Cu escrocherii, Iulian Dumitrescu stă acasă

De ce a devenit Dumitrescu-Prahoveanul un subiect de  dosar penal abia acum? A făcut una lată de săptămîna  trecută? Sau de o lună? Din cîte am citit în media, omul o ținea de ani buni într-o învîrteală cu acte și într-un zaiafet prin călătorii. Craiul prahovean nu  era unul luat de  vînt, care nu știa ce face?

Se ducea în Dubai sau la Monte Carlo și  juca tontoroiul singur pe masă. Cerșea aplauze prin restaurantele scumpe? Nici vorbă! Afacerile și petrecerile și excursiile sale formau un stil de viață al grupului de liberali din care făcea parte. Era interceptat din 2022 pe o faptă cercetată in rem și putea  fi arestat demult. Startul s-a dat abia zilele trecute pentru că protejatul  Alinei Gorghiu a tot luncat ca țiparul, iar liberalii i-au ținut spatele. Președintele celei mai  importante organizații județene a PNL din Sudul României era un descurcăreț  de pomină al PNL-ului. Unii îi ziceau „escroc de lux, protejat de liberali”.

Să nu vă imaginați că Rareș Bogdan și Cristian Bușoi și  Hubert Thuma și Dan Motreanu sau Robert Sighiartău   merg  la  birou de la  8 dimineața, se roagă pentru susținătorii lor și pentru țară  și trag  din greu să  facă  proiecte pentru relansarea PNL reușita guvernului. Băieții ăștia, gașcă cu Helvig  sau cu Coldea, după cum bate  vîntul, sunt  din generația de lipitori de afișe și de oportuniști care au ajuns la vîrsta facultăților depline și,  pentru că atîta pot și așa gîndesc, fac bani, petreceri și pipăie globul pămîntesc cu piciorul. Nu vă vine să credeți, dar unii dintre ei fac Crăciunul în Turcia, Revelionul în Maldive și apoi, bronzați  bine, dau o fugă pînă la Courchevel să vadă ce mai fac colegii lor de partid și de  afaceri plecați la schi și se duc să se odihnească la căsuța lor din Nordul Italiei.

Că Parchetul a început să sape la șpăgile și aranjamentele lui  Iulian Dumitrescu-Ploieșteanu nu e rău. E un semn bun. Întrebarea mea este, doar, de ce abia acum?  Dovezile există de multă vreme. Că se apropie alegerile? De ce DNA-ul nu pune lupa și pe  donațiile lui Bușoi, și pe „florăria” lui Rareș Bogdan, și pe toți ceilalți liberali care se visează niște Dinu Patricu din post-pandemie?

Cititorii zic că dosarul  penal este opera  falangei PSD din DNA! Nu cred! Din cîte știu eu, există o „falangă” DNA de partea USR și cu oameni de la Timișoara, subordonată în continuare Laurei Codruța Kovesi, fapt pentru care mă întreb dacă nu cumva dosarul deschis lui Iulian Dumitrescu este numai o caterincă pentru a zice că, de la liberali am luat unul, acum trecem și la PSD pentru   operațiunea ”Paul Stănescu” și la alții!

Poate nu știți că în cazul  Iulian Dumitrescu DNA-ul s-a sezizat din 2022  pe baza denunțului făcut de mituitor. A început urmărirea in rem, cu interceptări, cu tot ce trebuia făcut și se aștepta la un flagrant. N-a venit și săptămîna trecută au început urmărirea in personam. Exita faptă, exista persoana, exista vinovăția.

L-au chemat pe Iulian Dumitrescu la audieri abia joi, 1 februarie  2024, i-au adus la  cunoștință că a început urmărirea penală pentru mită (nu și pentru spălarea de bani deși, conform datelor, este cazul!). Țară veselă cu condiții speciale  pentru liberali! Cînd îl faci inculpat din suspect și ai probe  suficiente și persoana implicată, trebuie să-l arestezi.  Scenariul normal era simplu. Omul era anunțat ca suspect, chemat, dădea  declarație sau nu și, în baza  probelor, se pornea  urmărirea penală.

Avînd probele  complete, ca în toate situațiile similare, ar  fi trebuit să-l  rețină pentru 24 de ore și să meargă la instanță. Oriunde, orice instanță din lume îi dădea  în cel mai rău caz un arest la domiciliu.  Procurorul avea  toate cărțile, cu denunț, cu șpagă pe infrastructură națională  de  5 milioane de euro  încasată. Cum să-i dea „control judiciar”?

Nu arată a făcătură, a imixtinune? Se vede că s-au făcut presiuni, că s-a intervenit. Orice instanță îi dădea  arestare. În nici  o țară, autorul unei asemenea  escrocherii nu putea fi liber. Întrebarea este cine i-a dat procurorului peste mînă? De ce i-au dat  numai control judiciar, cum nu dau nici unui hoț de buzunare?  Este rîsul-rîsului! Are madam Alina un amestec? Știe și Iohannis ceva?  Cine altcineva a putut deturna o măsură absolut logică?

De ce s-a amestecat și președintele? Iohannis a zis că n-are legătură cu PNL-ul și că este o infracțiune economică?  Asta este gîndire juridică din vasele lui Arhimede. Cum să fie infracțiune economică cînd se vede de  departe că este mită, corupție și spălare de bani?  I-o fi spus draga de ministru al Justiției care este diferența?

Care sunt legăturile lui  Dumitrescu cu Dinicu? Dinicu are arest la domiciliu, în vreme ce Iulian Dumitrescu, agățat și el de cazul Dinicu,  este cercetat la domiciliu. Măi să fie. Nu cumva avem de-a face cu o lucrătură în toată regula?

Nu am  nici o îndoială legată de acoperirea acestui demers în cazul lui Iulian Dumitrescu. Politica  românească este doar o îndeletnicire super-rentabilă, cea mai eficientă dintre toate în materie de îmbogățire și de făcut bani pentru superiori.

Spre oricare dintre vîrfuri s-ar îndrepta  procurorii n-ar greși prea mult.

Marea mea teamă vine de la faptul că purecarea politicienilor români la bani și la contracte, la promovări de fufe și neamuri este doar o operațiune cu rosturi  electorale. Procurorii au liste și operează asupra cetelor de politicieni mai mult pentru direcționarea electoratului și justificarea rezultatului final la alegeri. Mîine vor priponi un PSD-is ca să simuleze echidistanța. Dar în  culise se vorbește de o strategie de maximizarea  șanselor PNL în competiția cu PSD.

