Cum funcţionează recompensele la jocurile de noroc

Cum funcţionează recompensele la jocurile de noroc (şi cum să le faci să funcţioneze în favoarea ta)

Orice recompensă este bine primită de către oricine, sub orice formă ar fi ea. Eşti plăcut impresionat când primeşti un cadou de ziua ta sau în oricare zi a anului şi ai un sentiment la fel de cald şi plăcut atunci când oferi un cadou la rândul tău.

Aşa funcţionează lucrurile şi în industria jocurilor de noroc, recompensele plac întotdeauna. Numai că, de această dată, tu eşti ţinta acestor recompense pe care cazinoul unde activezi ţi le face cadou în mod constant. Cum funcţionează acestea pentru cazino şi mai ales pentru tine vom analiza în rândurile următoare aşa că citeşte acest articol cu toată atenţia de care dispui.

Diferite tipuri de recompense

Este foarte clar că majoritatea recompenselor sunt acordate şi de activitatea ta dintr-un cazino. În unul fizic ai parte cel mai adesea de băuturi gratuite, astfel încât să ajungi la o stare de bună dispoziţie care să te ţină cât mai mult în faţa unui joc.

Cazinourile nu o să recunoască niciodată acest lucru dar eşti conştient că sub influenţa alcoolului eşti tentat să joci mai mult şi prin urmare să şi cheltuieşti mai mult. Dar adevăratele compensaţii nu se pot vedea la adevărata lor valoare decât într-un casino online.

O primeşti pe prima încă de la înscriere prin acel vestit bonus de bun venit care îţi acordă şi bani dar şi rotiri gratuite la cele mai bune sloturi din selecţia platformei. Şi odată intrat în familia de clienţi a platformei bonusurile nu mai încetează să vină.

O să faci cunoştinţă cu cele care constau în rotiri gratuite, de tip cash-back sau puncte VIP, toate sunt acolo numai ca să premieze activitatea ta intensă ca şi jucător. Fi atent doar la termenii şi condiţiile care ţi se impun, pentru că nimic nu vine cu titlu de gratuitate din partea cazinoului!

Cum calculează cazinourile recompensele acordate ca să fie profitabili

Să nu îţi faci în nici un chip ideea că eşti recompensat în funcţie de cât pierzi, bonusurile se acordă pentru toată lumea în aceleaşi condiţii şi termeni. Dacă ar fi altfel atunci te-ai simţi discriminat şi ai părăsi fără discuţie platforma unde activezi.

Dar aceste bonusuri îţi sunt oferite în anumiţi termeni tocmai pentru a nu pune la grea încercare finanţele cazinoului. Dacă acesta ar avea 10000 de clienţi şi ar acorda fiecăruia fie şi numai 100 de RON, suma ar ajunge la 1000000 RON, exorbitantă de-a dreptul.

Pe termen lung însă bonusurile acordate trebuiesc rulate şi nu toată lumea duce condiţia la bun sfârşit. Şi chiar dacă mulţi finalizează cu succes rulajul cazinoul nu pierde, ai jucat la rândul tău o sumă mare de bani ca să îl duci la bun sfârşit.

Poate doar schema VIP să te aprecieze diferit faţă de alţi jucători. Joci mult, cheltui mult, prin urmare eşti recompensat mai mult decât alţi jucători. Poţi primi bonusuri personalizate care constau în sume mari de bani şi chiar un consultant personal din partea platformei care îţi stă tot timpul la dispoziţie.

Cum poţi avea avantaje din recompensele acordate de site

În primul rând aceste recompense trebuiesc acordate sub forma unor bonusuri care să nu îţi pună bugetul la încercare. Cu cât mai multe pariuri fără risc sau de tip cashback cu atât mai bine pentru tine, poţi face bani fără să pierzi bani.

Şi la bonusurile cu depunere poţi avea avantaj dacă primeşti 100% sau mai mult. Dar nu suma în sine este importantă ci condiţiile de rulaj care ţi se impun. Dacă depui 100 de RON şi ţi se dă în plus 100, condiţia de rulaj va avea în vedere suma dintre cele 2, adică 200 de RON.

Ar fi în ordine şi aşa, dar de obicei condiţia de rulaj se stabileşte undeva între X25 şi X30, adică va trebui să rulezi în cel mai fericit caz 25 X 200 =5000 RON. Dar dacă această condiţie ar fi una cât mai mică sau deloc, parcă altcumva ar sta lucrurile.

Ce va trebui să faci pentru a avea avantaj maxim din aceste recompense? Să le triezi pe cele mai ofertante şi să urmăreşti condiţii de rulaj cât mai mici cu putinţă. În afară de aceste recomandări poţi avea avantaje notabile şi din schema VIP, însă ca să ajungi acolo este nevoie de fonduri mari pe care nu toţi jucătorii şi le permit.

Cum funcţionează bonusurile online? Sunt o altă formă de recompensă?

Într-un cazino online nu ai parte de mâncare sau băuturi gratuite că în unul fizic. În acest mediu aceste forme de recompensare sunt luate de diverse bonusuri şi promoţii care se acordă cu periodicitate tuturor celor interesaţi.

Spunem interesaţi pentru că nu toţi jucători aleg să revendice aceste bonusuri. Amatorii de pariuri sportive se vor orienta asupra bonusurilor de bun venit dedicate strict pariurilor sportive şi pariurilor gratuite sau de tip cash-back.

Iubitorii de păcănele se vor îndrepta cu certitudine către bonusurile care constau în rotiri gratuite sau în depuneri care să le aducă bani suplimentari pe care să îi poată juca la aceste sloturi. Însă indiferent de tipologia jucătorilor toate aceste bonusuri nu sunt altceva decât recompense acordate jucătorilor.

Că unii aleg să tragă foloase de pe urma lor sau ca alţii de abia aşteaptă să apară este o chestiune care ţine doar de optică personală. Cert este faptul că indiferent de numele acestor recompense cazinourile îşi fidelizează non-stop clienţii.

Putem deci trage concluzia că aceste recompense funcţionează în 2 direcţii, ţin jucătorii fideli în oferta cazinoului unde s-au înscris şi cazinoul va face în continuare profitul scontat. Este o relaţie de tip win-win şi atât timp cât funcţionează aduce beneficii de ambele părţi în egală măsură.

Concluzie

Acum că ai văzut care sunt recompensele acordate de cazinouri şi modul în care ele funcţionează încearcă să tragi mai tot timpul avantaje de pe urma lor. Nu exagera însă cu mizele şi rămâi constant în jocul responsabil pe care îl faci de fiecare dată, indiferent de mărimea recompensei primite!

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Jocurile de noroc/gambling creeaza dependenta si distrug vieti! Orice reclama ar trebui interzisa!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.