Cristian Diaconescu își pregătește lansarea

Cristian Diaconescu se pregătește intens să își lanseze candidatura la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Surse din anturajul fostului ministru de externe au declarat pentru stiripesurse.ro că Diaconescu și-a strâns deja o echipă care lucrează de câteva luni bune la platforma prezidențială, a cărei lansare urmează să aibă loc în perioada următoare.

În același timă, atât PSD, cât și PNL reclamă dreptul de a desemna candidatul la prezidențiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

17 Comentarii

 1. Asa au hotarat stapanii? Daca da, bine, daca nu, e cancan. Nu intelegeti ca scumpa colonie nu hotaraste nimic de una singura. Totul hotarasc stapanii.

 2. Il reactiveaza colegii??? Probabil la sugestia unora din exterior. Pe plan intern a fost o petarda securista care s-a fasait de mult.

 3. din cei 7-10 candidati iese Fantoma de la Teatru si daca va fi suficient de tenace Ciolacu pastreaza si partidul si guvernarea, jongand alegerile in continuare…Sosoaca isi va face numarul invartita de Zeii care au folosit-o alaturi de USR cand multinationalele voiau sa scape de impozitare si USR-ul era tare, s-a schimbat moda europeana, unii si-au amintit ca au o tara un popor si asa a devenit patrioata de conjunctura si matroana de mahala, pt ca sunt multe femei inselate, abuzate, pt ca sunt multi papa-lapte mamosi care si la 40 de ani vor țâță…altii care au ramas cu gustul amar dupa o decizie si care cred ca revarsarea de urlete si grasime le va aduce dreptatea mult sperata. Sunt tari carora le-a trebuit o suta de ani ca sa li se recunoasca spre exemplu, masacrarea unui milion de armeni de turci, dar nu si de Turcia, iar unii cred ca votand o precupeata poate ajutata poate si de… precum UDMR mai ales acolo unde nu-i picior de ungur…PSD face unele concesii ca sa aiba 6% loiali si nu pierduti pe la altii cum s-ar intampla daca nu fac pragul…

 4. Lansarea pe orbită. Cît de rupt de realitate sa fie acest papagal?

 5. Domnul Diaconescu fiindcă nu se compară la competențe prezidențiale cu domnii Ciucă și Ciolacu nu are nici o șansă. Sigur licuriciul va gândi că mai slab decând Iohannis nu se poate și fiind la fel de slugarnici și dispuși să cumpere pe banii României armament pentru Ucraina buni și Ciolacu sau Ciucă

 6. Va fi ceva busculadă la ‘casa de bilete’: Diaconexcu, Teodorovici, Gușă, Simion, Ciucă. reprezentantul PSD și cine știe mai cine! Data alegeriloe depinde de ‘someone’ care încă așteaptă (degeaba) pe coridoarele ‘Înaltelor Porți’.

 7. Asta a fost cumva militar de carieră? Întreb pentru că, din datele personale, arată că e născut și practicant al ordinelor și dispozițiilor primite peste noapte și la secunda tip militar sau dictatorial, el executa nu se discuta! Are 65 ani și e in perioada de așteptare a deciziilor pro el ca funcție înalta, ceea ce nu e bine nici pentru el nici pentru Romania și nici pentru cetățenii din tara! E pe linia ieșirii din plagobare pe zbucium și căutări metode pentru scop personal. Nu cred, repet, nu cred că are șanse să ajungă la Cotroceni fara plasare direct sau fara înșelătorii la alegeri cum se practică de ani buni în România! In caz că ajunge la Cotroceni, nu știe ce să facă, nu are încredere în propriul sine, vulnerabilitatea ii da de furca pentru că nu poate executa orice ordin din dispoziție primită din străinătate, apoi intervine karma care îl distruge definitiv.
  P.s. interzis la Cotroceni, totul e strict din datele personale.

 8. Dacă-i calul masculin şi iapa femenină, neutru-i catârul, carele nu-i nici cal, nici iapă, nici măgar, nici cal: e catâr, aghică corşitură, ghe îmbele jenuri, şi mai gheparke pentru aceea se conzultă zoologhia, care-i o altă ştiinţă naturale, şi doară naturalia non sunt turpia!…

 9. Ha, ha! Numa’ să nu să lanseză precum naveta Challenger în ‘86…

 10. Mai ales daca va fi Ciolcu. In turul doi, toata suflarea de dreapta se va alia impotriva pesedistului.
  Cea mai inteligenta miscare ar fi ca PSD/Ciolacu sa-l sprijine pe Ciuca la presedintie, iar el sa ramana ca premier.
  PSD a ramas cu eticheta iremediabila de ciuma rosie. Poate PSD sa dea populimii rauri de lapte, miere si bani, ca nu va fi votat de dobit0cii numerosi care au inghitit gogosile petroviste si iohanniste.
  Va fi repetata situatia de la PMB, unde Plicusor Dan a fost votat nu ptr ca a fost bun, ci ptr ca nu a fost PSD-ist……[Rumburak]

 11. Lansarea la apa se va face în prezenta ambasadoarei USA. Tot ea fi și cea care va încerca sa sparga sticla de șampania de partea cea mai tare a vasului numit Diaconescu. Dacă stica de șampanie nu se va sparge, vasul nu va mai fi lansat în oceanul bătăliei politice. Dacă se sparge, aoleu muica. Sa vezi atunci batalii navale între candidații aceluiași bloc de desen cu hârtie A4 sau aceluiași bloc ANL cu patru etaje aflate sub pământul mănos al bocancilor lui Bideu democratul dictator..

 12. Foarte buna aceasta alternativa cu Cristian Diaconescu, este altceva ! Are pregătire în Politica Externa mai mult decât oricare dintre cei care s-au anunțat la Prezidențiale. Pana sa lansam stereotipuri de tip > ,,România – colonie ,,, sa ne gândim puțin dacă din România au dispărut Prostia și Hoția !!!!! Cristian Diaconescu este un candidat potrivit și pregătit pentru funcție de Președinte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.