Și de promovarea cu orice preț a lui Nicolae Ciucă!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 48

86 de Comentarii

 1. Cum să te lupți cu caractița asta? Numai Legea Marțială i-ar pune cu botul pe labe. Dar sasul nu e de acord, că ar trebui să zboare și el. Nu la UE, la mititica! De Escuadrón de la Muerte ați auzit? Nu, păi d-aia!

 2. „Cititorii zic că dosarul penal este opera falangei PSD din DNA! Nu cred!”
  Bre, io nu te cred! În sinea lu’ alde matale tot Ciolace e…gaura la covrig, pe unde se sifonează informațiile la DNA, este ?

  Parafrazând un vers a lui George Lesnea (Glod după ta-su) putem zice:

  Ciolace e-n toate.
  E-n cele ce sunt.
  Și-n cele ce mâine vor râde la soare”

 3. Legendatul de la Nassiria! Plavanul doi,Twai !! „” In Romania stiti bine ca nu se face MOTORINA „”!!??/ INCULT,SLAB pregatit fara cultura generala ! omul celor de la serviciul secret scalambait al Armatei care nu mai este ce a fost odata si nici nuy va mai fi ! Nevastasa angajata la acest serviciu ! JENANT ! PLAVANUL de la Cotroceni l-a sustinut pentru a face jocurile murdare in PNL ! SICTIR si acas!!!

 4. Asta are si o particica buna: nu e zgarcit. De asta nici nevasta nu l-a parasit.

 5. Maestre aveți har divin, har divin aveți de descoperiți forme primitive de viață, buruieni încă nevăzute de ochiul omului! Sunteți Carl Linne reincarnat? Nu dați pietre la o parte, nu puneți fecale de macac sub microscopul cu baleiaj electronic! Pur și simplu arătați acuzator cu indexul cu unghia proaspăt locuita, proștii României, bivoli africani fără congnitie, mental, forme inferioare biologic! Tragedia este că ăștia nu trăiesc cu minim pe Economie și ne fac nouă pantofii în Gara de Nord, tragedia este ca este vice-versa, noi prestam la ei! Întrebare de 1 mld de Euro! Ăsta din poză a trecut de clasa zero? Ăsta a condus tanc făcut din papură de Crevedia? Blestemați suntem, Blestemați!

 6. In Dubai sunt banii dumneavoastră! Cel puțin primarul de Botoșani i-a lăsat loco plantând trandafiri imperiali. PSD-istii sunt patrioți și lasă banii din spaga in tara pe când liberalii ii duc cu sacoșa de un leu pe afara. Prin străini înșine!

 7. Maestre aveți un așa har de ne stricați weekendul, ne amărâți viața, ne siliți „cumva” ca să vedem crudul/ Cruduța adevăr! Mă frec pe ochi, oare e adevărat? Ferma Animalelor a lui George Orwell din 1958, unde porcii conduc România și câinii ii apără de masa muncitoare? Văd pe ăla din poză și îmi vine ca să calc telefonul în picioare, să îl arunc în cratița cu cartofi prăjiți! Poză este insuportabilă la privit, prostie, ochi goi, inepți, grăsime la tonă! Ce te faci când vorbește? Îți blestemi zilele, te cainezi ca știi limba romana, măcar la stadiul de sugar! Scuipi pe propriul CNP din buletin! General cu 4 stele? A innnebunit lupu…

 8. Omul zambea, stia ca nu o sa pateasca nimic. Are spatele prea bine asigurat ca sa i se intample ceva. Procurorii si judecatorii de aia primesc pensii speciale.

 9. 299 273 km/s. La steaua care’a răsărit/ E o cale atât de lungă/ Că mii de ani i-au trebuit/Luminii să’neajunga! La ăla din poza, i-ar trebui mii de ani xa să învețe limba romana la nivel elementar! Ce a făcut toată viata? 299 273 cefe de porc la popota, 299 273 partide de table, 299 273 sticle de vin băute tot la popota! Viață de martir sau de parazit pe bani publici? Maimuțele peneliste din ce se catara mai sus în pomul puterii, din aia li se vede lipsa totală a studiilor, prostia, hoția, lipsă bunului simț! Niște lichele!

 10. De ce abia acum? Nu cumva au dat un termen limita pentru a dedica una lege pro justiție sau pro escroci și acum a fost finalul termenului, daca nu s-au încadrat, au început agățarea?! Sau, nu a pavat cu parandarat punctul justiei fixat? Sunt multe idei care arată o presupusă complicitate.

 11. Cică a stat de vorba cu salteluța inainte de a fi săltat. Miroase de la o poștă a trafic de influență. Dragnia a stat la răcoare pentru o nimica toată și hotul liberal sta acasă pentru milioane de euro furate din sângele poporului.

 12. Politicul este emanația ‘economicului’ câruia îi va purta permanent ‘respect’.

 13. ‘ A fluierat în biserică …’ dar nu atât de tare încât să deranjeze ‘slujba’ așa că i s-a lăsat posibilitattea ‘căinței’.

 14. Maestre, cine este vinovat că ăsta din poză este unde este, pensie specială, salar la parlament, slugi la ușă, mașină de serviciu, Miliardar? A fost el prea deștept și noi prea proști? El prea vulpe, Vulpea Deșertului Erwin Rommel? Sau un prăpădit de analfabet care s-a cățărat încet, în liniște, pe toate palierele puterii? Maestre, dacă Firea a fost primar general al Capitalei, Popescu Piedone cu 8 clase și 67 de cadavre pe suflet primar de n ori, oare ne mirăm că obezul analfabet a ajuns unde a ajuns? Laurențiu Ciocazan …șef la TVR la știri? Maestre, cancerul absolut psd-pnl, ne livrează rahat uman pe post de Tort Diplomat?

