Cu testul poligraf făcut de George Simion, la psiholog

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist,  a analizat, miercuri, la Digi24, imaginile în care George Simion face un test poligraf.

”… sunt foarte multe elemente care îmi dau mie impresia că este doar o porțiune din film și trebuie să-l vedem pe tot ca să ne pronunțăm. Un test nu are trei întrebări, are zece întrebări.

Trei sunt relevante, celelalte sunt neutre și de control.

Testul ăsta cu zece întrebări se face de mai multe ori și testul nu durează, așa, câteva minuțele. Spun americanii, în metodologia după care am lucrat eu, că mai puțin de 90 de minute dacă durează un test este egal cu zero.

A fost o reclamă, o prezentare, eu nu m-aș hazarda să dau un diagnostic și spun ‘E sincer’”.

Videoclipul  a fost postat pe Facebook. Liderul AUR este întrebat dacă a primit bani pentru funcții în partid sau funcții publice, dacă a fost cooptat de vreun serviciu de informații și dacă a făcut înțelegeri care să contravină intereselor AUR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. „Un test nu are trei întrebări, are zece întrebări.”

  -de la o vreme au bagat examene prin facultai
  cu teste grila:
  daca alea nu au peste 400 de intrebari pe examen
  totul nu e decat deshertaciunea deshertaciunilor.

  cica unii au prins BAC.ul la 7 materii
  nu retinem daca toate in aceeasi zi.

 2. Simion cu capra la poligraf.isi aduce si neamurile sa le testeze sinceritatea

 3. Ce atata vorba? in „bucataria” de partid fiecare face ce vrea, daca nu incalca legea. Cat de frica va este de Simion? V-a obligat cineva sa-l votati pe Simion? Iar Simion va fi pe lista intr-o circumscriptie nu in toata tara. Vreau sa gasesc partidul care va obliga supermarketurile sa aiba case de marcat cu plata numerar/card. Deci daca PSD, PNL, USR sau AUR va promite legea de a mentine casieri pt numerar/card voi vota. Acel Partid are constiinta ca supermarketurile nu-s stapane in Romania. Ca Romania este o tara LIBERA nu sclava unui SRL. Pana atunci articolele de defaimare cu orice pret par mai degraba o reactie dusmanoasa a unora impotriva altora. Chiar romanii nu pot trai uniti? Trebuie sa moara si capra vecinului ca in Ardeal? De ce nu puteti spune:”gaina vecinului face oua mai mari” asa cum e o vorba din Sud in care invidia este admirativa nu distructiva. De ce alte popoare pot fi unite si numai noi alergam sa vedem negrul de sub unghia vecinului care a muncit fie in gradina fara manusi? Va ”put” oamenii cu un nivel scazut de educatie, ei sunt majoritatea nu voi ”scolitii” inainte de ’89 care ati uitat multe pt ca vremurile s-au schimbat si traiti din animtiri. A fi Om nu depinde cata scoala ai. Pe Edison de ce nu-l ridiculizati?

 4. testul poligraf este un test neexact si nu poate fi admis in niciun tribunal ….simion ori e prost acceptind sa fie expus sau e doar un …gambler…daca ii iese favorabil poate vorbii la tv …daca nu …se expune atacurilor detractorilor…vom vedea …

 5. testul la „detectorul cu minciuni” (vorba lui DDDirect) este o inventie militieneasca de-a crea „presiune” pe un suspect. Nimic stiintific, nimic legal. A refuza aceasta mascarada este starea fireasca a oricarui om cu numar pe casa. (editat) Simion n-are program de conducere partid, dar vrea sa conduca o tara. Cica ei n-au furat vreodata, dar stau cu sarmele electrice pe reteaua stradala de transport curent electric. O etnie n-a scapat de minciuni de milioane de ani.

 6. trebuie sa te intorci cu inca o intrebare la testul cu poligraful:
  e adevarat ca ai parcat corturi aur electorale langa cele ale usr ,pe trotuarele jegoase administrate de ..usr?
  mai bine cumparai detergent si sa speli un perimetru si sa pui si poze ca usr sa inteleaga ca atrageti votanti oameni nu „votanti” sobolani 😀
  cum e?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.