CS Rapid Bucureşti a pierdut în ultima secundă

CS Rapid Bucureşti a fost învinsă dramatic de echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana, cu 25-24 (11-12), sâmbătă seara, în deplasare, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Jovanka Radicevic a marcat golul victoriei pentru Krim în ultima secundă, după ce Rapid a condus cu 24-23.

Deşi nu a putut conta pe Eliza Buceschi şi Estavana Polman, ambele accidentate, Rapid a dominat jocul aproape de la un capăt la altul, dar a cedat pe final.

Dorina Korsos a marcat 8 goluri pentru Rapid, Andjela Janjusevic 5, Orlane Kanor 4, Albertina Da Cruz Kassoma 2, Mathilde Neesgaard Mogensen 2, Marta Lopez Herrero 1, Laura Kanor 1, Alicia Fernandez Fraga 1.

Denisa Şandru a apărat 7 şuturi (38,89%), iar Diana Ciucă 4 (22,22%).

Golurile gazdelor au fost marcate de Itana Grbic 6, Tamara Mavsar 5, Jovanka Radicevic 5, Daria Dmitrieva 3, Tatjana Brnovic 3, Barbara Lazovic 2, Tjasa Stanko 1.

Barbara Elisabeth Arenhart a avut 4 intervenţii (23,53%), iar Maja Vojnovic 4 (26,67%).

Meciul a fost arbitrat de lituanienii Tomas Barysas şi Povilas Petrusis, iar delegat EHF a fost slovaca Zuzana Fuleova.

În alt meci din grupă, Team Esbjerg a dispus de MKS Zaglebie Lubin cu 32-26.

Duminică se vor juca partidele Ikast Handbold – FTC-Rail Cargo Hungaria şi Metz Handball – Vipers Kristiansand.

Vicecampioana României va juca următorul meci pe 14 ianuarie, acasă cu Metz.

Clasament
1. Team Esbjerg 16 puncte (9 jocuri)
2. Metz Handball 12 (8)
3. Ikast Handbold 10 (8)
4. Krim Mercator Ljubljana 9 (9)
5. Vipers Kristiansand 7 (8)
6. FTC-Rail Cargo Hungaria 7 (8)
7. CS Rapid Bucureşti 7 (9)
8. MKS Zaglebie Lubin 0 (9)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.