 15. Ieri, la „teveul varanului”, se prezentau hotiile acestui Iulian Dumitrescu. Fizic, nu am rezistat sa ascult si, vorba lui Ticuta, sunt multiplicate dar, ma intreb, la toti „alesii”?
  Cu ce obraz vin ei si spun, „alegeti-ne pe noi, noi vom….” L-am auzit pe Rares Bogdan, un Catavencu al timpurilor noastre spunand ca data fiind perspectiva unor conflicte, este necesara alianta…, nu a spus ca date fiind sondajele…

 16. Incendiu la un spital cu bolnavi de cancer din Iași? Cui ii mai pasă? Lu’ ăsta din poză? Păi el nu știe ca să localizeze pe hartă Iașiul. Lu’ Ciolacu? El vrea viza de America, slugă ca să ia lumină de la Stăpân. A priceput covrigarul analfabet ca „peste ocean” este Da-ul care te face Președinte al României, nu e prost deloc huiduma! Președinte, un slugoi la un terorist arab ( așa spune justiția din România)? Bolnavii de cancer din Iași pot ca să mai aștepte! Dacă nu ii omoară boala, ii arde de vii psd-pnl! Mai votați psd-pnl? Vă repet până mi se usucă gură, Dumnezeu nu doarme! Ce votezi de aia ai parte! Nu vă mai plângeți, psd Iași la ora asta plânge cu curu’ de durerea voastră! Plângăcioșilor!

 17. Te cutremuri de scârbă și de obida! Ziarul Curentul 1928, titra cu litere de o șchioapă ” Mama Ecaterinei Teodoroiu cerșește pe străzile capitalei, nu a primit de 10 luni pensia de 5 lei pe zi! Soțul trăiește de asemenea în cruntă mizerie! Ministrul a refuzat ajutorul”. Ce spuneți Maestre? Țară de curve și de hoți! Voi cei emigrați, scuipați în urmă, vedeți cu optimism viitorul în Barcelona, Madrid, Viena, Copenhaga! Nu regretați nimic, nada, niente! 5 lei pe zi bani meritați, refuzați? Afacerea Skoda? Țară de curve și de hoți! Petre Tuțea: Am făcut 13 ani de temniță grea pentru un popor de idioți! Perfect adevărat? 5 lei pe zi lipsă? Și Ecaterina Teodoroiu putrezește cu țărâna uscată în gură? Ministrul a refuzat ajutorul? Nimic nou…

 18. Dacă şi anul acesta aceşti gangsteri uniți în cuget şi-n simțiri la prăduirea cetățeanului şi a bogățiilor care au mai rămas în țărişoara noastră, vor accede din nou la dregătoriile țării, să-mi fie cu iertare dar, înseamnă că ne merităm tragicul destin secular, aştept de 33 de ani să revin în țară însă, se pare că nu avem cu cine să scăpăm de această plagă fanariotă înapoiată,de aceşti despoți lipsiți de orice onoare , bun simț şi omenie, votați-i tot pe ei şi ve-ți trăi în purgatoriu, Aferim !

 19. @voda: ‘Nevastasa angajata la acest serviciu !’ – soția ‘eroului’ era subofițer, a fost trecută în rezervă, apoi a fost rechemată în randurile armatei și i s-a acordat gradul de lt.col, a mai activat puțin timp până la pensionare.

 20. Mare minune ca Prahoveanu’ ăsta să n-aibă ȘORȚULEȚ și să nu se joace cu ECHERUL & COMPASUL…
  Că așa e-n Colonia Marginală Eșuată cu aproape 170 miliarde coco datorie externă.
  măRog…🤮

 21. Domnul din poză îndeamnă activul liberal din Oltenia ca să meargă din ușă în ușă, din poartă în poartă. ca să promoveze realizările liberale. M’mmerggeti dd’inn ușă inn ușă s’sa ssstieee pppo’ pppttiu Drace, grea lll’imba esste rrromana! Ttt’ac dau ccuvantttul lu’ Rrrarres, pp’ptiu grea limba! Dragi camarazi eu Rareș Bogdan promit că dacă câștigăm alegerile, în 30 de zile facem TVA-ul 1% la băuturile spirtoase și la tutun! Vom mari pt votanții pnl locurile la Stat cu 578 000! Vom susține ieșirea la pensie la 32 de ani pentru domnii din STS, cei cu Tabletele! Așa să ne ajute Dumnezeu!

 22. Am citit articolul Dlui Marga care se refera la cartea Dlui C. Nistorescu, „Cartea exasperării mele. Cincisprezece ani la Cotidianul”, gandindu-ma la comentatorii Coti desi in articol este vorba despre jurnalisti de profesie nu despre niste parerologi.

  „Unii scriu fără informare, la comenzi sectare, dezlănțuindu-și umorile, opaci la adevăr și dreptate. De unde valori când respectivul nu știe că valorile există?” A. M.

  Oricât de priceput analist, comentator sau politician ai fi, îndoiala trebuie să te însoțească mereu. C.N.

  A.M. aduce in discutie teza Universitatii Columbia din New York: privatizarea este soluția economică, iar „terapia de șoc” se impune a fi făcută imediat sub condiția infuziei de capital pentru a consolida unitățile viabile din țările respective. Nu cumva la noi s-a luat o altă cale – mai întâi, distrugerea de unități, cu costurile cunoscute? Iar astăzi, cei mai buni economiști din țară se întreabă de unde atâta distrugere? Si aici m-am gandit la cat de usor se da vina pe straini care ar fi vinovati de dezastrul actual, nu de cei cativa romani care s-au imbogatit.
  S-a intrat în schimbarea lumii, sub o geometrie a supraputerilor ce leagă valorile de interese, în care statele naționale procedează rațional promovându-și aspirațiile printr-o cooperare inovativă, cultivată. La noi acest adevăr este lăsat azi la îndemâna unor diletanți care produc de fapt daune. A.M.

  România se chinuie să fie un stat modern și se împiedică în propria sa politizare, benefică numai pentru cei implicați și consolidați în această plasă de putere” C.N.

  „Politizarea românească”, scrie el, „deturnează instituțiile, eficiența și rostul lor”; „alterează aplicarea legilor”; „alterează drepturile și libertățile”; „mafiotizează politica”; „pavează drumul lung al incompetenților”; „potențează corupția”; „gripează țara”. C.N.

