CS Rapid Bucureşti s-a calificat la turneul final al Cupei României

CS Rapid Bucureşti s-a calificat la turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin după ce a învins-o pe SCM Gloria Buzău cu scorul de 29-23 (14-13), miercuri seara, în deplasare, în ultimul meci din sferturile de finală.

După o primă repriză echilibrată, vicecampioana României s-a desprins în partea secundă şi a câştigat fără emoţii, la o diferenţă de şase goluri.

Orlane Kanor a marcat 9 goluri pentru Rapid, iar Andjela Janjusevic a reuşit 8 goluri. Portarul Diana Ciucă a contribuit cu 11 intervenţii.

De la Gloria s-au remarcat Tamara Pal, cu 10 goluri, şi Andra Moroianu, cu 5 goluri.

Se cunosc toate echipele din careul de aşi, celelalte fiind CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, HC Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.