CSM Constanţa, învinsă de Fuchse Berlin

CSM Constanţa a fost învinsă de echipa Fuchse Berlin, cu scorul de 32-29 (14-15), marţi seara, pe teren propriu, în primul său meci din Grupa a IV-a principală a competiţiei masculine de handbal EHF European League.

CSM Constanţa a condus deţinătoarea trofeului şi la trei goluri în prima repriză (10-7, 13-10, 14-11), dar la pauză avansul gazdelor a fost minim, 15-14.

Echipa antrenată de selecţionerul George Buricea a avut trei goluri avantaj şi în partea secundă, 19-16, 20-17, dar oaspeţii au controlat ultimul sfert de oră al întâlnirii şi au câştigat cu 32-29.

Golurile echipei de la malul Mării Negre au fost marcate de Valentino Ravnic 7, Vitali Komogorov 7, Nikolai Aliohin 4, Călin Căbuţ 3, Zoran Nikolic 2, Andrei Drăgan 2, Gaston Alberto Mourino 2, Ionuţ Nistor Ioniţă 1, Alexandru George Andrei 1.

Pentru oaspeţi au înscris Jerry Tollbring 7 goluri, Paul Drux 5, Nils Lichtlein 5, Lasse Bredekjaer Andersson 4, Hans Lindberg 4, Mijajlo Marsenic 4, Maxim Orlov 2, Max Darj 1.

Au arbitrat slovacii Andrej Budzak şi Michal Zahradnik, iar delegat EHF a fost belgianul Klaus Dieter Convents.

Marţi seara are loc şi celălalt meci al grupei, Sporting Lisabona – CS Dinamo Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.