 23. Mă,. Ți-am mai zis,. Penele nu e partid de dreapta, nu e politician, e mafie clară , sunt acolo pentru a fi transfugi sau ”baroni” unși din securist,.. Ai unul incă mai celebru, ”baronul” primar de Dărmănești, care a furat cît incape,.. evident cu cota parte la partid. A falsificat acte administrative și oficiale, A fost condamnat in instanță și stă bine mersi la primărie,, Doar e erou național,,, A furat cimitirul din Valea Uz,..și a inventat gropi pentru patrioții romîni, deja și ingropați de BOR

 24. Buna ziua,
  Sunt aproximativ 42 de presedinti de Consilii Judetene in Romania informati oficial de masa mediaca ca pentru numai pentru o lucrare de centura la un oras de provincie cu numele de Mizil, colegul dumnealor Cozma s-a comportat ca un veritabil reprezentant al mafiei si s-a ales cu un profit de 15 milioane de euro asa numai la o prima evaluare, te intrebi efecte devastatoare au asupra celor in cauza, la ce intrebari existentiale sau crize familiale / amantlacuri trebuie sa faca dumenalor fata !?
  Si daca amantele, secretarele sau nevestele Presedentilor de Consilii Judetene din Romania sunt acum revoltate in plan personal si la acest moment isi descarca intreg potentialul de energie negativa la domnilor Presedinti de Consilii Judetene din Romania ca domnul Cozma a putut sa insele, tradeze, extorceze, sanatajeze pe sefii de institutii din subordinea dumnaleor de ce nu asemeni unui exemplu de bune practici de tip managerial, nu vor proceda si dumenalor la fel ca lucrarea de importanta strategica, nationala de infractructura -Centura orasului Mizil in fiecare judet?

 25. Păi, să gândim americănește: cine câștigă dând la ghioale PNL? Evident PSD! De fapt eventualele voturi pierdute de PNL (poate 2-3 procente, nu mai mult) merg și la AUR și la USR și la ȘOȘ dar aceste partide sunt mult mai mici ca PSD și n-au putere în statul român.
  Au mai făcut asta și cu afacerea vaccinurilor de un miliard, care, ca la Radio Erevan nu sunt un miliard ci jumătate, nu s-au dat ci se judecă iar Rafila a comandat 40 milioane de doze în 2022, când nu se mai prea vaccina lumea, dar despre asta e tăcere. Rezultatul? Au împins USR în jos de la 14,7% în sondaje la 11,9 într-un sondaj ulterior.

 26. Infractorul asta de PNL ist Dumitrescu, este lasat liber, acasa, pt carabaneala in Tarile calde dupa milioanele Euro sterpelite din Bugetul public, Aloo! Johanis, Ciuca, Gorghiu taceti ca mortii edit !

 27. Nenorocitul asta de Dumitrescu a cerut si-a primit milioane Euro spaga, in calitatea sa de PNL ist si sub umbrela PNL ului, deci, golanul a facut de kaka PNL ul, pt care motiv Ciuca si ai lui, nu-l elimina din adunatura de pungasi pe derbedeul asta ?! Fara penali in functii publice…zbierau Johanis, Rares B, Gorghiu, Ciuca si restul adunaturii PNL iste.

 28. Despre mita pe care Puiu Popoviciu i-a dat-o lui Biden ce se mai aude?

  Dar despre mita de 20 miliarde $ pe care Ciolacu a dat-o americanilor sub forma de armament ce mai stiti?

 29. Dl Israel Deckel ne spunea acum 12 ani la Cheile Grădiștei! Vreți ca să scăpați de complexe în fața unui om public, important, geniu? Gândiți-vă la Elvis pe veceu! Gândiți-vă cum sta pe veceu, mirosul, plescaitul de proteine digerate in apă, stropii de apă care te udă la cur, la testicule! Mai ales dacă ești neepilat, zici ca ai trecut Bosforul înot! Așa scapi de complexe, cu toții suntem muritori, buruieni în fața Domnului! Ăla din poză cum sta pe veceu? Agățat în vinciuri de macara de 89 de tone? Cât mai sta ” Agățat” de banu’ public, de palmele și de suferința mea? De la gât în jos full, de la gât în sus vezi tot sectorul 4, vid, zero taiat in zece! Cu ce sunt obligat ca să țin toți proștii României, toți idioții în puf de gasca? Am pedeapsă Divină? Sunt luat de prost, idiot, măscărici, de măscăriciul rujat Rareș Bogdan, analfabet in stare pură! Lătratul e teza lui de Doctorat? Măi să fie! Nu sunt prea mulți 35 de ani de iobagie de la revoluție? Nu e „totuși” prea mult?

 30. LA ZIARUL NATIONAL A FOST INTRODUSA CENZURA COMPLETA PENTRU ROMANI , APAR NUMAI POSTARILE UNUI TROLL DE PE MALUL STANG AL NISTRULUI ( CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ) .

 31. Scum 15 ani, Bogdan Aurescu a reprezentat România in procesul contra Ukrainei, proces în urma căruia, insula șerpilor și platoul continental de mare importanță economică a revenit României, crescând suprafața cu pestd 9000 mp.
  Merită un editorial?

 32. Se zice in targ ca ipochimenu’ tragea sfori sa se faca director al SRi si ar fi primit negatie …

 33. Ce spuneți PNL urmează să aibă aceiași soartă ca PNCD ?? .Eu cred că DA fiincă e plin parveniți,fufe…nu sunt adevărați oameni care sau îmbogățit prin muncă cinstită !

 34. Ăștia ne sunt conducătorii născuți în libertate! Toți niste hoți! Nu ne spunea Petrov că se sprijină pe tineri? Lenin ne îndemna să ne sprijinim pe țărani. Liberalii ne îndeamna să ne sprijinim pe tinerii hoți! Oricum ,liberalii vor dispărea de pe scena politică în curând!

 35. Daca mai era activ Portocala,prim-vicele PNL era decapat și înhățat de mult. Vicleanul de varan l-a desființat pe Portocala. Mi-e dor de Portocala! Luluta prezident, sa ne scape de hoți!

 36. Jurământ cu mâna pe Biblie: Jurământ ca să îmi dăruiesc toată puterea și toată priceperea(?) în dezvoltarea materială și Spirituală a poporului roman! Așa să îmi ajute Dumnezeu! Prima și ultima cuvântare la tribuna in 4 ani! Pricepere la carcinomul psd-pnl cu Roșia Montana Gold Corporation? 2 miliarde dr Euro trebuie ca să dăm la o firmă de Garsonieră din Toronto? În România s-a răsturnat carul cu proștii, idioții Planetei? Ce lăsăm copiilor noștri, cianuri, păduri tăiate, slugi la FMI? Johannis nu se frământă, e sterp la gonade, uscat la minte, leneș, mincinos, duplicitar! România egal sat fără câini!

 37. Rușine ptr justiția din România! Dubla măsură rămâne la baza justiției!
  Dacă era un functionăraș, ptr. o șpagă de 300 de lei îl reținea una două și bubuia presa de comunicate DNA!! Rușine, rușine, rușine!!!

 38. la domicilui din Dubai sau pe unde o mai avea, nu puteti sa il cercetati? Ca si asa dupa 8 ani se va prescrie.
  Justitia, o fraza de dansii inventata?..

