CSM Bucureşti s-a calificat fără emoţii

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin, după ce a învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea cu scorul de 42-30 (20-16), sâmbătă, în deplasare.

Cristina Neagu a marcat 10 goluri pentru ”tigroaice”, Trine Oestergaard Jensen a reuşit 6, Laura Flippes 5, Elizabeth Omoregie şi Elizabeth Omoregie, câte 4, etc. Portarul Evelina Maria Louise Eriksson a reuşit 20 de intervenţii.

De la gazde s-aur remarcat Anniken Wolik, Alicia Gogîrlă, câte 6 goluri, Daniela De Jong 5, Natasa Ljepoja 4 etc.

În sferturi, singura echipă de eşalon secund, CSM Slatina, o va întâlni pe CSM Bucureşti. CSM Slatina a fost învinsă de CSM Bucureşti în sferturile ediţiei trecute, cu 37-25, ”tigroaicele” cucerind ulterior trofeul.

Celelalte dueluri din sferturi (13 martie) vor fi CSM Târgu Jiu – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, SCM Gloria Buzău – CS Rapid Bucureşti şi HC Dunărea Brăila – HC Zalău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.