Culmea ordinului de protecție

Polițiștii au emis ordine de protecție pe numele unui bărbat din Braşov şi fiul acestuia astfel că nu mai au voie să se apropie unul de celălalt.

 Cei doi s-au luat la bătaie, după ce fiul a venit acasă cu concubina, de care… nu avea voie să se apropie.

 Incidentele s-au petrecut sâmbătă după amiază, în Săcele, judeţul Braşov, poliţiştii fiind chemaţi să intervină.
„Din cercetările efectuate în cauză, a reieşit faptul că, în data de 10.06.2023, în jurul orelor 18.00, un tânăr şi tatăl său s-ar fi agresat fizic reciproc, în timp ce se aflau la locuinţa comună, din municipiul Săcele, judeţul Braşov. Incidentul a culminat în momentul în care tânărul l-ar fi agresat superficial pe tatăl său cu un cuţit pe care îl avea asupra sa. Conflictul s-ar fi declanşat când tânărul ar fi venit la domiciliu însoţit de concubina sa, faţă de care îi era interzis să se apropie, conform unei ordonanţe emise de procuror, prin care instituia măsura controlului judiciar faţă de acesta, aspect care a generat nemulţumirea tatălui său”, a transmis, duminică, Poliţia judeţeană Braşov.
În urma completării formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au constatat că există pericol iminent, iar în aceste condiţii au emis două ordine de protecţie provizorie pentru o perioadă de cinci zile. În baza acestor documente, bărbatul şi fiul acestuia nu au voie se apropie unul faţă de celălalt la o distanţă mai mică de 100 de metri.

Totodată, având în vedere antecedentele sale, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Bună ziua, „ordinelui” !
    Vă rog să nu mai scrieţi asemenea… aberaţii.
    Am o întrebare pentru Domnul Nistorescu: COTIDIANUL are multe (prea multe ?) probleme cu… ziariştii săi ? Păcat, mare păcat ! Sper să reveniţi „cotidianul” de acum câţiva ani !

  2. Grozav. Ce sofisme, realitatea din țara ministrului de interne și doctor în științe Bode bate orice film de comicării vestite prin acțiunile poliției române pline de brașoave și brașoveni. Bine că nu l-au arestat pe bătrânul că i-a făcut morală fiului său că nu respectă interdicția poliției. Ce este de neînțeles este de ce s-a dat al doile ordin de interdicție de 100 de metri, dacă după primul primul distanțatul se plimba de mână cu concubina pe sub nasul poliției vigilente.

  3. Si mai stau ? N-au plecat inca toti trei la primarie sa primeasca vaucere pe cinci luni contra violentei domestice ? Ce fraieri domnule..Ce fraieri.Da sa se dea domnule o casa moca de la stat pentru fiu si concubina sa nu mai deranjeze taticutul.Imi creste cheptul de mandrie nu alta ca avem liberali la butoane.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.