 39. Craiul Prahovean ?!!? Este doar o lichea calica cu bale la gură adică un politician din România Eșuată.

 40. Normal! E la fel și Cherecheș și ăla de la Neamț, își continuă cu brio afacerile și practică! Li s-au interzis cumva ceva cu locul de munca? Nu,! Li s-a confiscat real ceva? Nu!

 41. are ochi de killer,
  de criminal
  da’ nu pt. asta se sta in arest preventiv!

  a fost TATOV,
  „votat”,
  cei 695,117 locuitori din PH
  „patria hotzilor”
  nu se pot inshela,
  nici nu trebuie:
  judetzele traiesc din subventii,
  asa e Systemul.

 42. Marlanii de rumani au votat marlani politicieni.Si tot ei se plang cum sa strainii..

 43. E clar un șpăgar din vârfulPNL, cheltuia sute de mii de euro deși era un bugetar

 44. E vorba cumva despre clasa aia politică interbelică pe care unii ne-o prezintă ca o elită a României? Era la fel de „elită” ca urmașa ei de azi, deci Vișinescu a fost, de fapt, prea gentleman cu acei indivizi!
  Ziarul Curentul, 1928: ”Mama Ecaterinei Teodoroiu cerșește pe străzile Capitalei, nu a primit de 10 luni pensia de 5 lei pe zi! Soțul ei trăiește de asemenea în cruntă mizerie! Ministrul a refuzat ajutorul”.

 45. Mai grav decat hotiile este „valsul” justitiei care judeca cu dublu standard si faptul ca schimba echilibrul politic. De aceea si avem un fake democracy atat la noi dar si in alte parti unde se elimina candidatii cu justitia.

 46. @Core > ai grija ca valoarea se intinde pe toata axa, de la negativ la pozitiv, iar la oameni este mai important caracterul si „cei 7 ani de acasa”. De asta a fost alergat in 1989 un poet pe strada si s-a salvat sarind gardul celor pe care ii injura. Poezia lui era valoroasa, omul era o canalie. Un profesor platit sa educe care si-a turnat studentii a devenit o nulitate profesionala, tot o valoare.

 47. Bună dimineața, Tică, te-ai trezit cu fața la trecut?
  Azi semnezi @tomlin?Sati fie de bine, motănel!

 48. tomlin, citind comentariul tau, mi-a venit in minte prima porunca: sa nu-ti faci chip cioplit. Gandeste-te numai cate intelesuri poate avea aceasta porunca!… Sa zicem ca ar trebuie sa intelegem ca oamenii sunt cu bune si rele… Este posibil ca poetul despre care vorbesti sa fi crezut sincer in tovarasul si tovarasa? Sa fi crezut sincer ca „oranduirea socialista” este cea mai buna?
  Cred ca o analiza sincera si demna i-ar ajuta si pe ei si pe noi. Dar, stii si tu ca aceasta recunoastere, l-ar pune intr-o pozitie vulnerabila…Turcescu a facut-o, si?

  Sa nu-ti faci chip cioplit! Ma gandesc cum era atunci, un popor debusolat care-si pierduse libertatea, care fusese in robie si caruia trebuia sa i se dea un cod de legi pentru a intra pe un drum …

 49. PDL/PNL a avut întotdeauna marii hoți, spre deosebire de găinarii PSD. Numai că șefii lor( Băsescu, Iohannis) au jucat perfect contra intereselor României, ceea ce a făcut ca serviciile trădătoare să tolereze hoția penelistă, în timp ce aceea a pesediștilor care dădeau semne că mai vor să rupă hamul( Ponta, Dragnea) a se citi mai voiau să lucreze și contra intereselor ocupanților, a fost vânată încontinuu.

 50. tomlin, nu inteleg dece raspunsul meu nu a trecut. Poate nici acesta. Inteleg, sunt rani care nu se pot vindeca…

 51. Maestre, cred că dvs ați spus un adevăr, bănuiesc, cred că inconștient, cum că Rareș Bogdan & CO se scoală la ora 8 și lucrează pt România sau pentru folosul lor „propriu”,? Extrapolati asta la toate partidele, la toate țările, la tot timpul din Univers de la Timpul lui Planck 10 la minus 39 secunde? Deci? Omul în sine este o buruiana, ceva rău care își ucide și își exploatează semenii! Iisus Hristos Mântuitorul a fost ucis, d’apoi România de ăștia! Omul este o buruiana rea, Mircea Eliade în ” Paraziții” citez: Să nu crezi decât în tine și în biologia ta! Deci? Să nu fii la mâna ăstora! Vă aduceți aminte de Pavel Popescu cu Ecologica la FF? La TV a urlat la AUR, acum este pe 12 ani cu 12 000 de Euro net lunar la o instituție de Stat! Servicii credincioase aduse d-lui Ciucă, Demiurgul, Titanul, Alexandru Graur al lb Române! Maestre, ați spus un adevăr nespus de nimeni! Fiecare pentru el, prin noi înșivă? Prin noi înșivă? Cum adică, cum adică? Noi cu avere luată de la voi înșivă! Prin nou înșine? Exclus Să muncim „noi” pentru colțul ” nostru” de pâine? Înșivă sună seducător,languros, aproape pronografic! Maestre, asta a fost de la Timpul lui Planck, prostirea proștilor! Vă dau un binemeritat 10 cu +++.

 52. Bravo Domnule Nistorescu! Imi place ca spuneti adevarul atat cat il percepeti si scoateti la iveala caracterele laturilor, escrcheriile acestor mizerabili ca daca am fi avut legea dinte pentru dinte acestia erau omorati cu pietre in piata. la noi se poate ca suntem crestini si pripasim hotia de la sef de tara la orice functie publica. Bravo si comentatorilor care completeaza tabloul. Asi vrea sa stiu si parerile parintior, dascalilor pentru produsul livrat si intrat in randul poporului…
  Doamne curata acest popor de asemenea scursuri, edit

 53. Căprioară cu 4 stele de la pnl, vrea ca latraii pnl, lipitorii de afișe, să meargă din ușă în ușă ca să arate domnilor îmbrăcați în frac negru cu papion alb, îmbrăcați așa când se duc ca să defecheze în fundu’ curții, ce băiat bun este pnl, ce băiat rău este AUR! Maestre e corect? Domnii numiți eufemistic Talpa Țării, amețiți de spirt filtrat prin miez de pâine, pun de 35 de ani ” frână” României, votând aceiași hoți și impostori? Unu’ neras pe față, d’apoi supt axile, pasta de dinți fiind’ui străină ca Ciclul Carnot, în izmene peticite cu resturi de draperie, votează cu vot egal ca al meu? Eu nu mă mai las prostit, el de ce? Lipsa de carte te face iobag, sclav, sclavete, pentru Eternitate! Deci? Învățați, Învățați, Învățați…

