CSM Bucureşti, ţinută în şah de Dunărea Brăila

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu HC Dunărea Brăila, 35-35 (19-15), joi, în Sala Apollo din Capitală, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Campioana a avut patru goluri avans la pauză (19-15), iar în min. 53 conducea la şase goluri, cu 34-28, dar a ratat victoria. Oaspetele au marcat şase goluri consecutive şi au egalat, 34-34 (min. 58). Vilde Mortensen Ingstad le-a adus din nou în avantaj pe ”tigroaice”, dar Francielle Gomes da Rocha a închis tabela când mai erau 17 secunde. Cristina Neagu a ratat ultimul atac al gazdelor.

Neagu a fost cea mai bună marcatoare a echipei bucureştene, cu 9 goluri, Vilde Mortensen Ingstad a înscris 7 goluri, iar Jennifer Maria Gutierrez Bermejo şi Monika Kobylinska au reuşit câte 5 goluri.

Francielle Gomes da Rocha s-a remarcat de la oaspete, cu 9 goluri, Larissa Fais Munhoz Araujo a marcat 6, Mireya Gonzalez 5, Jessica Quintino şi Kristina Liscevic, câte 4. Portarul Kira Trusova a avut 12 intervenţii.

Clasament

1. CSM Bucureşti 55 puncte
2. CS Rapid Bucureşti 48
3. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 48 (un joc mai puţin)
4. HC Dunărea Brăila 44
5. SCM Râmnicu Vâlcea 40
6. SCM Universitatea Craiova 31

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.