Cristi Tănase, cu dinții sparți pe holul blocului

Cristi Tănase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB şi națională, a fost surprins într-o ipostază şocantă.

„Dodel” a fost filmat stând pe jos pe holul unui bloc, lipit de o ușă.

Pe imagini se observă că fostului fotbalist i-a fost spart un dinte din față și sângerează.

Cristi Tănase nu este la prima ispravă.

La sfârșitul anului trecut, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins drogat cu cocaină la volan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Mai deosebim si noi pluralul de singular? Un dinte , mai multi dinți? Ne omoară senzationalismul ieftin .

  2. Drogurile fac rău sănătății,s.au scăpat ăștia la faina că nesatulii,ei încă nu realizează că li sa intins o capcana.Majoritatea nu își dau seama că cocaina de cele mai multe ori crack e amestecata cu substanțe care dau dependenta și distrug fizicul iremediabil.Si uite așa vor transforma narozii și exaltatii naivi ( interlopii pa sistem) frustrati in legume degradate.Mult norok!!Prostul nu e prost destul daca nu o și arată 😉😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.