 54. „tomlin, nu inteleg dece raspunsul meu nu a trecut”

  Core, a trecut ceva, fara legatura cu ce am subliniat eu, dupa mine …

 55. Dl Rareș Bogdan care a extirpat pensiile speciale, așa cum își extirpă cu unghiile paduchii lați un student de la Poarta Albă, spunea în delir mistic precum Ciobanu’ de la Maglavit care l’a văzut pe Moșu’, România în 2 ani atinge nivelul de trai al Germaniei, Austriei, Elveției! Salariul mediu va fi 1000 de Euro! A ras cu lacrimi Monica Tatoiu, râdea cu lacrimi de parcă l’a văzut gol pe acționarul de la evz, ăla cu macaraua mică! Ca Elvețienii? La Cobadin, Ciucurova, Tecuci, Târgu Frumos, se fac cipuri și ceasuri Rolex? Rujatul are Rolex, dar nu are minte! Trombonim proștii? Ajungem Austria ca nivel de Trai? La Piața Rahova pe Mușețelului unde am văzut un cal la etajul 2, nu se simte acest lucru! S’a dat liber la canabis la pnl, peste 3 grame?

 56. Da, intr-un tarziu, a trecut. tomlin, ce mai este de spus? Punctul 8 de la Timisoara? Din pacate, o clasa politica noua, nu a avut nicio sansa, a fost inabusita in fasa. Citeam despre studentii din 1968 care crezusera intr-o schimbare…S-a repetat in 1989

 57. Maestre, câteodată vă vine ca să aruncați televizorul pe geam! Să dați în el cu fierul de călcat? Acum 10 minute la UM DIGI24, două caricaturi de sex feminin, spuneau că pe România o paște pericolul extremist, psd cu pnl trebuie ca să meargă „împreună” la alegeri! De ce? Domnul cu pulpe generoase și cu gât de bivol african( numai 96 de Kile nu are, poate 196), ii este frică de electorat? La ce limbaj are/nu are, la ce cultură are/nu are, este de înțeles! Ce să livrezi României, dacă tu nu știi „decât” a manca la popota, cam cât mănâncă un sat întreg?

 58. Maestre, l’ati opservat pe dl Marius Budai cu liceu industrial și cu Spiru la 29 de ani, cum i s-a deformat craniul? Nu aduce a Victor Ciorbea? Dacă ești „plantat” de binomul toxic psd-pnl în funcții publice, ți se schimbă chipul după asemănarea lor? Metamorfoza lui Kafka? Azi om, după ce intri în politică gândac?

 59. Cum se scot diavolii lacomiei si coruptiei , din politicienii romani ? In niciun caz , cu voturi . E pierdere de vreme in aceste zile . Diavolii lacomiei si coruptiei se scot din acei nefericiti , cu usturoi chinezesc pisat marunt , puscarie si confiscarea averilor de furat , in aceasta ordine . Cele mai bune rezultate in materie , le-a avut marele maestru cu centura neagra , venerabilul CEAUSESCU , al carui nume va fi slavit in viitor . ps–Cele mai indicate locasuri pt. sfinta slujba de exorcism , sunt cele care au semnul Balantei pe frontispiciu , care sunt ctitorite in fiece capitala de judet !

 60. „studentii din 1968 care crezusera intr-o schimbare”

  Schimbare este, legionarismul este ceausism + BOR (orto-dosism), ceausescul i-a tinut departe pe popalaii escroci si pedofili. Tare este condusa din 1990 de aceeasi membri CC ai UTC, vezi Cluuuj, unde nu s-au ascuns vreodata, toti de la UM00UBB (00 vine de la strict-secret). Acum vor sa le plateasca romanii indemnizatii si pensii speciale UE. N-a fost nicio revolutie si nicio lovitura de stat, doar in capul gol al Charlicului se vehiculeaza cuvintele acestea. N-am vazut un utecizd care-l pupincurea pe asasim in public (Viata Studenteasca) sa mearga la cimitirul copiilor asasinati in Dec. 1989 si sa-si ceara scuze public. Doar legea selectiei naturale se aplica, fara ezitare. Capitalism subventionat de stat, iar unii fac planuri saptamanal !

 61. Maestre, dl Dragnea 3 ani Rahova pentru 4 000 de Euro, domnul de la CJ Prahova liber după 47 de milioane de lei plus Lamborghini? A ajuns DNA casă de hodina, geriatrie Ana Aslan? Vitamina H3?

 62. Ce a facut comunismul cand a venit? A rupt total cursul istoriei…

  11 martie 1985, glasnost si perestroika.

  Sistemul închistat al economiei planificate se dovedea a fi ineficient. Uniunea Sovietică era izolată politic, domeniul sănătăţii şi al educaţiei erau într-o stare catastrofală, corupţia pătrunsese în partide, iar politica externă de expansiune militară şi proiectele de înarmare generau costuri enorme.

  Gorbaciov dorea restructurarea partidului comunist şi a societăţii, dorea stimularea iniţiativelor private, introducerea unor elemente ale economiei de piaţă, transparenţa sistemului informativ şi iniţierea unei noi politici externe: destindere în locul ameninţărilor.

  Dorea însă, menţinerea sistemului partidului unic. Ce doreau Iliescu si ai lui? Un comunism cu fata umana.
  Ce doreau revolutionarii de la Timisoara si din toata tara? O schimbare. Cei care condusesera pana atunci sa faca un pas in spate si, in mod pasnic, fara vanatori de vrajitoare sa se puna pe picioare un alt tip de societate. Este clar ca o astfel de reconstructie nu se putea realiza in cateva zile…
  Din pacate, nici astazi.

 63. Asa cum au scos un asa iepuras zimbitor din palarie , tot asa il vor face disparut si spalat de pacate! In Romania numai cine nu are bani face puscarie! Justitiarii (nu toti) se screm dupa arestare sa il „albeasca” pe inculpat sau sa taraganeze totul pina la achitarea prin prescriptie! Voi nu intelegeti ca totul e PRAF in Romania? Si ca nu aveti nici o sansa deocamdata? AVEM CEEA CE SUNTEM! Consolati-va stringind din maxilare!

