CTP devoalează strategia ”Domdoctor” a lui Ciolacu

Cristian Tudor Popescu se arată convins că Marcel Ciolacu nu-și dorește cu adevărat ca Firea să câștige Primăria Capitalei. Ar fi și motivul aducerii în prim-plan în primă fază a doctorului Cătălin Cîrstoiu.

Obiectivul șefului PSD rămâne neschimbat și realizabil, arată CTP.

”…acest singur obiectiv n-a fost niciun moment câștigarea Primăriei Capitalei, ci împiedicarea Găbiței să ajungă acolo. Or, acum ea are și mai puține șanse decât înainte de episodul Cîrstoiu să redevină primăriță”.

„Păi, eu ce v-am spus, tovarăși?!”, demolând apoi tot ce susținuse până în urmă cu un minut. Această metodă veche a fost folosită cu tupeu râzăreț de M. Ciolacu în secvența în care i-a făcut vânt lui Cîrstoiu și a rebăgat-o în pâine pe Firea, pe care o ținuse ferm cu dinții la gard. Dintr-odată, „Găbița”, dată afară din guvern de același Ciolacu în urma scandalului Azilelor Groazei, a fost decretată curată ca Maica Precista.

Votanții lui Piedone nu vor da năvală la Firea. Pentru că Piedone nu e un candidat de profil pesedist, ci bâlcisto-populist. El nu e preferat ca surogat de PSD, ci fiindcă e așa cum e. Apoi, nici cei care doreau să-l voteze pe Cîrstoiu nu se strâng toți la sânul lui Firea: unii merg la candidatul liberal, alții rămân acasă, întrucât chiar le plăcea Domdoctor.

O tocmeală de succes cu Dan Voiculescu…

„În fine, reintrarea în cursă a Gabrielei Firea ca „apărătoare a rechinilor imobiliari buni”, după cum ea însăși se declară, poate scoate din adormire votanți de dreapta pentru Nicușor Dan. Nu pentru perdantul din start Burduja, cu care și-ar risipi voturile. Și mai sunt și cei care-și dau seama că clanul Piedone e cel puțin la fel de periculos ca clanul Firea-Pandele.

PSD mai are o singură șansă. O tocmeală de succes cu Dan Voiculescu, în urma căreia Piedone să se retragă, susținând-o energic pe Firea. Dar și așa e greu. Oricum, ar fi mai simplu pentru Antena3 s-o pompeze doar pe Firea.

Rămâne întrebarea, și nimic altceva, în urma personajului: de ce Cîrstoiu?

N. Ciucă și liberalii n-au vrut decât, pentru ștaiful partidului, să aibă, fie și la comun cu PSD, un candidat, știind foarte bine că n-au nicio șansă de câștig. M. Ciolacu și-a spus că poate să așeze candidat comun și un câine sau un porc; dacă apare el la dreapta lui, atunci, pesediștii o să-l voteze. În grandomania lor, atât Ciolacu cât și Ciucă au fost convinși că vor fi votați ei prin păpușoiul Cîrstoiu. De aceea, nici n-au știut cine e Domdoctor, nu l-au măsurat cu niciun sondaj înainte de a-l aborda, nu l-au cercetat la schelete în dulap și la capacitatea de a face față scoaterii lor în public, i-au dat în batjocură ca șefi de campanie pe Firea și Burduja. Eșecul răsunător al lui Cîrstoiu dă o idee și despre perspectivele lui Ciolacu și Ciucă la prezidențiale”, a concluzionat CTP pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. Acest „Lenin” de pe Cocioc se face de fecale. Nu le nimereste, dar le potriveste(postum)!

 2. Pentru mine este clară povestea.. Comasații clar sunt la dispoziția statului paralel care de fapt face funcționale și clanurile și rețelele infracționale..Prostovanii ăștia care turuie, se scuipă reciproc pe sticlă, sau se screm să demonstreze imposibilul, nu sunt decăt jucării de stricat și de călcat in picioare,.

 3. Vulturul plesuv „BUZZ BUZZARD”, a fost resuscitat si promovat aici, drept mare analist politic.
  In fapt, CTP, deabia ca mai ciuguleste si el niste faramite de bitcoini, prin ograda cu celelate oratanii.

 4. Fiindcă are ȘORTzULETz, d’aia !
  Și se joacă UNDE TREBUIE cu ECHERUL & COMPASUL, măR😜g…
  ●)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(●

 5. ca-i tremura salvarii lui Ciolacu de cand a luat putere, distrugand-o pe Dancila, de aceea a sabotat-o la alegeri impreuna cu USR+PNL pt ca asa cum s-a ”lucrat” la Clotilde s-a lucrat peste tot sub ”coordonarea” lui PieleaNU de la Noul Stefan Gheorghiu…Nimic nou sub soare, este drept ca si ea o merita pt ca l-a tradat pe Dragnea criticandu-l si luptand impotriva lui in loc sa-i fie recunoscatoare ca a fost sustinuta acceptata in PSD si ”trecuta” pe liste la alegeri locale/parlamentare…
  Fiind asa de ”valoros”/fricos este usor de convins de Pielea-NU si alte eminente cenusii…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.