CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa franceză Metz Handball, cu 27-24 (15-14), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a făcut un ultim sfert de oră foarte slab şi este la un pas de eliminare din competiţie.

Prima repriză a fost una echilibrată, ”tigroaicele” conducând o singură dată la două goluri, 12-10, în timp ce echipa din Hexagon a avut avantaj în marea majoritate a timpului, dintre care de trei ori la diferenţă de două goluri, 3-1, 6-4, 14-12 (patru goluri consecutive).

În actul secund, CSMB a reuşit să se desprindă la două goluri, 20-18 (min. 43), dar a urmat un scurtcircuit care a permis oaspetelor să înscrie cinci goluri consecutive (20-23, min. 49), pentru ca în min. 57, Metz să aibă 27-22 pe tabelă.

CSM Bucureşti a reuşit două goluri pe final şi speranţa încă pâlpâie într-o prestaţie de excepţie în retur.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri pentru CSMB, Trine Jensen Oestergaard 4, Emilie Hegh Arntzen 3, Monika Kobylinska 3, Crina Pintea 2, Grace Zaadi Deuna 1, Elizabeth Omoregie 1, Jennifer Maria Gutierrez Bermejo 1.

Laura Glauser a încheiat cu 9 intervenţii (31,03%), iar Evelina Eriksson a avut 2 (22,22%).

Pentru Metz Handball au punctat Chloe Valentini 7, Kristina Jorgensen 7, Sarah Bouktit 7, Anne Mette Hansen 2, Alina Grijseels (care va juca din vară la CSM) 1, Louise Katharina Vinter Burgaard 1, Emma Jacques 1, Lucie Granier 1.

Portarul Hatadou Sako a avut nu mai puţin de 18 intervenţii (45%).

Meciul a fost arbitrat de bulgarii Gheorghi Doicinov şi Iulian Goreţov, iar delegaţi EHF au fost slovaca Zuzana Fuleova şi spaniolul Vicente Breto Leon.

Manşa secundă se va juca la Metz, pe 4 mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. 27-24 nu-i un scor de ,,fara drept de apel” este exact ce as putea comenta si eu. Nistorescule nu ai „team”/echipa care sa scrie / comenteze la rubrica „Sport”. Mai bine exclude rubrica „Soprt” decit sa isi bata joc toti neavenitii de munca (10-15) ani si performantele sportivilor romani ,sportivi care de multe ori ajung la performante de invidiat fara a avea bazine de inot si sau sarituri in apa, patinuare, terenuri ,antrenori ,bani alocati suficienti, sustinere, PATRIOTISM, etc.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.