 64. Dragi români, in 24 de luni depășim Elveția ca nivel de trai! Vă asigura asta Rareș Bogdan! Generalul Nicolae Ciucă este propunerea pnl la prezidentiale! Delir mistic, delirium tremens, lipsă de Lițiu, sau pur și simplu frică de muncă, unde stau, stau bine, 650 000 de Euro pe an? De ce să vină Nistorescu în locul meu? Eu la Brussels, hotel 5 stele, el la podul constantei pe dreapta, om corect, prea corect, prea sărac, prea luminează masele! Deloc nu e bine, deloc! Ignoranța masei numită Talpa Țării mă ține pe mine și pe camarazii mei în lux, bogăție, tihnă, Zen, mult Zen!

 65. Maestre. Acum la porțile AUR sunt membri ai LGBT pentru legalizarea căsătoriei dintre, de fapt între de la întrat, bărbaț cu bărbat! Șoc total, între simpatizanți era și dl A N. Cu două capete mai înalt decât masa de iubareti, juri că era Ilarion Ciobanu in Șuba aia de oaie în, Aurul Profetul și Ardeleniii AUR din film, AUR partid, tot un Drac! Iubirea nu tine cont de greutate, sex, vârsta! Cupidon când vine, vine!

 66. Se mai uita cineva la infectia numita digi? Nu este clar ca baietii cu ochi frumosi, care nu sunt neapărat ochi albastri sunt pe fata si nu mai au rabdare? Caricaturile cum e si subiectul din poză exista pentru ca exista Caricaturile care i au votat foarte insufletiti de marile caractere politice pnl, pd, pnl. Care marea clasa politica pana in 45?!Aia a murit istoric si politic in 1938,odata cu marea regalitate slavita asiduu dar degeaba. Istoria implacabila a decis dispariția lor pentru ca nu mai erau viabili. Dar, au aparut toparlanii de nou rit securistic studiați chipurile in amerlicuta, da ei au fata inteligenta de sofer de prefectura, ajunsi ofiteri de inteligenta. Daca nu erau votati de votanti duoa chio si asemănare, care ii admira fierbinte, nu i vedeati in control judiciar. Seriios, control judiciar?! Asa se numeste acum circul, cu Stan si Bran pentru poporul plin de opinie publica? Sau e un film cu comicii vestitii ai ecranului din serviciile publice care păzește suveranitatea si existenta istorica a natiunii care nu mai exista !?

 67. Vreo 5 milioane de cetateni romani?! au votat un imbecil nesimtit, mau mult decat submediocru, îndrăgostit până peste cap de o frumoasa pe care o tine disperat de mana sa nu o piardă in sibiul părăsit, care a decretat ca toapa masculina de mai sus e un caz economic. Ce mai vreti?! Sariti in piața publica cu paiata in geaca rosie, ca stie ek ca irixe caz economic starneste invidia celor care nu au ca n au dat si primit meditatii! De la Noua Ordine Inteleapta si Securistica până in gâtu scurt a lu Petre zis petrica. Oricum ar fi institutia controlului judiciar este onorarata daca nu ar fi de dreptul jignita.

 68. 5 milioane de români au votat Johannis, prapaditul analfabet! El e doar unu’. Ce te faci ca 15 milioane de oameni votează constant de 35 de ani psd-pnl? De asta ce spui? Ce spui de asta? El e un prapadit de analfabet, dar de marea masă gen Folixera pe Vița de Vie, cum rămâne? Județul și șeful CJ. Județul și șeful STS, Județul și șeful APIA, Județul și șeful ANAF, Județul și șeful Poliției Locale, Județul și șeful de la Spitale, Casa de sănătate, Județul și șeful ITM! Mai continui? Am exemple Terra de furaciune supt psd-pnl! Păduchele de la Cotroceni este ” doar” unu’, ce facem cu sutele de mii de paraziți? Ei sunt doar așa, levitand deasupra României, aduc ploaia ca moaștele sfintei Parascheva, nu irigațiile distruse de psd! El este doar unu’, cancerul care distruge măduva României, cum e? Șeful de CJ, este precum domnii Fanarioți în Țările Române! Și creta de la Tablă are binecuvântată șpagă de 20% din factura de achiziție! Valcov de la Slatina știe! Ce frumos urlă acum 16 ani la televizor! Acum pușcăriaș? Nu toate muștele fac miere, nu un singur om distruge România! Ai înțeles? Județul și seful CJ, Județul și șeful ANPC, Județul..

 69. Baronul roșu de Suceava, Dl Gheorghe Flutur, a organizat cu slugoii, cu asistații sociali, o mare manifestație antiextremism! Baronul care scria cu oi vii pe dealurile Bucovinei, numele d-lui Băsescu Traian, a gangurit galeș, noi muncim, noi dezvoltăm România! Turma, talpa țării, a aplaudat frenetic! Parcă eram la Moscova in anii 30 ai secolului trecut! Vrem exemple și nu lepre! El este partea a 2-a a frazei, a îndemnului? Spectacol ridicol într-un județ care arată că Stalingrad în 1943! Industrie ioc, sărăcie, trăit pe spinarea vacii din grajd și a roșiilor din grădină, plus lemnele furate noaptea din pădure! Ce mai este de spus! Baron roșu, întreținuți dr primărie, șomeri, tăietori de frunze la câini, poliția locală, Circul Globus la cub!

 70. Au votat 5 milioane de români cu Puturosul Național! Dar ce te faci ca au votat și votează în continuare de 35 de ani, 15 milioane cu psd-pnl? Ce zici de asta! Mutul e doar unu’, unu filoxera pe vița de vie a Bugetului! Dar cu sutele de mii de filoxere Securiste călare pe vița de vie a Bugetului, cum, cum este? Că șefii de CJ sunt ca Domnitorii Fanarioți în țările Române! Cu ei ce facem? Sunt așa în spuma mării, leviteaza deasupra României și aduc ploaia ca Sf Parascheva, în loc de iritațiile distruse de psd? El e unu’
  , ei sunt sute de mii!

 71. Domnul Mircea Sandu spune că în anul 2014 SRL l-a pus pe dl Burileanu șef la FRF! Nimic nou, George Maior a dat comanda, slugile, sclavii s-au conformat. Țară second-hand hand hand.

