CSM CSU Constanţa, la un pas de titlul de campioană

CSM CSU Constanţa a învins-o pe FCC Baschet UAV Arad cu scorul de 88-69 (28-15, 18-28, 15-8, 27-18), miercuri, pe teren propriu, în al doilea meci al finalei Ligii Naţionale de baschet feminin.

Vicecampioana are acum 2-0 la general, după ce s-a impus cu 72-65 în prima partidă de la Constanţa.

Ioana Andreea Ghizilă a fost cea mai bună jucătoare a gazdelor, cu 20 de puncte şi 4 pase decisive, susţinută de Laura Miskiniene, 12 p, 8 recuperări, Kristina Jasmine Higgins, 10 p, 6 rec, Gabriela Mărginean, 11 p, Dragana Zivkovic, 9 p, 9 rec, 6 pd.

De la arădence s-au remarcat Andrea Grace Easley, 25 p, 7 rec, 3 pd, şi Tereza Vitulova, 17 p, 8 rec.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la Arad, pe 23 aprilie şi, eventual, pe 25 aprilie.

CSTBv CSU Olimpia Braşov s-a clasat pe locul 7, după ce a câştigat cu 2-0 seria cu CSM Târgu Mureş. Miercuri, Olimpia a câştigat în deplasare cu 61-49.

Biljana Pesovic, 23 p, 17 rec, 6 pd, şi Shalaunda Lanae Burney Robinson, 18 p, 7 rec, au fost artizanele victoriei echipei braşovene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.