Un alt fel de sprijin pentru ucrainenii din România

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) organizează miercuri, în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România şi fundaţia World Vision, un workshop pe tema protejării datelor cu caracter sensibil în mediul online, dedicat comunităţii ucrainene.

Workshop-ul este organizat cu ocazia lansării oficiale a „Ghidului de protejare şi recuperare conturi social media” în limba ucraineană.

„Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), ca autoritate civilă de securitate cibernetică a României, menţine un efort susţinut în zona de conştientizare a tuturor tipurilor de utilizatori de internet, indiferent de expertiză. Dorim să ne adresăm şi să comunicăm eficient cu toate comunităţile, în special în ceea ce priveşte ameninţările cele mai pregnante asupra utilizatorilor din România. În seria de ghiduri şi materiale educaţionale de pe site-ul DNSC, în primele zile ale lunii ianuarie am publicat ‘Ghidul de protejare şi recuperare conturi social media’. Ulterior, din pricina interesului ridicat pentru material atât la nivel naţional, cât şi european, am decis să îl traducem în limba engleză, respectiv ucraineană. Mâine, 17 aprilie, vă invităm alături de Uniunea Ucrainenilor din România şi fundaţia World Vision pentru lansarea oficială a acestui material extrem de util pentru protecţia online”, au anunţat reprezentanţii DNSC.

Ei au subliniat că această iniţiativă are ca scop sprijinirea comunităţii ucrainene, atât din România, cât şi din restul lumii, pentru asigurarea unei mai bune securităţi a conturilor şi datelor pe internet.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. IATA SI CUM II,, AJUTA,, HAHOLII PE ROMANI < din MONITORUL DE SUCEAVA si STIRI BOTOSANI
  La doi pași de granița cu Botoșaniul: Etnicii români acuză autoritățile ucrainene că mobilizează bărbații forțat și în condiții umilitoare! (Video …..
  Mai multe persoane sunt filmate în timp ce se află la pământ, inclusiv în genunchi, cu cătușe, iar în jurul lor oamenii din sat care ripostează față de ridicarea celor patru bărbați…………
  ”Se poartă cu noi, românii, mai rău ca cu un câine. Eu am ajuns prima acolo și unul din băieți era plin de sânge, de cum l-au bătut. L-au șters pe față să nu se vadă că e bătut. Le-au luat telefoanele și nu au mai putut anunța familiile ce s-a întâmplat cu ei.,,……………..
  Asta in conditiile in care ukropii buni de lupta ,raketi,etc au plecat prin Europa si nu-i trimite nimeni pe front !

 2. Da pentru traitorii din aceasta tara cind mai faceti ceva ? Ca de etnicii din Ukruina , Maghyaroszag, Voivodina bulgaria si diasporeni nu mai vorbim. diasporenii mai ales sunt elemente utile pentru a va vota.Hai JohAnnuSS si ” gowernul” tau ce ne raspundeti ?Nu-i mare diferenta intre voi si centuriste. Macar alea saracele…..

 3. Colonia valahă a SUA se îngenunchează în fața colonizatorului si-i execută cerințele.

 4. Ce bajeti simpatici! Ori vor sa vada cata carne mai e disponibila de trimis lui Zele pe front ori sa vada care sunt oamenii rusilor. Sau amandoua. Ramane sa vedem cati botanisti sunt printre haholi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.