CTP, uluit. ”Eu nu am mai auzit de așa ceva. Să țină minte…”

Cristian Tudor Popescu a reacționat pentru GSP.ro după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Simonei Halep (32 de ani) la 9 luni.

Decizia, oficială și definitivă, a fost luată în unanimitate, 3-0, de către judecători. CTP se declară uluit, jurnalistul nu se așteptat la o asemenea răsturnare de situație.

 „Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni.

Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță!

Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva.

Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin…”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

14 Comentarii

 1. Asta a fost primul cretin care s-a trezit aruncând cu dejecții spre Simona, deși habar nu avea despre ce era vorba! Acum se unge cu miere că nevinovatul sfânt! Marsh ba scursura mincinos, lingău comunist al PCR pana în 1989.

 2. i-au gasit pe cei care au facut pariuri cu cote neobisnuite pe cealalta comoetitoare ,care stiau ca are sanse 100% sa iasa campioana?
  lumea e prea nazista sa nu faca asa ceva : sabotaj si dupa aia sa parieze ptr castiguri > 10 milioane $
  CTP nu ai motive sa fii uluit : lumea e un putrehai , o cangrena nazista

 3. CTP NU spune nimic argumentat.
  Obiectiv fiind, Mi se pare ciudat acest nou verdict…dar chiar si
  Tribunalul ITIA care a dat prima sentință aşteaptă decizia motivată
  complet cu argumente de la celălalt Tribunal TAS.

 4. Baiatul asta batran in halat sufera masiv de cand a auzit ca Simonei i s-a dat dreptate in totalitate. Cele 9 luni retinute sunt la vrajeala, oricum erau lichidate de mult iar mafiotii care au dat la ordin prima sentinta trebuiau cat de cat menajati. S-a dovedit pentru a mia oara ca CTP este total pe langa realitate, ori nu-l mai duce mintea deloc ori urla invidia si rautatea in el. Partea grava este ca o gramada de antiromani sunt isterizati maladiv de zicerile sale. Rusine CTP!

 5. Dubioasă hotărâre. E vinovată? Nu e vinovată? Sau e juma’-juma’?

 6. Auziti ce zice CTP-ul: „Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.”. De parca tribunalul tine seama de ce zice CTP!!! Oau, unii incep sa se creada Napoleon!

 7. CTP ule iarasi NU ai dreptate, minti si manipulezi.
  Din primul minut te-ai bucurat de suspendarea Simonei, ai acuzat-o cum faci si acum ca s-a dat pe mana strainilor.
  Esti ipocrit si nu-mi pierd timpul cu unul ca tine. Urat caracter!

 8. Trebuie cineva săi spună că el este nu numai prostul satului dar și dorelul Statului. Toți atunci se aruncau cu părerile dar mai puțini taceau știind cine conduce cu acest TAS..

 9. Norocul mare al Simonei a fost ca Tribunalul din Lausanne a facut exact ce le spus Tudorica Popescu. Daca nu le-ar fi spus el, aia n-ar fi stiut ce verdict sa dea.
  Sonel are haz.
  (I-au redus pedeapsa la 9 luni simbolice. Este clar ca au gasit-o nevinovata)……[Rumburak]

 10. & Și în România au crescut salariile și pensiile magistraților, deci și cei care au decis suspendarea și ridicarea suspendării și-au păstrat ”o parte” de, ”mișcare” , ?

 11. Ii amintesc devoratorului de suflete,CTP ca Dayanei Yamstremskai i s-a anulat suspendarea de doi ani pentru dopaj. Da, dar aceasta e ucrainianca și e supusa altor legi. Asa ca ciocu mic și fermoar la gura. Ai fost primul care ai dat, nu cu pietre, ci cu bolovani în Simona.

 12. Eu ma bucur tare pt ca TAS s-a luat dupa ce a spus smintitul nostru de serviciu care , ieri o injura , acum cica se bucura ! Mare hahalera si belitul asta !

 13. „Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat”
  ITIA pedepseste prezenta substantei dopante in sangele sportivului. N-are importanta fapta prin care a ajuns acolo. Ce s-a judecat la TAS, marimea pedepsei ? Asa rezulta pana acum. Ba, infantila Halep a dat in judecata firma producatoare a suplimentului alimentar, deci, singura acuza prezenta substanei dopante in suplimentul inghitit de ea. Prin urmare, afirma ca era dopata, dar contesta testele, hahaha. Si mai are in jur toti mincinosii care o imping sa faca toate prostiile acestea. Urmarile se vor vedea la meciuri, unde comentatorii vor aminti de fiecare data despre suspendarea sportivei pentru dopaj. Asa ca, povestea continua, nu s-a terminat, este ca in cazul celui care spune ca a turnat … putin !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.