Cum s-a fotografiat Emil Boc în centrul Clujului

Primarul Emil Boc a împărțit flori femeilor pe străzile Clujului şi nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu trecătorii.

Printre aceştia s-au numărat şi doi gabori de la care a împrumutat o pălărie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

30 de Comentarii

 1. Bazinul electoral al lui Boc .Asemeni cu Tăticul Petrov când dansa cu Cioabă. Mulți și ieftini .

 2. Haoleu,mo…trebuie sa mănânce și gura lui ceva,!…mo…un rahat pe băț, mo…

 3. O palarie prea mare pentru capul lui.Dar poate asa mai creste in sondaje „piticul” lui Petrov.

 4. taba a batut-o si a luat muia larga asa ca a trecut la palarie de gabor ! nu se cunoaste,bocule !

 5. Frate, parcă e rom în toată regula! Are in mână și o legătură de iarba sa dea bine in poza de neam prost fi scula stramba cu pălărie cu bor mare😂😂😂😂!

 6. #9;34- parare corect se spune TIGAN de unde ai mai scos-o pe asta cu rom. Intra pe net si vezi cum le spun tiganilor , englezii, francezii, ungurii, italienii, nemtii s.a. Nu mai fi naiv pentru ca in afara tarii cand mergi, se confunda termenii de rom cu roman. Sau poate asa trebuie sa fie?

 7. asta i bonc ..ri CIACANICA ???pentru cei mai tineri CIACANICA afost un clovn dr circ…io l amvazut la tzircu GLOBUS prin anii 1950..

 8. Un om cu putina inteligenta ,bun simt si educatie nu procedeaza in acest fel.Acest Boc a ramas exact ca pe timpul cind era militian ,nu poti avea alte pretentii la el.

 9. Asa am aflat si noi ca Boc face parte din neamul gsborilor cu palarie. Nimic rau in asta, dar este bine sa stim ca sa nu mai credem minciunile lui cu substrat patriotic. Boc se aliniaza intereselor etniei lui, mai exact a gaborilor cu palarie.

 10. Idiotul asta se crede JR Ewing, din Dallas … mda … JR, adica Japita si Rapandula.

 11. Vin alegerile si cu o lalea de propaganda in strada,cu o palarie populista de la gabor,dl.Boc isi asigura un loc eligibil pe lista penelista !
  De la Untold la laleaua stradala,totul este folosit ca intr-un teatru prost,pe dedesubt gunoiul,deasupra scalimbaiala politica .
  „Bogdan Buta, patronul Untold, adulat de sute de mii de tineri pe canalele de socializare, trebuie să plătească, de va fi găsit vinovat”-poza cu Bogdan Buda si Boc –
  DIICOT Cluj,l-a gasit pe Buta,perversul si infractorul ,nevinovat desi a abuzat doi minori de 15 si 17 ani!
  Petrece in Dubai,unde si-a dus si Coldea fiica fana!
  Ce a facut Boc pt.a apara pe cei doi minori-el,Boc fiind jurist ?
  In astia s-a stins umanitatea si dreptatea!
  Clica si cloaca,florile date doamnelor din Cluj simpla exibitie ordinara !
  Faptele nu sunt disparate,ci legate, arata falsitatea personajului politic exibitionist .

 12. Fake photoshop.S-a luat scăfârlia cu pălărie a unuia dintre ei și s-a atașat dlui. Boc, și invers. Chiar și tâmpeniile au exigențele lor.

 13. Chemarea StraBUNILOR … … 🙂

  NU in ASTA, ReCunoasterea si Aderenta la NEAM este RAUuu’.
  CI, in SOLIDARIZAREA in CLANuri Infracrionale LA GREU si LA Cestii GRELE, SIGURI de Spate OCULT Strain.
  Adica o Alta Coloana a CINCEA.
  Pe langa Altele, cel Putin DOUA.
  ASTA duce la Paralizia ORANELOR si APOI, la PACTizara cu GIO.

  Am fost TOTI Martorii unor TRATATIVE ale MAI cu CLANURI, in Fata Paramentului !!!!!????

  Adica la NOUA STATalitate (?) Paralela, SCOP Ascuns al UNora de pe Afara?

 14. sombrero are,acum poate trece clandestin Rio Grande

 15. Ce bine si util ar fi ca alegerile sa fie in sistem cenzitar! Un neam, o tara trebuie condusa de patura superioara a societatii si pentru asta lumpenii si „defavoratii” n-au pentru ce sa participe la scrutin. Oricum, cel care alege ceva trebuie sa stie ce, pe cine si de ce alege. Excesul de democretie e nociv.

 16. Da, e curat, maturat, stropit! Am vazut!
  Dar asta la București, Mihalache, a pus Fântâna Florilor, e drept in memoria lui taica-sau sa nu se bucure altcineva de ea,
  si toți din Berceni City se uita la ea ca la o cișmea mai mare.
  Tu ai cișmele la tine la Cluj?

 17. Pe limba partenerului strabistic ” Birds of feather sleep together”. Cu gaborii cu palarie (eu stiam ca Bk e putin maghiar, nu putin rrom).Aducatori de voturi, boturi, buturi si alte spalari (de bani, informatii, biogerafii) .

 18. Pupati-l ca va fi presedintele RO- 10 ani.Instalat boss number 1 PNL. Dupa congresul PNL.

 19. Va rugam scoateti poza asta penibila din ziar, pt.ca ne strica buna dispozitie atunci cind il vedem pe militianul asta cu palaria lui cu boruri mari !

 20. i o trebuit si lu asta sapca.. Asa este cand iesi pe strada sa faci baie .. de multime. ..dai si peste gabori..

 21. Jumatate. Ne-a nenorocit salariile si ne-a pensionat anticipat. A taiat orice supliment la salariu. A mancat paine cu ceapa in Parlament. Cred ca le venea rau parlamentarilor. Eu aveam o impresie bune despre ardeleni.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.