Cum s-au împărțit banii la „influencerii vaccinării cu de-a sila”

Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că procurorii DNA ar trebui să le dezvăluie românilor câți bani au încasat cei care i-au îndemnat să se vaccineze în pandemie”.

„Dacă tot s-a apucat DNA de scormonit, poate scapă pe surse și lista cu sumele încasate de la stat de influencerii vaccinării cu de-a sila. Ăia care, pe lângă propaganda zilnică, au jucat în campania cu videoclipuri de promovare. Pe mine, spre exemplu, m-ar interesa zona presă, agenții de publicitate, showbiz, intelectualitate, sport. N-aș spune nu nici personalului medical…
Aș dori, dacă tot suntem pe transparență, să aflu dacă banii ăia-s contabilizați la prejudiciu (eșecul operațiunii) sau la onorarii de succes (că au convins ceva lume și s-a mai consumat din stoc). Unul care s-a vaccinat fără să-l împingă cineva de la spate”, a scris, pe Facebook, Victor Ciutacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

14 Comentarii

 1. Miniștrii Aia care au impus și echipele de doctori,aia care au aplicat,PROTOCOLUL prin care CINE INTRA IN SPITAL IESEA IN SAC,și MASS MEDIA CARE TERORIZA ZI SI NOAPTE,încă nu i.a saltat nimeni???🤨

 2. Umflarea buzunarelor presei în vremuri pandemice a fost o ciozvârtă grasă dintr-o vacă sleită, care a îmbuibat patronatul abject al presei naționale și locale. Der Leyen presa România să-i preia vaccinurile Pfizer firmei cu ibovnicul ei în Board-ul companiei, indiferent cât se cheltuia pe stocurile incomensurabile și pe furajarea cu nutrețul pandemic al presei românești care „A tăcut cumpărată” și a furnizat otravă mediatică. DNA ar trebui să înceapă de la „Capetele Scylei”, adică de la Der Leyen și anturajul.

 3. Eheheeee, Ciutacu, te-am atenționat pe blog din mai 2020(interviul cu Merkel live, în octombrie înterviu cu habarnistul pfizer+)în legătură cu afacerea că cifra uriașă, asta s-a dorit din start, pe toate blogurile cunoscute de mine și mare parte din comentarii au ajuns la span sau chiar interzis la comentare. Cine a înțeles adevărul gol și crunt, a acționat că un om cu creier funcțional, au fost și destui , șutangii/ițe care voiau să lovească, dar au lovit acum prin țeapa înghițită. Se mai întâmplă ca inteligenta sa își ia palme.

 4. Publicul trebuie informat si indrumat catre Vaccinare… Asa e normal, un Vaccin trebuie privit ca un Medicament preventiv. In nici un caz publicul nu trebuie indemnat sa nu se vaccineze….Stiinta, medicina, medicul trebuie sa decida daca omul poate fi vaccinat. ….Antivaccinistii au totusi o scuza, ca exista Bigpharma cu setea ei de imbogatire pe banii de la Bugetul Statului. Moastele si agheazma trebuie sa fie considerate ca o ultima solutie..

 5. Miliția lui manivelă anchetată!…sute de mii de români au fost amendați de acești criminali…

 6. Proteina SPIKE și molecule de GRAFEN,prezente in aceasta TERAPIE GENICĂ nu au fost,nu sânt și nici nu vor fi un vaccin tradițional cu cepi dezafectați ai agentului patogen.Imi aduc bine aminte cum tot felul de specialiști prin Mass-media și chiar pe Sit.uri de socializare cum încercau in toate felurile să convingă idioții care nu verifică nimic,niciodata,sa.și injecteze EXPERIMENTUL iar instituțiile de forță împreună cu toate Multinaționalele obligau și constrângeau oamenii să aibă un GREEN PASS ,IDENTITATE DIGITALA,unde fara ultima doza erai considerat un CIUMAT fara drepturi și libertăți.CRED CU MARE CONVINGERE CA DACA SE MAI INTAMPLA VREODATA ASA UN CIRC MALEFIC,DUPA CE ADEVARUL S.A AFLAT SI STIM CU NUME SI PRENUME RESPONSABILII,INITIATORI,ARTIZANI SI EXECUTORI vor rămâne dezamăgiti.

 7. Și @Mihnea ce va face , acu’ când îi pică idolii unul câte unul ? Politicul decident ,presa mituită,doctorii care și-au vândut sufletul …o singură destinație: pârnaia …sau vaccinare zilnică cu dozele rămase !

 8. @Imre, ” molecule de GRAFEN ”
  -si cip.ul de siliciu poate fi considerat „o molecula de siliciu”,
  think about it!

  -CE CONTINE VACCINU??????
  (ne intereseaza doar de amoru’ artei militare,
  capitolu „arme de distrugere in masă”)

 9. ‘Rolul prostului îl prinde de minune’, este vorba despre un mare fâs, CE/Ursula von der Leyen, OMS, WEF.

 10. In sfarsit, Ciutacu face lumina. Iata unde era disidenta!
  Aveti incredere in toti Ciutacii ca ei sunt contra sistemului!
  Ha,ha,ha!

 11. s-o intrebati pe vesnica mumie aliss, care spunea transant: ce dracu’ nu intelegeti ca tre’ sa va vaccinati toti?? ha! le recomandam tutLOR cioclilor romanilor si a impingerii acestora la otravire si moarte sa isi faca toate dozele de otrava comandate de stapanii lor! hai solve et coagula draga!

 12. Ce prostii spune Ciutacu, nimeni n-a fost vaccinat cu de-a sila!!! Jumătate au vrut, s-au vaccinat, jumătate n-au vrut, treaba lor. Dar Ciutacu câți bani ia ca să facă politica lui Voiculescu, penalul greu, de zece ani?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.