Crimă la majorat! Tânăr de 20 de ani, înjunghiat mortal

Un tănăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere care a avut loc în judeţul Iaşi.  Alţi doi tineri au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit www.ziaruldeiasi.ro, un scandal s-a iscat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o petrecere de majorat, care a avut loc în judeţul Iaşi.

Potrivit www.7est.ro, petrecerea a avut loc în localitatea Ciurea, fiind prezente aproximativ 30 de persoane.

Tânărul înjunghiat a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat. Polițiștii și procurorii fac cercetări la locul faptei.

Între invitaţi a izbucnit un conflict, iar tânărul a încercat să calmeze spiritele, potrivit Observator News. După atac, agresorul a fugi, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp. Acesta ar fi avut un complice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. M-as fi mirat sa nu fie acest caz de crima intr-o alta zona din Romania .Moldova bate recordurile la cam toate situatiile care nu pot face parte dintr-o lume civilizata.

 2. Niste care se înmulțesc exponential! Paguba-n ciuperci! Succesuri cu manele puse azi-noapte pe terasa hotelului Opal din Cap Aurora! Cine mai merge la Opal,sa pateasca ca mine! Huuuo manelarilor bruneți!

 3. Este imposibil sa treaca o zi fara sa auzi macar de o noua crima. Asta-i Rromania actuala……[Rumburak]

 4. Nu va mai agitati degeaba,soarta rromaniei e pecetluită! Vom fi minoritari în țară noastră, zigoinerii vor acapara jegul asta de țară! Am pierdut lupta din cauza trădătorilor sorosisto-progresiști! Rămânem cu speranța ca vor plăti candva,daca nu ei, copiii si nepotii lor!

 5. Recomand controlul corporal cu detectoare de metal la intrarea in sala de petreceri. Shisurile, macetele,boxu,pistoale airsoft,etc se vor pastra pina la consumarea evenimentului si se vor inapoia purtatorilor la plecarea spre domiciliu. Educatie e prea tarziu sa mai faci cu unele odrasle iar la TV se „servesc” filme violente oricum ,in fiecare zi ,cu portia.

 6. in 89 s a inceput cu crime. se poate zice ca a fost ucidere in masa. apoi a fost omorat Ceausescu si nevasta lui.
  apoi mineriade si alte porcarii, inclusiv pedelisme (si pesedisme) gen Stolojean care a falimentat tot ce era leu si rezerva valutara in Romania.
  ceea ce vedem azi e doar o copie la ce s a facut de bravul nostru guvern (fost FSN) armate (toate, daca nu e cu suparare sa zicem) si cultivarea interlopilor.

 7. Fraiere, baietii aia fac legea la ei la tara si nu in mijlocul orasului ca carpacii in Timisoara. Este o mare diferenta. La fel in Satu-Mare si Targu-Mures.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.