Cristina Neagu, declarații dezarmante

Nu s-a antrenat cu o minge de handbal deja de două săptămâni. A  încercat să alerge, să își antreneze corpul, dar, recunoaște, situația e ”neclară”. Are dureri și tot ce poate e doar să spere. Vede ”de la zi la zi”, însă, admite, ”mental nu mă simt prea bine în acest moment”.

Cristina Neagu (35 de ani), căpitanul naționalei de handbal, nu va juca în primul meci de la Campionatul Mondial, vineri, cu Chile. Dar din cauza accidentării la genunchi,  există riscul să rateze întregul turneu.

Interviu în presa daneză

Neagu nu va juca în meciul cu Chile, 1 decembrie, ora 19.00, dar Fanatik a scris că sunt șanse mici să joace și în celelalte două partide din grupa preliminară, cu Serbia (3 decembrie, ora 19) și Danemarca (5 decembrie, ora 21:30).

„Situația mea este un pic neclară. Nu m-am antrenat cu o minge de handbal deja de două săptămâni. Am încercat să alerg și să îmi antrenez corpul un pic pentru a-l pregăti, așa că nu prea știu care este situația”, a declarat Cristina Neagu pentru TV2 Sport.

Este genul de accidentare cu care poate să joace chiar dacă are dureri?

„În momentul acesta am dureri. Așa că trebuie să văd de la zi la zi și să vad dacă mă simt mai bine. Să sperăm că mă voi simți, pentru că nu vreau să ratez meciurile noastre din această frumoasă arenă (Boxen in Herning – n.r.)”.

„Nu este cea mai bună situație pentru mine. Este ultimul meu Campionat Mondial, joc în una dintre arenele mele favorite aici, în Danemarca, și nu știu când sau dacă voi putea să joc. Așa că mental nu mă simt prea bine în acest moment. Însă fac tot ce pot pentru a fi pregătită cât mai repede”, a conchis Cristina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. revenim,
  poate nu o duce capu’ si nu intelege:
  -STAI IN BANCA TA!

 2. Aceeași ciorbă reincalzită…la fel proceda și proasta aia din machidonia, nu a participat la nici un turneu final cu echipa țării!….
  Motivul?…sucul de portocale!…

 3. Sa intre in echipa dar mai mult ca rezerva ,sa fie folosita doar pentru aruncarile de la 7 metri ,ca are brat puternic
  Asa va putea bifa participarea cu goluri la ultimul CM din cariera ei .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.