 72. Pe aripile vântului! Și mâine este o zi! Eu nu sunt Rhett Butler, sunt un păduche care mă duc la muncă! Am uitat, mai am Rovigneta la duba? Mai am RCA la turism? Am salopetele spălate, baterii la multimetru digital? Mai văd bine ca să conduc noaptea pe E85 drumul morții? Dl Rareș Bogdan doarme dus cu ceas Rolex de 80 000 de Euro și 650 000 de Euro 4 ani Parlament Brussels! Cred că în viață anterioară nu am fost ce trebuie, in Viața asta sunt slugoi la unu care a fost slugă la un terorist arab? Nu spun eu asta, spune DIICOT! De mâine iar în hale jegoase, împuțite, la veceuri cu rahat înghețat de un metru! Maimuța … spunea că în 24 luni vom depăși Germania, Austria? Cimpanzeul pensat… pentru un nou loc la Brussels! Frica de muncă, de sărăcie , te face Drac, Diavol, Neom! E așa de dulce somnul de luni dimineața, e așa de dulce! …

 73. Noapte bună redacției Cotidianului, noapte bună d-lui Cornel Nistorescu, singurul din Media care nu are coloană vertebrala din cauciuc siliconic, noapte bună cititorilor! Trăim vremi grele, grele de tot, nu ai plic, mori de o banală apendicită! Suntem conduși, sufocați de Burghezia Securista Bugetară! Exemplu, nu de Mossad, de Cotroceni! Dl Johannis face din 6 Colonei STS, 6 generali STS? Mercedesul german a devenit Mobra românească? Deh, Tabletele STS votează, nu talpa țării! Fericiți voi care sunteți în Madrid de 20 de ani și aveți copii de 18 ani acolo! Noi cei rămași? Sclavi, iobagi…

 74. Mântuirea cea după cumplita rătăcire@
  Ce să-ți spun, dacă vrei un trai mai bun, poți pleca. Granițele sunt deschise. Trebuie doar să nu-ți fie frică de necunoscut. Atât. Noi, ăștia de peste 5o de ani, nu putem pleca, pentru că mai avem unul dintre părinți rămași în viață. Ce ar însemna să plec și eu. Unul dintre frații mei a plecat și nu mai vrea să se întoarcă niciodată în țară. Aș distruge-o pe biata mama, nu?
  P.S.
  Dacă n-ai plecat pînă în anul 2000, acum este târziu. Un bun prieten al soțului meu a plecat în Canada și pentru că nu și-a găsit de lucru în același domeniu din țară, a vândut și cărat covoare anatoliene pentru un patron arab, mulți ani, până când, cu coloana vertebrală zdrobită s-a întors bolnav și sărac în țară.
  Așa că, treci și lucră, că nu-ți iau eu pâinea aici!

 75. N’ai înțeles nimic din postările mele, NI-MIC! Eu nu car covoare anatoliene ca prietenul matale, sunt ing, pot ca să muncesc și în România și în Occident la fel de bine! Daca fac o automatizare,
  dacă leg trifazic un motor asincron cu rotorul in scurt curcuit, nu mor de foame! Durerea mare este că muncesc pentru pleava României, pentru idioți, analfabeți, Securiști cu 8 clase! Asta e durerea mea! Nu sunt analfabet ca să muncesc ca necalificat! Tu ca trol psd, poți ca să muncești până crapi cu zile , cu palmele la Baronii PSD & PNL! Eu nu mă adresez ție cu 12 clase, am alt barem! Pricepusi ?

 76. Si cu firma Bertoni Construct castigase vreo 20 de contracte cu primariile din judetul Calarasi. Pe vremea cand lucra la Consiuliul Judetean Calarasi. Erau pe fonduri din PNNR usor de fraudat pe metoda Dragnea cu Teldrum

 77. Nu are legătură decât cu escrocheriile și minciunile din Romania, ceea ce scriu. Știți că în vest mai ales în America, majoritatea automobilelor au volanul pe dreapta, am văzut pe YouTube că aceste mașini cu volan pe dreapta, circula pe banda din dreapta și nu că în Romania pe stânga. Mă mir cum de nu au implementat și în România circulația autovehiculelor in general, pe dreapta că în America sau Franța, tarile pe care le au toți bugetarii de lux din politica românească în gura. Mă mir cum de au încercat să interzică mașinile cu volan pe dreapta in Romania dar țigănia cu pile circula fara nicio piedică.

 78. P N R R Planul National de
  Redresare si Rezilienta

  Cica ne ajuta sa ne Redresam si sa fim mai Rezilienti dupa Covid.

 79. PSD-istii fura dar mai dau și la săraci! Pnl-istii fura doar pentru ei și străini! Vezi lucrările din centrul orașului Constanta! Prin noi/straini înșine!

 80. Deabea acum s-a aflat ca acest penelist prieten cu Catzu este un (editat) un bandit ordinar? Se stia, dar „justitia” se facea ca nu stie nimic si acum, cand s-a spart buboiul, il tine la domiciliul. Amaritul care fura o bucatica de salam, intra pentru 3 ani la mititica, si asta, cu tot neamul lui de borfasi care au furat zeci de milioane sta acasa si asteapta ca faptele sa se prescrie.

 81. Spuneam IERI 03.02.2024 la 16:57 tocmai in tura unui SCLAVETE SOVIETIC:

  Nea Cornel, cum iti explici ca mie mi se blocheaza permanent comentarii, iar lu tomlin (editat) i se permit OBSCENITATI secstiste execrabil de abjecte, precum ieri la 12:14(adica alaltaieri raportat la data de azi!), sub acoperirea patronimica „Mossad…Presley”? Citeste-i Nea Cornel T (editat) ATEU-ANTISEMIT/CARE URASTE ATAVIC EVREII dejectia de la 12:14 ca sa
  intelegi ce MONSTRII BOLSEVICI au biletzele de voie sa o faca stand pe Buda ca sa-i dea Pesta Marelui urs siberian IREDENTIST
  peste BURSELE atarnand flescait…

 82. @Cristache
  Nu vezi multe domnule!Scriam la modul general. D-ul care cara covoare era ing. ca si dumneata si ceea ce scriam era doar un aspect de viata, fara sa asociez povestea cu dumneata. Trebuie sa-ti spun totusi ca de frustarile dumitale nu ai sa scapi niciodata. Oricine poate obseva asta, citindu-ti postarile. Si, apropo nu sunt troll platit de niciun partid si nici de domnul Nistorescu. Sunt un om liber, traiesc frumos pentru ca sunt inconjurata de oameni frumosi, ceea ce îți doresc si dumitale.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.