața unei clădiri parțial ocupate abuziv pe Via Marino Fasan, la Ostia, scrie corriere.it

Femeia a căzut de la etajul patru. Dar nu a fost un act voluntar sau un accident, potrivit poliției. Ea a fost aruncată de partenerul ei, un român de 41 de ani, care a fost, de asemenea, găsit în clădire de primii polițiști ajunși la fața locului.

Cei doi, care nu păreau a avea legături cu lumea interlopă din cartier, locuiau într-o locuință improvizată.

Se bănuiește că Angelina a fost împinsă peste pervazul ferestrei în timpul unei confruntări violente între cei doi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Cum se face ca mereu apar cetateni romani care comit diverse acte de crima ,jaf sau alte acte nepotrivite pt.niste oameni normali ,in tarile din Europa ?

 2. Rumanul a invatat lectia de la avocatul din dulcele targ al Iesilor care a omorat-o in mod identic pe avocata concubina……[Rumburak]

 3. Si de ce este aceasta „ingrozitoare” ? Crima prin ea insasi este urata…..

 4. Daca am contabiliza toate crimele facute in Romania de care auzim zilnic ca se intimpla si la fel cele facute de romani inafara tarii ,ne-am da seama in ce hal am ajuns la ora actuala .Ne mai intrebam de ce sintem atit de marginalizati de alte tari europene si aratati tot timpul cu degetul.

 5. Nu este pe mapamond o natie mai spurcata si mai salbatica precum natia romana.Hoti,criminali,analfabeti,incompetenti,prostituate,corupti,spagari,delicventi, interlopi,cersetori,jegosi,disperati,caractere zero,etc.,etc.De sus pana jos,de la vladica la opinca.Suntem rusinea omenirii.Noi si albanezii am speriat lumea.Ptr aceste lucruri nu ne vor popoarele lumii.E suficient sa spui ca esti roman si automat ti-au intors spatele.Cine nu crede sa mearga sa vada. Multe popoare regreta ca ne-au deschis portile la civilizatie.Se intreaba ciudatii care ne conduc de ce tari precum Croatia,etc au acces la Schengen si Romanika nu. Pentru asa ceva.Cei buni au parasit-o demult,au ramas in tara jeguri si lichele care dau liber la granite la toate mizeriile societatii, sa ne faca natia de ras si de rau la popoare. Cei cu care se mandreste tara ii numeri pe degete,sunt umbrite si batjocorite de aceste lighioane.

 6. Lasati generalizarile si pozitiile radicale la o parte. Cand vine vorba de zona asta a Romei, Ostia, Latina, Manfredonia nu se poate generaliza. Acolo crima este ceva endemic un fenomen cu traditie istorica din pacate. Zona este populata in mare parte din scrursuri, delicventi, criminali de zeci de ani deja. Ca sa va faceti o idee despre realitatea promoscua si criminala de acolo vedeti circumstantele moartii (asasinatului) Lui Pasolini 1975 ! Nimic nu s-a schimbat in bine de atunci, dimpotriva. E adearat totusi ca in acel climat, humus de criinalitate si low life si-au gasit loc propice si scursurile de la noi alaturi de tiganii italieni, albanezi, bosniaci, nord-africani, sud-aericani la fel ca pe cealalta parte a coastei, adica zona Foggia-Bari.

 7. Scuzati literele mancate dar acum m-am trezit fara sa mananc si fara ochelari. Completez ca zona Ostia poate fi comparata exact cu Ferentariul bucurestean sau Pata-Rat-ul de la Cluj.

 8. poate s-a impiedicat sau a vrut sa-l loveasca si a avut un accident de tip „instant karma” ha! ea trafic de droguri…cam cat de nevinovata si lipsita de agresivitate credeti ca era…?

 9. popescu spune: ,, ……………,,
  05 apr. 2024 la 22:33

  corect totul ,doar ca tot noi ii injuram pe unguri si rusi ,si-i consideram primitivi si salbatici !
  si nu ne vedem barna din ochiul nostru !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.